Automatyczne tłumaczenie Afrikaans  Potrzebuje boty do half life OffTopic - Counter Strike Albanian  Potrzebuje boty do half life OffTopic - Counter Strike Arabic  Potrzebuje boty do half life OffTopic - Counter Strike Bulgarian  Potrzebuje boty do half life OffTopic - Counter Strike Chinese  Potrzebuje boty do half life OffTopic - Counter Strike Croatian  Potrzebuje boty do half life OffTopic - Counter Strike Czech  Potrzebuje boty do half life OffTopic - Counter Strike Danish  Potrzebuje boty do half life OffTopic - Counter Strike Dutch  Potrzebuje boty do half life OffTopic - Counter Strike English  Potrzebuje boty do half life OffTopic - Counter Strike Finnish  Potrzebuje boty do half life OffTopic - Counter Strike French  Potrzebuje boty do half life OffTopic - Counter Strike German  Potrzebuje boty do half life OffTopic - Counter Strike Greek  Potrzebuje boty do half life OffTopic - Counter Strike Hebrew  Potrzebuje boty do half life OffTopic - Counter Strike Hungarian  Potrzebuje boty do half life OffTopic - Counter Strike Indonesian  Potrzebuje boty do half life OffTopic - Counter Strike Irish  Potrzebuje boty do half life OffTopic - Counter Strike Italian  Potrzebuje boty do half life OffTopic - Counter Strike Japanese  Potrzebuje boty do half life OffTopic - Counter Strike Korean  Potrzebuje boty do half life OffTopic - Counter Strike Latvian  Potrzebuje boty do half life OffTopic - Counter Strike Lithuanian  Potrzebuje boty do half life OffTopic - Counter Strike Norwegian  Potrzebuje boty do half life OffTopic - Counter Strike Persian  Potrzebuje boty do half life OffTopic - Counter Strike Polish  Potrzebuje boty do half life OffTopic - Counter Strike Portuguese  Potrzebuje boty do half life OffTopic - Counter Strike Russian  Potrzebuje boty do half life OffTopic - Counter Strike Slovak  Potrzebuje boty do half life OffTopic - Counter Strike Slovenian  Potrzebuje boty do half life OffTopic - Counter Strike Spanish  Potrzebuje boty do half life OffTopic - Counter Strike Swedish  Potrzebuje boty do half life OffTopic - Counter Strike Turkish  Potrzebuje boty do half life OffTopic - Counter Strike Ukrainian  Potrzebuje boty do half life OffTopic - Counter Strike wspiera Google

Ogłoszenie

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike 1.6 > OffTopic - Counter Strike

OffTopic - Counter Strike - Tutaj cała reszta która się nie kwalifikuje do grup powyżej - typowy offtopic o Counter Strike i tylko Counter Strike!

Tagi tematu Potrzebuje boty do half life:

, , , ,

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP]

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA]

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM]

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs]

HashJama [AWP Only] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [AWP Only]

wiaderko.com [Ventrilo] s1.voicespeak.org:3784status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 7671
Narzędzia wątku

Potrzebuje boty do half life

gorefest is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Witam. Potrzebuje boty do half life non steam (mam wersje 1.1.1.1). Istnieja takie boty jak "zbot" z cs do half life ? Jesli tak to prosze o linka do sciagniecia z instrukcja. Jesli nie to jakies inne boty prosze :)

PS.Z Gory thx. Licze na szybko odpowiedz.

@EDIT: Czy naprawde nikt mi nie odpowie ?

Odp: Potrzebuje boty do half life

dragon90 is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

nie jestes sam bo tez ich szukam ;/
ale jak cos znajde to dam znac
pozdro

Odp: Potrzebuje boty do half life

~NN is Offline
Banned

Poziom upalenia: