Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike > Serwer HLDS - wszytko o własnym serwerze do Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam > Pluginy, dodatki, AMX, AMXX > Problem z pluginem AMX/AMXX

Problem z pluginem AMX/AMXX Masz problem z instalacją, kompilacją, konfiguracją pluginu ? Napisz tutaj o tym

spawny sie nie zapisuja

- Tagi: , , ,

Odpowiedz

LinkBack Narzędzia wątku

spawny sie nie zapisuja

stare
borys1 is Offline
Spamer z doświadczeniem

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

robie sobie spawny na dedicated server, na kazdej mapie po 20, wysylam do ENT i zapisuje w plikach .cfg, potem wgrywam na serwer 32 slotowy pzrez FTP do folderu configs/spawns i na niekorych mapach nie dzialaja
why?????
czy ten plugin musi znajdowac sie na serwerze?

stare
tosiek is Offline
el Wymiataczos

Poziom upalenia:
XX------ Doświadczenie: popala gibony
  Wyślij wiadomośc poprzez AIM do tosiek  

Jak ty chcesz żeby ci obsłużyło spawny bez plugina?
I ustaw na wszelki wypadek chmod-y 777 dla spawnów jakbyś chciał edytować na serwie :)

Odpowiedz

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Nie wszystkie serwery mi sie zapisuja w ulubiionych :/
Problemy z Counter Strike 1.6 Non Steam
Anty rush - strefy sie nie zapisuja
Pluginy, dodatki, AMX, AMXX
Spawny
Poradniki AMX/AMXX
Problem - spawny!
Problem z pluginem AMX/AMXX
Spawny
Konfiguracja serwera HLDS Counter Strike 1.6
Spawny - :)
Pluginy, dodatki, AMX, AMXX
statystyki do /top15 sie nie zapisuja
Problemy z HLDS

Zasady Postowania
Nie możesz zakładać nowych tematów
Nie możesz pisać wiadomości
Nie możesz dodawać załączników
Nie możesz edytować swoich postów

BB Code jest Włączony
EmotikonyWłączony
[IMG] kod jest Włączony
HTML kod jest Wyłączony
Trackbacks are Włączony
Pingbacks are Włączony
Refbacks are Wyłączony

Najpopularniejsze zapytania na forum
Chmura zapytań powered by mosh
zmienianie skórki w windowsie xp zacinanie sie myszki przy cs windows vista cs 1.6 nie laduje sie szybkie pisanie w csie program do zmniejszania pingu w csie problem z movie maker nie chce sie uruchomic problem w csie 1.6 gdy pisze na czacie nie wyświetla mi się to po kliknieciu new game nic sie nie dzieje cs mam na imię aga i mam 12 lat. pisze do was ponieważ mam ogromny problem. w naszej klasie są już tylko dwie dziewice( tzn. ja i nasza nauczycielka), postanowiłam więc , że nie mogę stracić dziewictwa ostatnia zwłaszcza , że za trzy tygodnie nasza nauczycie komendy w csie celownik nie powieksza sie jak zrobić żeby zmniejszanie sie celownik jak kucam - cs 1.6 jak zmniejszyc swoj ping na sieci jak przeniesc gracza w csie internet osiedlowy i tibia nie działa hamachi nie chce sie zalogowac na serwerze gumisie przeklinanie diablo 2 gra sie tnie cs mi sie tnie cs sie tnie cs sie nie wlaczy cs nie moge sie polaczyc z żadnym serwerem cs nie moge sie polaczyc z serwerem cs 1.6 bron po podnoszeniu sie nie zmienia komenda counter strike mysz sie tnie co zrobic zeby lagow na otsie nie bylo celownik podczas biegu sie nie powiększa cs 1.6 nie widac czatu w csie nie moge podlaczyc sie do serwera non steam nie moge pisać w csie nie moge mowic przez mikrofon w csie

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam