zainstalowałem tego amxx wszystko ok ale mam pytanie. Co jakiś czas jest wyświetlany taki napisz na górze ''ten serwer jest na AMX Mod XvAK 1.0'' i chodzi żeby zamiast tego wyświetlało mi sie np." POLSKI SERWER proslayer.no-ip.pl:27015". Pomoże ktoś?
[ Dodano: Sob 29 Gru, 2007 ]
spoko już znalazłem ale teraz jeszcze sie chciałem zapytać. jest dzwiek ze zaraz bedzie wybierana mapa i w vocie jest az 7 map do wyboru 0.o mozna to gdzies ustawic zeby bylo mniej?
No super mod, korzystam z niego dluzszy czas, ale mam problem z botami. Jak wlacze je w pliku meteamod/plugins to same dodaja sie na serwer ale tylko 3 i jest 2v1, jak ktos wejdzie na serwer to 1 bot wychodzi i dalej jest 2v1. Jaka jest komenda zeby dodac bota?? Albo jak je dodac? Mecze sie juz dlugo ale nie mam pojecia jak to zrobic ;/
Jak binduje bind "=" "podbotmenu"
i jak nacisne = to pisze mi ze unknown command podbotmenu. Nie wiem czy cos jest popsute w tym modzie, czy ja cos zle robie ;/
Mam pytanko jak moge edytowac to ze jak ktos wchodzi na server to sie pojawai takie cso ze tam pisze admin i jego nr gg jaki on ma nick itp jak to zmienic ?