Na Forum Wiaderko odbywają się następujące konkursy:
1. Konkurs na popularne tematy forum - zasady - ranking - koniec 30.06.2009r
2. Konkurs dla grafików zakończony - typuj 3 miejsce! 3. Turniej CS 1.6 5on5 z atrakcyjnymi nagrodami - szczegóły
Turniejowe HLTV:
hltv.pukawka.pl:27030
hltv.pukawka.pl:27040
hltv.pukawka.pl:27050
Adobe Photoshop CS4 to najnowsza wersja profesjonalnego i cieszącego się niezwykłą popularnością programu przeznaczonego do edycji grafiki rastrowej. Aplikacja posiada szereg opcji usprawniających pracę wśród, których znajdziemy m. in. przeglądarkę plików Adobe Bridge, narzędzie "Punkt zbiegu" pozwalające utworzyć własną siatkę perspektywy, technologię "Obiekty inteligentne" (odwracalne skalowanie, obracanie i zniekształcanie warstw), funkcję "Wypaczania obrazków" w obszarze roboczym czy narzędzie przeznaczone do redukcji szumu poprawiające jakość zdjęć. Photoshop umożliwia pracę na wielu warstwach z wykorzystaniem inteligentnych linii pomocniczych.
Mogłes napisac co sie zmieniło... tak na rzut oka ;) bo chce zassac...
i mam jedna wielką prosbe... mozna by wrzucic na inny hosting? bo ja mam internet radiowy i z rapida nie moge zasysac... mozesz wrzucic na jakis bez takich limitów? sendspace etc? bardzo byłbym wdzięczny ;)
,,Pamiętaj, ze nie umiejętności są kluczem do sukcesu, a pomysł. Bo umiejętności możesz posiąść, a pomysłu nie.'' - MichaiL
CS4 jest 64-bitowy także trzeba mieć mocny łeb (czytaj: procesor) by odpalić takie coś, tym bardziej że wymaga 4GB wolnej przestrzeni przeznaczonej dla PS'a, lecz będzie wydajniejszy i szybszy.
Dziala :)
A mam prosbe, prosze mi powiedziec ile macie zakladek po najechanie na zakladke FILTR i jakie to sa zakladki ? ( moze byc screen) bo nie wiem zcy dobrze rozpakowalem.
Bo zamienialem wszystko gdy pakowalem do folderu...
Heh , no nie wiem chłopaki jak wy uważacie , ale dla mnie PS CS3 jest Naj naj :] , Nie wiem jaki jest CS4 , ale widząc że to BETA , to wolę narazie używac CS3 :) Jest niezawodna ;)
nie moge go zainstalować:( w połowie instalacji wyskakuje mi komunikat zebym włózył płytke do napedu aby kontynuowac nie moge tego problemu obejsc i za kazdym razem musze anulowac instalacje, co mam robić?? POMOŻCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11