Witam.
Jakiś czas temu, prosiłem o pomoc w sprawie pewnego błędu, a dokładniej, jeśli się zginęło, to kamera na jakiś czas leciała pod mapkę, najgorsze jest to, że jeśli był to np. serwer
War3 (warcraft), gdzie można się np. respić dwa razy to powodowało to, że dany gracz respił się pod mapką i nie mógł się ruszać, błąd denerwował no i przeszkadzał, bo np. został tylko on, a się ruszyć nie może, lub np. jest camp meter który go zabije za kampienie.
Nikt nie mógł mi jakoś pomóc, aż jakiś czas temu przez przypadek się zorientowałem, że to przez Plugin (i to wiem jaki ^^). Dany plugin jest bardzo popularny, bo widziałem go już na wielu serwerach, i nawet na niektórych widziałem, jak ludzi to wkurzało (błąd), dany plugin występuje/występował na Puchatku [4Fun].
Jest to plugin deathbones. Czyli, że jak ktoś zginie to jego ciało po chwili zamienia się w "kości" (takie jak np. na de_aztec można zobaczyć na respie Terro).
Rozwiązaniem, na usunięcie błędu, jest po prostu usunąć plugin z serwera.
...no może, dla bardziej zaawansowanych, którzy chcą mieć plugin, może będzie im się chciało bawić w naprawianie pluginu ;)
Temat w którym prosiłem o pomoc (
nie aktualny):
http://www.forum.wiaderko.com/topics...esp-vt3343.htm Może komuś się przyda :)
Oto przykładowy Screen z danego błędu: