To ma być grono poświęcone Michael'owi Jacksonowi, w tym temacie mają być opinie na temat jego, jego mzyki, linki do jego muzyki, zdjecia, wszystko, ale w granicach dobrego smaku. Jeśli ktoś przesadzi bedzie to zglaszane do administratorów forum i posty będą kasowane, moze i coś wiecej...
Zaczne
Czy lubicie Michael'a Jacksona? raczej czy lubiliscie*, jak tak to czemu?/jak nie to czemu?
Ja go bardzo lubiłem, lubie i będe lubić, ponieważ wytwarzał taką energię której nie da sie opisac i lubię go tez, poniewaz byl wrazliwym, miłym, uczynnym i straszne kochającym świat człowiekiem.
Wysyłam zaproszenia na lockerz.com, jeżeli ktoś chce to pisać na pw lub na gg: 17306129 :)
Ja go bardzo lubiłem, lubie i będe lubić, ponieważ wytwarzał taką energię której nie da sie opisac i lubię go tez, poniewaz byl wrazliwym, miłym, uczynnym i straszne kochającym świat człowiekiem.
stwierdziłeś to po jego śmierci ?
wg mnie jesteś kolejnym pseudo kibicem który po śmierdzi dopiero go zauważył,
na 99,99% przed jego smiercia twierdziłes ze jest pedofilem ( te jego rozprawy sadowe etc.) z reszta wiekszosc ludzi tak twierdziła ( mass media robia wode z mózgów), nagle po jego smierci, ludzie zapomnieli o tym, i Każdy go kocha, jakich on piosenek nie robil, jak nie tanczył ...
Ja mam pytanie.
Gdzie byliście w jego chwilach słabosci ... ?
Mam własne zdanie i szereg racji
Niezmienny niezależnie od miejsca, czasu i akcji !
hahaha prosze cie jestem jego wiernym fanem od kąd o nim uslyszalem od jakis 5 lat, wiec nie mow mi o takich rzeczach bo i mnie to denerwuje jak jacys goscie na gg maja "RiP MJ[*]" a polowa z nich mowila ze jest pedofilem... a poza tym jakie "RIP MJ[*]" to tak jakbys urwal koniowi nogi... (moze zle okreslenie ale to mnie denerwuje i BLAGAM cie nie porównuj mnie do nich -.-
ej i btw masz racje gdzie byli?!?!?! media najpierw na niego naskakiwaly a potem jak umarl to dopiero Love you itd itd az mi sie rzygac chce
Ja też uwielbiam MJ i nie wierze w to, że był pedofilem, mam gdzieś innych zdanie.
btw: Utwór Billie Jean jest kozacki, wogóle wszystkie jego nutki są kozackie, bo ma ten wspaniały głos.
+ jego taneczne wygiby (moonwalk,side-to-side i wiele innych) to mnie rozwala. Sam tańcze breaka ale lubie pogibac sie w rytmach Jacksona.
On poruszal sie tak ze sie tego nie da opisac, to po prostu wszystko bylo jak jeden wielki trans w ktorym cala publicznosc mdlała zobaczcie sami na film, który pokazuje wywiady Michaela Jacksona i nagrania których wiele osób nie widziało (jego wlasne prywatne nagrania, których dłuuuuuuuuuuuuuuuuuuuugo szukałem):
Jezeli ktoś chcialby obejżec jeszcze "pare" filmików Michael'a Jacksona, moj nick na you tube: bolusman jak chcecie, dodajcie mnie mam wiele filmów o MJ w ulubionych :)
I BŁAGAM WAS NIE MÓWCIE, ŻE JA JESTEM PSEUDO FANEM, BO NAPRAWDE BARDZO BARDZO LUBIŁEM, LUBIĘ I BĘDE LUBIĆ MICHAEL'A JACKSONA!!!!!!!!
Ostatnio edytowane przez bolusman ; 01-08-2009 o 12:46.
Powód: dodaje cos dla AluCard and chcesz bana?!
Mozesz sie ogarnac?!?! gosciu przeginasz po pierwsze lamiesz moje zasady zo do tego tematu a po drugie przestan mnie sie w końcu czepiac!!!!! to moja sprawa co lubie i to moja sprawa co pisze w MOIM temacie nie lamiac regul i NIE nie mozesz wywalic tego tematu do kosza....
Ostatnio edytowane przez bolusman ; 01-08-2009 o 12:33.
@Floo
wiesz każdy ma prawo do swoich opini i jak założył swój temat to powinien on tutaj zostać co nie? więc po co się tak napinasz...
Dużo osób co ma tutaj adma lub coś to się napina a jak kiedyś połowa admów była tutaj userami to dupę tylko lizali nic więcej to moja opinia.
A co do tematu
to ja go nie słuchałem i dla mnie był zwykłym wokalistą ale jego ruchy były całkiem inne i podobał mi się utwór Bad coś w tym stylu xD
Nie moge robic wszystkiego ale raczej obowiazuja was jakies reguly...
ten temat mial byc glownie do pozytywnych rzeczy ale oczywiscie uznajemy krytyke (w granicach dobrego smaku) akurat Twoj post mi niczym nie zawinil xD
lubie cie i nie chce tego zepsuc wiec...
wybacz ale ja lece bede za godzinkie moze dluzej :P
Zgadzam sie.. od tak tego sobie nikt nie wymyslil... aby zalagodzic sprawe MJ przeciez zaplacil za milczenie... rzadko sluchalem jackson i nie bylem jakims jego wielkim fanem :) choc muzyke robil spoko
Nie lubię ludzi - piszesz do mnie na własną odpowiedzialność. Nie pomagam na prv!
Że miał dzieci w domu to znaczy, że je molestował ?
Chcieli go zrujnowac i tyle...
To, ze mial dzieci w domu to niczego jeszcze nie dowodzi ale ogladalem o nim film dokumentalny i sam mowil, ze zapraszal kolezanki i kolegow na noc swoich pociech i z nimi spal w lozku... to chyba cos jest nie halo...
Zgadzam sie.. od tak tego sobie nikt nie wymyslil... aby zalagodzic sprawe MJ przeciez zaplacil za milczenie... rzadko sluchalem jackson i nie bylem jakims jego wielkim fanem :) choc muzyke robil spoko
pomysl dla jakiego rodzica zaplata jest wynagrodzeniem za zgwalcenie dziecka?... NAPEWNO go chcieli wyłudzic... Michael nie byl pedofilem, ani gejem widzialem setki filmow z nim i mozna tylko zaobserwowac ze zachowywal sie troche jak dziecko tzn Neverland jego dom stał sie jego utraconym dziecinstwem.
Cytat:
Napisał Yapan87ever
To, ze mial dzieci w domu to niczego jeszcze nie dowodzi ale ogladalem o nim film dokumentalny i sam mowil, ze zapraszal kolezanki i kolegow na noc swoich pociech i z nimi spal w lozku... to chyba cos jest nie halo...
Tak, ale czy widziales nagrania, wywiady z MJ ? on był straaasznie wrazliwa osoba i straaaaaaasznie kochajaca dzieci, a poza tym on tak jakby nie mial dziecinstwa i byl dzieckiem przynajmniej tak sie zachowywal jak dziecko, no bo jak tu mozna zyc jak ojciec bije cie (podobno tez po jadrach) za to ze okazujesz najmniejsze zmeczenie na probach Jacksons 5 ......
Ostatnio edytowane przez bolusman ; 01-08-2009 o 13:34.
pomysl dla jakiego rodzica zaplata jest wynagrodzeniem za zgwalcenie dziecka?... NAPEWNO go chcieli wyłudzic... Michael nie byl pedofilem, ani gejem widzialem setki filmow z nim i mozna tylko zaobserwowac ze zachowywal sie troche jak dziecko tzn Neverland jego dom stał sie jego utraconym dziecinstwem.
A bo filmy zawsze oddają prawdę....
Cytat:
Napisał bolusman
Tak, ale czy widziales nagrania, wywiady z MJ ? on był straaasznie wrazliwa osoba i straaaaaaasznie kochajaca dzieci, a poza tym on tak jakby nie mial dziecinstwa i byl dzieckiem przynajmniej tak sie zachowywal jak dziecko, no bo jak tu mozna zyc jak ojciec bije cie (podobno tez po jadrach) za to ze okazujesz najmniejsze zmeczenie na probach Jacksons 5 ......
Ciekawie jak niby inaczej miał się pokazywać w tv....