Jest to Przerobka tematu
Seby. Sam mialem problem ze zrobieniem tego na serverze, ale dzisiaj do tego doszedlem.... Wiec pluginy i wszystko jest od Seby(jego prawa autorskie:P) i troszke ode mnie... Pliki sam wycinalem....
W załączniku macie pliki:
.ini .amxx .sma
Wiec bierzemy sie do pracy.
Otwieracie plik
roundsound.ini i wpisujecie do niego swoje nazwy piosenek, ktore beda na serverze. Naprzykład
twinnar1, ctwinnar2... Ja mialem problem wlasnie w tym miejscu.... Sciagał sie tylko jeden plik... Nie naciskałem enterow po kazdym pliku, tylko wklejałem taki
kwadracik co robi za enter i sie udało... w pliku ktory dalem w załaczniku w roundsound.ini znajdziecie ten kwadracik... Jesli macie zamiar miec pliki o nazwie "twinnar~" to radze zeby twoje pliki byly w jakims
folderze, bo ktos juz moze miec takie pliki i mu sie nie beda sciagac... Przykład: w roundsound.ini wpiszcie
"zal/twinnar1".... Gdy juz wpiszecie wszystkie nazwy
(Ilosc jest nieograniczona) to wklejcie ten plik do
addons/amxmodmenu/config/... Plik amxx wklejcie do
addons/amxmodmenu/plugins a .sma wklejcie do
addons/amxmodmenu/scripts... Otwieramy folder addons/amxmodmenu/config i otwieramy plik plugins.ini a w nim na samym koncu wpisujemy
Kod:
"amx_roundsound.amxx"
Teraz wystarczy tylko otworzyc folder Sounds/misc/ jesli pisaliscie ze macie pliki w folderze to teraz tworzycie ten folder i wklejacie tam swoje pliki....
(w formacie mp3!!!!!)... To wszystki....wlaczacie server, zapraszacie znajomych i zaczyna im sie sciagac:)) pliki sciagaja sie zazwyczaj z 15 sekund jeden....
Link do pliku....:
www.chomikuj.pl/kolorszczak
Znajdziecie tam pliczek endroundsounds.rar....