Automatyczne tłumaczenie Afrikaans Albanian Arabic Bulgarian Chinese Croatian Czech Danish Dutch English French German Greek Hebrew Hungarian Indonesian Irish Italian Japanese Korean Lithuanian Norwegian Persian Polish Portuguese Russian Slovak Slovenian Spanish Swedish Turkish Ukrainian wspiera Google

Ogłoszenie

Wróć   Forum Wiaderko > Luźne pogaduchy > Muzyka, mp3 > Ogólne dyskusje na temat muzyki, mp3

Ogólne dyskusje na temat muzyki, mp3 - Tutaj prowadzimy ogólne dyskusje na temat muzyki. Nasze opinie odnośnie albumów, utworów... ankiety, krytyka.

Tagi: , , ,

Zobacz wyniki ankiety: Jaką piosenkę Michael'a Jacksona najbardziej lubicie? (przykłady):
Black or White 2 5.56%
Do You Remember The Time 0 0%
Billie Jean 9 25.00%
Smooth Criminal 2 5.56%
Thriller 7 19.44%
Bad 0 0%
Heal The World 3 8.33%
You Rock My World 1 2.78%
Beat it 5 13.89%
inna 7 19.44%
Głosujących: 36. Nie możesz głosować w tej sondzie

Odpowiedz
 Odsłon tematu: 3989
Narzędzia wątku

Michael Jackson - Król Popu

bolusman is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

To ma być grono poświęcone Michael'owi Jacksonowi, w tym temacie mają być opinie na temat jego, jego mzyki, linki do jego muzyki, zdjecia,
wszystko, ale w granicach dobrego smaku. Jeśli ktoś przesadzi bedzie to zglaszane do administratorów forum i posty będą kasowane, moze i coś wiecej...

Zaczne

Czy lubicie Michael'a Jacksona? raczej czy lubiliscie*, jak tak to czemu?/jak nie to czemu?

Ja go bardzo lubiłem, lubie i będe lubić, ponieważ wytwarzał taką energię której nie da sie opisac i lubię go tez, poniewaz byl wrazliwym, miłym, uczynnym i straszne kochającym świat człowiekiem.

Wysyłam zaproszenia na lockerz.com, jeżeli ktoś chce to pisać na pw lub na gg: 17306129 :)

http://www.takeagift.pl/4579/polecam

Odp: Michael Jackson - Król Popu

' fil0ne is Offline
Moderator

Poziom upalenia:
XXXXX--- Doświadczenie: pali wiadra

Cytat:
Ja go bardzo lubiłem, lubie i będe lubić, ponieważ wytwarzał taką energię której nie da sie opisac i lubię go tez, poniewaz byl wrazliwym, miłym, uczynnym i straszne kochającym świat człowiekiem.
stwierdziłeś to po jego śmierci ?

wg mnie jesteś kolejnym pseudo kibicem który po śmierdzi dopiero go zauważył,
na 99,99% przed jego smiercia twierdziłes ze jest pedofilem ( te jego rozprawy sadowe etc.) z reszta wiekszosc ludzi tak twierdziła ( mass media robia wode z mózgów), nagle po jego smierci, ludzie zapomnieli o tym, i Każdy go kocha, jakich on piosenek nie robil, jak nie tanczył ...

Ja mam pytanie.

Gdzie byliście w jego chwilach słabosci ... ?

Mam własne zdanie i szereg racji
Niezmienny niezależnie od miejsca, czasu i akcji !

bolusman is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:

hahaha prosze cie jestem jego wiernym fanem od kąd o nim uslyszalem od jakis 5 lat, wiec nie mow mi o takich rzeczach bo i mnie to denerwuje jak jacys goscie na gg maja "RiP MJ[*]" a polowa z nich mowila ze jest pedofilem... a poza tym jakie "RIP MJ[*]" to tak jakbys urwal koniowi nogi... (moze zle okreslenie ale to mnie denerwuje i BLAGAM cie nie porównuj mnie do nich -.-

ej i btw masz racje gdzie byli?!?!?! media najpierw na niego naskakiwaly a potem jak umarl to dopiero Love you itd itd az mi sie rzygac chce

a pro po (coś na ten temat):

a tu po polsku:

Ostatnio edytowane przez bolusman ; 01-08-2009 o 11:03. Powód: dodac cos, błąd ortograficzny :P

AluCarD is Offline
Junior Mod

Poziom upalenia:
XXXX---- Doświadczenie: kręci gibony

jestem z innej generaqcji muzycznej choc z tych samych lat wiec nie sluchalem jego muzyki, wg mnie fajne jest "Beat It" inne znam tylko fragmentami

Moje Fragmovie YT

HERO - nowe FM w drodze!! Chcesz wystąpić? Przysyłaj demka na BROLI_SSJ2@interia.pl

chcesz BANA?! is Offline
pro

Poziom upalenia:
XXXXXX-- Doświadczenie: kręci lolki lewą ręką

Ja też uwielbiam MJ i nie wierze w to, że był pedofilem, mam gdzieś innych zdanie.
btw: Utwór Billie Jean jest kozacki, wogóle wszystkie jego nutki są kozackie, bo ma ten wspaniały głos.
+ jego taneczne wygiby (moonwalk,side-to-side i wiele innych) to mnie rozwala. Sam tańcze breaka ale lubie pogibac sie w rytmach Jacksona.

bolusman is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:

On poruszal sie tak ze sie tego nie da opisac, to po prostu wszystko bylo jak jeden wielki trans w ktorym cala publicznosc mdlała zobaczcie sami na film, który pokazuje wywiady Michaela Jacksona i nagrania których wiele osób nie widziało (jego wlasne prywatne nagrania, których dłuuuuuuuuuuuuuuuuuuuugo szukałem):

part1:

part2:

part3

part4

part5

part6

part7

part8

part9

part10

part11

a to dla ciebie chcesz bana:

originalne video Billie Jean:

koncert w Motown (Billie Jean):

to dla ciebie ALuCarD:

originał (btw ciezko je znalezc), niestety nie moge go dodac normalnie poniewaz dodawanie na stronach zostalo zablokowane wiec daje link :)

przyklad glupoty i nie zbyt mądrego żartu:

przkład jak ludzie podziwiają i składają mu hołt po śmierci:

Jezeli ktoś chcialby obejżec jeszcze "pare" filmików Michael'a Jacksona, moj nick na you tube: bolusman jak chcecie, dodajcie mnie mam wiele filmów o MJ w ulubionych :)

I BŁAGAM WAS NIE MÓWCIE, ŻE JA JESTEM PSEUDO FANEM, BO NAPRAWDE BARDZO BARDZO LUBIŁEM, LUBIĘ I BĘDE LUBIĆ MICHAEL'A JACKSONA!!!!!!!!

Ostatnio edytowane przez bolusman ; 01-08-2009 o 12:46. Powód: dodaje cos dla AluCard and chcesz bana?!

FLoo is Offline
Moderator

Poziom upalenia:

Ty masz człowieku coś na głowie tak jak MJ.

Mogę to wywalić do kosza? :E

Moi znajomi są mi obojętni, bo raczej są puści..
Asfalt.pl

bolusman is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:

Mozesz sie ogarnac?!?! gosciu przeginasz po pierwsze lamiesz moje zasady zo do tego tematu a po drugie przestan mnie sie w końcu czepiac!!!!! to moja sprawa co lubie i to moja sprawa co pisze w MOIM temacie nie lamiac regul i NIE nie mozesz wywalic tego tematu do kosza....

Ostatnio edytowane przez bolusman ; 01-08-2009 o 12:33.

FLoo is Offline
Moderator

Poziom upalenia:

A to moja sprawa co piszesz w moim dziale :)
wiec szanuj swoj temat i pisz w nim na temat

bolusman is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:

A napisalem nie na temat?
Tylko od kąd tu piszesz pisze nie na temat bo pisze do ciebie... przez ciebie robimy tylko off top -.-

-=Rafi=- is Offline
Admin HJ

Poziom upalenia:
XXX----- Doświadczenie: pali bongi

Myślisz, że jak założyłeś temat to możesz w nim wszystko co Ci się podoba robić i jesteś panem?

Ja ogólnie Jacksona nigdy nie wielbiłem. Dla mnie był raczej taką postacią bardziej zabawną. Fajnie było zobaczyć jego taniec w czyimś wykonaniu.

Na zbicie nudy można posłuchać:

Black or White
Do You Remember The Time

HashJama [Aim Hs] @ wiaderko.com - 193.33.176.15:27015 by Pukawka.pl
HashJama [DM] @ wiaderko.com - 193.33.176.53:27015 by Pukawka.pl

Gang18 is Offline
Spamer

Poziom upalenia:

@Floo
wiesz każdy ma prawo do swoich opini i jak założył swój temat to powinien on tutaj zostać co nie? więc po co się tak napinasz...
Dużo osób co ma tutaj adma lub coś to się napina a jak kiedyś połowa admów była tutaj userami to dupę tylko lizali nic więcej to moja opinia.

A co do tematu

to ja go nie słuchałem i dla mnie był zwykłym wokalistą ale jego ruchy były całkiem inne i podobał mi się utwór Bad coś w tym stylu xD

bolusman is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:

Nie moge robic wszystkiego ale raczej obowiazuja was jakies reguly...
ten temat mial byc glownie do pozytywnych rzeczy ale oczywiscie uznajemy krytyke (w granicach dobrego smaku) akurat Twoj post mi niczym nie zawinil xD
lubie cie i nie chce tego zepsuc wiec...
wybacz ale ja lece bede za godzinkie moze dluzej :P

@gang18 milo slyszec cos pozytywnego xD

FLoo is Offline
Moderator

Poziom upalenia:

Dla mnie to on molestował dzieci...niby mu tego nie udowodniono, ale coś w tym musi być, jak stawia mu się zarzuty :}

chcesz BANA?! is Offline
pro

Poziom upalenia:
XXXXXX-- Doświadczenie: kręci lolki lewą ręką

Że miał dzieci w domu to znaczy, że je molestował ?
Chcieli go zrujnowac i tyle...

Yapan87ever is Offline
Junior Mod

Poziom upalenia:

Zgadzam sie.. od tak tego sobie nikt nie wymyslil... aby zalagodzic sprawe MJ przeciez zaplacil za milczenie... rzadko sluchalem jackson i nie bylem jakims jego wielkim fanem :) choc muzyke robil spoko

Nie lubię ludzi - piszesz do mnie na własną odpowiedzialność.
Nie pomagam na prv!

FLoo is Offline
Moderator

Poziom upalenia:

Ale nikt nie mówił ze swoje molestował :}

Cytat:
Napisał chcesz BANA?! Zobacz post
Tu mozemy wysunąć wiele ciekawych teorii spiskowych, w końcu taka mentalność polaków.

Yapan87ever is Offline
Junior Mod

Poziom upalenia:

Cytat:
Napisał chcesz BANA?! Zobacz post
Że miał dzieci w domu to znaczy, że je molestował ?
To, ze mial dzieci w domu to niczego jeszcze nie dowodzi ale ogladalem o nim film dokumentalny i sam mowil, ze zapraszal kolezanki i kolegow na noc swoich pociech i z nimi spal w lozku... to chyba cos jest nie halo...

bolusman is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:

Cytat:
Napisał Yapan87ever Zobacz post
Zgadzam sie.. od tak tego sobie nikt nie wymyslil... aby zalagodzic sprawe MJ przeciez zaplacil za milczenie... rzadko sluchalem jackson i nie bylem jakims jego wielkim fanem :) choc muzyke robil spoko
pomysl dla jakiego rodzica zaplata jest wynagrodzeniem za zgwalcenie dziecka?... NAPEWNO go chcieli wyłudzic... Michael nie byl pedofilem, ani gejem widzialem setki filmow z nim i mozna tylko zaobserwowac ze zachowywal sie troche jak dziecko tzn Neverland jego dom stał sie jego utraconym dziecinstwem.

Cytat:
Napisał Yapan87ever Zobacz post
To, ze mial dzieci w domu to niczego jeszcze nie dowodzi ale ogladalem o nim film dokumentalny i sam mowil, ze zapraszal kolezanki i kolegow na noc swoich pociech i z nimi spal w lozku... to chyba cos jest nie halo...

Tak, ale czy widziales nagrania, wywiady z MJ ? on był straaasznie wrazliwa osoba i straaaaaaasznie kochajaca dzieci, a poza tym on tak jakby nie mial dziecinstwa i byl dzieckiem przynajmniej tak sie zachowywal jak dziecko, no bo jak tu mozna zyc jak ojciec bije cie (podobno tez po jadrach) za to ze okazujesz najmniejsze zmeczenie na probach Jacksons 5 ......

Ostatnio edytowane przez bolusman ; 01-08-2009 o 13:34.

FLoo is Offline
Moderator

Poziom upalenia:

Cytat:
Napisał bolusman Zobacz post
pomysl dla jakiego rodzica zaplata jest wynagrodzeniem za zgwalcenie dziecka?... NAPEWNO go chcieli wyłudzic... Michael nie byl pedofilem, ani gejem widzialem setki filmow z nim i mozna tylko zaobserwowac ze zachowywal sie troche jak dziecko tzn Neverland jego dom stał sie jego utraconym dziecinstwem.
A bo filmy zawsze oddają prawdę....

Cytat:
Napisał bolusman Zobacz post
Tak, ale czy widziales nagrania, wywiady z MJ ? on był straaasznie wrazliwa osoba i straaaaaaasznie kochajaca dzieci, a poza tym on tak jakby nie mial dziecinstwa i byl dzieckiem przynajmniej tak sie zachowywal jak dziecko, no bo jak tu mozna zyc jak ojciec bije cie (podobno tez po jadrach) za to ze okazujesz najmniejsze zmeczenie na probach Jacksons 5 ......
Ciekawie jak niby inaczej miał się pokazywać w tv....

Odpowiedz

Narzędzia wątku