| Problem z pluginem AMX/AMXX Masz problem z instalacją, kompilacją, konfiguracją pluginu ? Napisz tutaj o tym |  Problem z Zombie Swarm 2.4 | | | | | Lamka
Doświadczenie: abstynent
Spalił:
0 za 0 wypowiedzi
Postawił: 0 Zarejestrowany: Mar 2008 | Mam problem z zainstalowaniem na serwa Zombie Swarm 2.4. Gdy wrzucę wszystkie pluginy, modele i wpisze plugin do plugins.ini, to gdy uruchamian HLDS wyskakuje mi bład (patrz niżej obrazek)
Czym może być to spowodowane i jak temu zapobiec?
Proszę o szybką pomoc :cry: :cry: :cry: :cry: | |
| |  | | | | | Super Moderator
Doświadczenie: pali bongi
Spalił:
31 za 29 wypowiedzi
Postawił: 6 Zarejestrowany: Jul 2007 Wiek: 16 | nie masz pliku
| |
| |  | | | | | Lamka
Spalił:
0 za 0 wypowiedzi
Postawił: 0 Zarejestrowany: Mar 2008 | Tyle, że go wsadziłem do folderu docelowego :neutral:
O, proszę :  | |
| |  | | | | | Spamer z doświadczeniem
Spalił:
0 za 0 wypowiedzi
Postawił: 0 Zarejestrowany: Dec 2007 | nie czaje, lokacje masz c:/ itd a otwierasz to przez total commandera? po co? ten serwer robisz na swoim kompie to otworz folder cstrike/models/player/zombie_swarm/ i pokaz co tam masz
poza tym, edytowales plugin cokolwiek? ten blad jest od tego iz nie masz modelu zombie_swarm.mdl w folderze ktory podalem na gorze
| |
| |  | | | | | Lamka
Spalił:
0 za 0 wypowiedzi
Postawił: 0 Zarejestrowany: Mar 2008 | Nie, nie edytowałem plugina.
O taki screen chodzi? :  | |
Spalił:
0 za 0 wypowiedzi
Postawił: 0 Zarejestrowany: Dec 2007 | aaaaaa! wiem bylo tak odrazu
bo widzisz, masz pewnie xp, w xp nie musisz a nawet nie mozesz do plikow dopisywac nazwy rozszerzenia, np jak masz piosenke to w jej nazwie nie mozesz miec napisanego piosenka.mp3 tylko samo piosenka, bo jej rozszerzenie juz jest .mp3
zmien nazwe pliku zombie_swarm.mdl na zombie_swarm
zauwaz ze pod nim jest juz napisane 'plik mdl' - to powinno pomoc, a raczej napewno pomoze
| |
| |  | | | | | Lamka
Spalił:
0 za 0 wypowiedzi
Postawił: 0 Zarejestrowany: Mar 2008 | Dobra, zadziałało, ale przy włożeniu pliku zombie_swarm.amxx wystąpił kolejny błąd :
Czy w pliku zombie_swarm.amxx też trzeba usunąć " .amxx, lub coś innego?
(Przed włożeniem tego pliku było w porządku) | |
Spalił:
0 za 0 wypowiedzi
Postawił: 0 Zarejestrowany: Dec 2007 | jak wrzucasz do folderu plugins, plik powinien miec nazwe zombie_swarm a w plugins.ini zombie_swarm.amxx - tu trzeba podac rozszerzenie i tylko tu
poza tym przed kompilowaniem pluginu zobacz czy jest taka linijka
precache_model("models/player/zombie_swarm/zombie_swarm.mdl")
jezeli sa jakies zbedne spacje etc to wklej identycznie to co ja tu napisalem i sprawdz jeszcze raz czy w folderze cstrike/models/player/zombie_swarm/ masz plik zombie_swarm w nazwie przy rozszerzeniu (podpisie na dole) 'Plik MDL' i nie powinno byc problemow http://img178.imageshack.us/img178/1953/22yg5.png | |
| |  | | | | | Lamka
Spalił:
0 za 0 wypowiedzi
Postawił: 0 Zarejestrowany: Mar 2008 | To tak. Gdy plik zombie_swarm (model) mam bez tego nie mam rozszerzenia Plik MDL, a gdy wpiszę znowu .mdl to znowu się pojawia te rozszerzenie. Co zrobić aby było to rozszerzenie bez dodatku do nazwy ".mdl"?
E, o nie rozumiem co masz na myśli mówiąc : Cytat:
poza tym przed kompilowaniem pluginu zobacz czy jest taka linijka
precache_model("models/player/zombie_swarm/zombie_swarm.mdl")
jezeli sa jakies zbedne spacje etc to wklej identycznie to co ja tu napisalem i sprawdz jeszcze raz czy w folderze cstrike/models/player/zombie_swarm/ masz plik zombie_swarm w nazwie przy rozszerzeniu (podpisie na dole) 'Plik MDL' i nie powinno byc problemow http://img178.imageshack.us/img178/1953/22yg5.png | A, mam takie pytanko. Nie mógłbyś mi tego pliku (modelu) przesłać przez gg albo skype?
Mój skype to : dimir_pl
gg - 6969938 | |
Spalił:
0 za 0 wypowiedzi
Postawił: 0 Zarejestrowany: Dec 2007 | | |
| |  | | | | | Lamka
Spalił:
0 za 0 wypowiedzi
Postawił: 0 Zarejestrowany: Mar 2008 | E ten plik jest w formacie .mdl co nie? A chyba ma być bez tego. A jak usunę ".mdl" to nadal jest bez rozszerzenia :neutral:
| |
Spalił:
0 za 0 wypowiedzi
Postawił: 0 Zarejestrowany: Dec 2007 | dalem ci odrazu poprawnego, nie wiem wkoncu jak ci wykrywa, czy dobrze czy zle, wiem ze jest dobry i nie trzeba w nim nic zmieniac
| |
| |  | | | | | Lamka
Spalił:
0 za 0 wypowiedzi
Postawił: 0 Zarejestrowany: Mar 2008 | Takie pytanko, na screenie, o tu :
widać, że plik ma 1 927 KB, a ten co dałeś ma 366
Dlaczego? | |
Doświadczenie: pali wiadra
Spalił:
153 za 128 wypowiedzi
Postawił: 0 Zarejestrowany: Jun 2007 Wiek: 1 | Cytat: |
Napisał Salamon zmien nazwe pliku zombie_swarm.mdl na zombie_swarm
zauwaz ze pod nim jest juz napisane 'plik mdl' - to powinno pomoc, a raczej napewno pomoze | Jeżeli ma zarejestrowane rozszerzenie w systemie to owszem, defaultowo nie wyświetla się (np. pliki ini). Ale jeżeli nie ma takiego extensiona zarejestrowanego, np. amxx to rozszerzenie mu się wyświetli
. Malutor, wejdź w opcje folderów i odznacz opcje "ukrywaj rozszerzenia zarejestrowanych plików" i pokaż screenshota. Wiesz że kocham jarać ? Kliknij na  i pozwól mi zapalić. Mój nick steam: pawelmroz Go 84.38.95.197:27020 and play prO! Nie pomagam na PW! Za każde pytanie dostaniesz warna. | |
| |  | | | | | Lamka
Spalił:
0 za 0 wypowiedzi
Postawił: 0 Zarejestrowany: Mar 2008 | chodzi o : Ukryj rozszerzenia znanych typów plików?
| |
Doświadczenie: pali wiadra
Spalił:
153 za 128 wypowiedzi
Postawił: 0 Zarejestrowany: Jun 2007 Wiek: 1 | Malutor, tak, odznacz to i daj zastosuj.
Wiesz że kocham jarać ? Kliknij na  i pozwól mi zapalić. Mój nick steam: pawelmroz Go 84.38.95.197:27020 and play prO! Nie pomagam na PW! Za każde pytanie dostaniesz warna. | |
| |  | | | | | Lamka
Spalił:
0 za 0 wypowiedzi
Postawił: 0 Zarejestrowany: Mar 2008 | Odznaczyłem i screen
[size=2][ Dodano: Wto 25 Mar, 2008 ][/size]
No więc co mam robić, bo nadal nie mogę go postawić?  | |
| |  |
Podobne wątki | | Temat | Forum | | | Instalacja i podstawy Counter Strike 1.6 Non Steam | | | Problemy związane z Counter Strike Source Non Steam | | | Pluginy, dodatki, AMX, AMXX | | | Pluginy, dodatki, AMX, AMXX | | | Problemy związane z Counter Strike Source Non Steam | | | Problemy związane z Counter Strike Source Non Steam | | | Pluginy, dodatki, AMX, AMXX | | | Pluginy, dodatki, AMX, AMXX | | | Pluginy, dodatki, AMX, AMXX | | | Pluginy, dodatki, AMX, AMXX |
Zasady Postowania
| Nie możesz zakładać nowych tematów Nie możesz pisać wiadomości Nie możesz dodawać załączników Nie możesz edytować swoich postów HTML kod jest Wyłączony | | | 
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u
zalogowani nie widzą reklam
Copyright © 2007-2008 Counter Strike wiaderko.com
|