Według mnie server powinien byc przezucony na steam , cziterstwo byloby mniejsze oraz lagi tez mniejsze, do tego proponowalbym zlikwidowac ptb , autoteambalanc wystarczy... (?)Moze zmienic zasady serva na Teamplay , zrobic linie raszu na mapach? Wówczas poziom gry na serverze napewno bylby lepszy... Piszcie Wasze opinie!!
Dlaczego? Poniewaz zmniejszyla by sie popularnosc serwera ;> Wiaderko jest to najpopularniejszy serwer Non steamowy. Ale na Steamie masz wiele Polskich zajebistych serwerow ...
Po drugie cena ... kto bedzie placil? Mosh? ; oooo
mysle ze wsytarczylby c-d na cziterow a reszte by sie wylapalo :-) co do lini rashu to jak dla mnie jest to sposob zeby sobie uprzykrzyc gre, szczegolnie dla ct n mapach de_ . Jak serer bylby steam to kto by zagladal na strone wiaderka ? :-)
Według mnie server powinien byc przezucony na steam , cziterstwo byloby mniejsze oraz lagi tez mniejsze, do tego proponowalbym zlikwidowac ptb , autoteambalanc wystarczy... (?)Moze zmienic zasady serva na Teamplay , zrobic linie raszu na mapach? Wówczas poziom gry na serverze napewno bylby lepszy... Piszcie Wasze opinie!!
ja jestem na nie. Już kiedyś była taka zmiana i na serwerze grały 4 osoby. Ze zmianą na steam wiaderko bedzie opustoszałym serwerem. Zmienić serwer na TP i wprowadzić antyrash to dobry plan
Tez jestem na nie bo :
po 1. Ktos by musial placic za serwer
po 2. Malo osob by gralo na serwerze, bo juz raz taka zmiana byla i tak jak andzey mowi ze graly 4 osooby
po 3. Serwer by stracil fajna opinie na Non steam jak ma do tej pory
właśnie wtedy trzeba pokazać że sie umie grać. Zagraj sobie na jakichś serwerach tp np Koba. Antyrash to jest podstawa żeby hołote grać porządnie nauczyć, bo oni nie wiedzą co mają czynić podczas gry. Poza tym są gusta i guściki ja wole grać z antyrashem.
hmm... wysoki poziom tez jest na waiderq, a zeby sie tam dopchac to tez trzeba miec cierpliwosc , wiec nei wyskakuj mi tu ze ty znasz jakis lepszy serw...
No nie powiedzielbym ze na wiaderku jest wysoki poziom...Tam tylko nieliczni graja prO m.inn. Leve , El, Bulinek, Fryta, Eliksir, lam!e, Andzey, gutek , i Tydt i tasior i to jest wszytsko a reszta to sama bociarnia
antyrash bylby dobry jak dla mnie. po pewnym czasie jak napisal el np 60sek koniec albo jak team ma np mniej niz 2500$ na starcie. bylby teamplay i ct by nie latalo po calych mapkach w poszukiwaniu wrazen tylko siedzialo na bs'ach. tyle ze oczywiscie kazdy z ct bylby nazywany przebzydla kampa i takie tam rozne pozdr