Aktualne konkursy na Forum Wiaderko
Na Forum Wiaderko odbywają się następujące konkursy:
1. Konkurs na popularne tematy forum - zasady - ranking - koniec 30.06.2009r
2. Konkurs dla grafików zakończony - typuj 3 miejsce!
3. Turniej CS 1.6 5on5 z atrakcyjnymi nagrodami - szczegóły
Turniejowe HLTV:
hltv.pukawka.pl:27030
hltv.pukawka.pl:27040
hltv.pukawka.pl:27050

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike 1.6 > Instalacja gry i podstawy > Podstawy, instalacja Counter Strike 1.6 Steam

Podstawy, instalacja Counter Strike 1.6 Steam - Podstawy oraz instalacja STEAM'owej wersji Counter Strike 1.6.

HLDJ do CSS

- Tagi: , ,

Serwery forum.wiaderko.com
HashJama [TP] 193.33.176.148:27015
HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015
HashJama [DM] 193.33.176.53:27015

Zobacz wyniki ankiety: Czy macie HLDJ??
Tak 5 33.33%
Nie 10 66.67%
Głosujących: 15. Nie możesz głosować w tej sondzie

Odpowiedz
 Odsłon tematu: 2405
Narzędzia wątku

HLDJ do CSS

skubus is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent
  Wyślij wiadomośc poprzez AIM do skubus  

Witam,

Na początek chciałbym uprzedzić że użyłem opcji "szukaj" i nie znalazłem żadnego tematu dotyczącego HLDJ.
Problem w tym że pobrałem HLDJ (bo HLSS mi nie działało) ze stronki www.fpsbanana.com i nie było żadnego poradnika jak to uruchomić , czy trzeba skonfigurować muze , czy trzeba gdzieś to wsadzić do folderu np. cstrike.
Nie zabardzo znam się na angielskim więc nie wyszło mi samodzielne skonfigurowanie i dodanie muzy.
Jeśli ktoś używa HLDJ w grze Counter Strike Source i mu działa prosze o pomoc.
Można piać na gg - 10320884.
Czekam na kogoś ;)

@Edit:
Jeśli ktoś ma także HLSS (half life sound selector) to możę być też ten program, i zna sie na nim można także napisać jak i co trzeba zrobić żeby puszczać muze ;)

@Edit 2:
Temat do zamknięcia znalazłem poradnik do HLSS (po Angielsku ale działa :)).

Odpowiedz

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Logo w csS
chodzi o to sciagam z fpsbanana.com logo do CSS i klade obrazek na pulpit i jak chcę go dac to daje importuj w css i pisze ze "Nie mozna zapisac...
Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam
Css zm ns
Witam. Szukam serwerka zombie mod pod Non Steama z nowymi modelami zombie... (bo jak narazie, to gram an takim gdzie zombie wygadaja jak TT i tyle...
Serwery CS:S Steam i Non Steam
instrukcja do HLDJ
Siema:devil: Mam problem otóż: Może mi ktoś powiedzieć jak skonfigurować HLDJ ? Mam programik ale nie wiem jak go używać oraz jak przekształcić...
Problemy z Counter Strike 1.6 Non Steam
CSS BRAK SERWEROW PO WLACZENIU CSS!
Mam problem z CS Source. Dodaje serwery do ulubionych i jak wylacze i wlacze csa to jak wchodze w ulubione to nie ma zadnego! Co robic? Pomocy!...
Nóż w CSS
Proszę o radę w sprawie noża w css. Nie zawszę mogę nim"pchać", zazwyczaj to "ciąć". Czy to zależy od admina czy można włączyć jakoś opcje...
Dodatki do Steam'a
Css
witajcie potrzebuje CSS, patche i liste serwow non steam danielak dal wiem ale mam neo 512 jak z tamtad pobieram to ciagnie 10 kilo ;/ ponad 10...
Instalacja CS:S Steam i Non Steam
css,cs 1.6
Można mieć 2 csy ? Bo jak miałem 2 csy 1.6 i 1.6 z botami to nie mogłem łazić wolno mieć cs source i cs 1.6 na jednym dysku napiszcie czy wogle można...
Another.G.S.css
Witam. Szukam 2-3 ogarnietych ludzi do klanu CS:S STEAM. Jesli uzbiera sie te 2-3 osoby wtedy trzeba bedzie zakupic serwa :). Propozycje na forum...
Klan Counter Strike 1.6 Steam szuka graczy
GERAS CSS LT Mega 64 slot (66 tickrate, www.css.lt)
Dlaczego nie moge grac na tym sreveze??? ładuje mi sie gra a puzniej wyskakuje jakies okno z jakims napisem ma ktos taki problem ? wie jak go...
Serwery CS:S Steam i Non Steam
Css
Temat: http://www.forum.wiaderko.com/topics27/counter-strike-source-non-steam-zintegorowane-patche-vt4580.htm czy trzeba w tym temacie sciagac...
Instalacja CS:S Steam i Non Steam

Serwery forum.wiaderko.com
HashJama [TP] 193.33.176.148:27015
HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015
HashJama [DM] 193.33.176.53:27015
sponsor:

Najpopularniejsze zapytania na Forum Wiaderko
X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam