Witam.
Mam duży problem z instalacją Ventrilo, gdyż wyskakuje mi błąd, którego nie mogłem znależć w internecie (czytaj: nie odsyłajcie mnie do googli!). Nie wiedziałem w jakim temacie to napisać, a Ventrilo to tak jakby dodatek do
CS'a. Nie jest obowiązkowy, ale przydatny :).
Przechodząc do rzeczy, to ściągam (ściągałem z kilku źródeł) instalke Ventrilo i po włączeniu (obojętnie jakiej wersji) wyskakuje mi napis:
System Windows nie może odnaleźć pliku "MSIEXEC". Upewnij sie, że wpisana nazwa jest poprawna i spróbuj ponownie. Aby wyszukać plik, kliknij przycisk Start, a następnie kliknij polecenie Szukaj.
Znalazłem te MSIEXEC i to jest (z tego co tam pisze) instalator Windows. Nie wiem dokładnie o co chodzi, bo informatyk nie jestem. Czytałem też, że mieli niektórzy podobny problem (ale oczywiście nie ten sam

) z MSIEXEC i potrzebny był Windows Service Pack 2.0. Zainstalowałem to i dalej nic. Próbowałem praktycznie wszystkiego, co można było zrobić i dalej jestem w punkcie wyjścia. Nie wiem co jest przyczyną.
Mój system to WINDOWS XP Home Edition.
Pozdrawiam i prosiłbym o poważne potraktowanie tej sprawy!
P.S. Mam teamspeaka2 i nie musicie mi go doradzać :P. Używam narazie TeamSpeaka 2, ale jego działanie i opóźnienie w grze mnie nie zadowala.