Czy mógłby mi ktoś pomóc? Na dole są moje "problemy" związane z modami i pluginami do
cs'a. czywiście za pomoc
+.
1) Wie ktoś może jaką nazwę oryginalnie ma plugin, który po dostaniu kilku strzałów od przeciwnika sprawia, że ofiara krwawi. Potrzebuję tej nazwy, bo mam to wgrane a chcę to wykasować.
2) Jak nazywa się plugin, który pokazuję czas do zmiany mapy?
3) Miałem mod w3 w polskiej wersji językowej. Teraz nie wiadomo skąd mam w angielskiej. Jak to zmienić spowrotem na pol?
4) Mam ustawioną nożową rundę na serverze. Jej czas mam ustawiony na 40sec. Po zabiciu wroga w krótszym czasie, następna runda jest także nożowa (aż do skończenia czasu). Jak ją skonfigurować tak, aby po zabiciu wszystkich graczy z jednego teamu kolejną rundą byłaby już normalna?
5) Jak się nazywa plugin, który pokazuję ile obrażeń zadało się przeciwnikowi podczas rundy (pokazuje się, jak już się zginie).
6) Czy można jakoś "doładować" level'e w modzie w3 do gracza tak, aby po zmianie mapy one nie zniknęły? Bo jeśli dodaje je przez amxmoda to po zmianie one znikają, a zostają te, które samemu się zdobyło.
7) Taka sytuacja: jestem tt, gra 1vs1, podłoże bombę, przeciwnik mnie zabije. Z jakiegoś powodu odrodzę się na nowo i po chwili jest jakiś bład i widzę mapkę od dołu, a powinienem widzieć normalnie jak deatch (nie da się zmienić położenia kamery). Wygląda to tak:
/Na moje pytania szukałem odpowiedzi, ale jak widać nie znalazłem ich...