Witam założe klan z kimś kto umie pociąć szablon. Mam profesionalny piękny szablon dla klanu
cs jednak nie umiem go pociąć. Szukam ludzi którzy ogarniają nie są botami. Szukam 4 osób do stałej piątki. Mam zamiar trenować zgranie przez miesiąc, a potem zapisać się do gb. Szukam snajpera, taktykai 2 shooterów. W tym musi być osoba która umie pociąć szablon oczywiśćie. Jak potnie i wstawi na hostoing kupuje domene pl. Serwer oczywiśćie się kupi. Jeśli chodzi o mnie to: duza dostepnosc, gralem w kilku porzadnych klanach a wiec jestem odswiadczony, mam mikro, dobry sprzet 0 lagów, gralem w lidze wiec wiem co to jest i znam sie na tym. skill oceniam na lou + ie bede sie ocenial jak ini high bo tylko jeden klan jest high w polsce i takich wlasnie szukam lou + i wiekszy. kazdy sobie pomysli o low + to jakis bot nieprawda to tylko dzieciaki pisza ze maja skill med + a tak naprawde to pojedzie ich moj kumpel co dopiero zaczal grac w
cs. oczekuje jeszcze steama. klan steam chce zalozyc no chyba ze beda jakies wyjatki ale musi wtedy dobrze ogarniac. jesli zaloze klan ns to wezme kumpla co gra w
cs 5 lat wiec klan bedzie na poziomie. to tyle;p pisac w temacie zainsteresowani