witam zaczołem grac w
cs 1.5 żadko grałem w niego bo czasami na koncie brata, jakis 3 lata temu czy 2 zakupilem sobie Steam gralem w
cs poznalem rozne komendy i wogole bylem niezly w ta gierke :) bardzo dobry :) potem byly przerwy i znow gralem przerwy i znow gralem, i teraz znow mialem przerwy (Steam calay czas mialem tylko formaty bylu kompa i jakos nieinstalowalem sobie steama) no z tydzien temu czy 2 znow sobie zainstalowalem
cs chcialem sobie przypomniec wszystko (bo przez te przerwy i wogole zapomnialem wszysto, komendy i wogole) wiec gram, gram aaa rozpisalem sie :P mialem na temat pingu pisac :P heh
wiec tak jak mowielem zapomnialem wszystko co bylo mozliwe ze steamem i tak gram czesto na laptopie w
cs (normalnie sie gra) tylko na laptopie mam bezprzewodowy net (Orange) i jak gram w
cs to mam straszne pingi, nic mi sie nie zacina nic nie scina normalnie mi sie gra tylko te pingi, powiedziano mi ze wlasnie przez pingi sie gorzej gra (moja forma po przerwie nic niema do tego) ze tak do 120 ping nawed dobrze sie gra, i mi powiedziano ze ten ping mozna jakos znizycz ale niestety niedowiedzialem sie jak bo kickneli mnie serva (mialem 160 pin a do 80 bylo) no i wlsnie jak mozna ten ping zanizyc ? jakas komenda czy cos ? ja mam ping przewaznie 130-160 i chcialbym je znizyc przynajmniej zeby mialy z 70-80 :)
Troche dziwna wypowiedz ale mam nadzieje ze mnie zrozumiecie, Z gory dzienx :):):)