Witam serdecznie
Mam 2 problemy - a mianowicie:
1. Na serwerze zainstalowane są pluginy statsx i miscstats. Powłączane są opcje takie jak 'say /rank', 'say /me', 'say /rankstats' - jednak np. gdy kogoś zastrzelimy i wpiszemy /me wyświetli nam się komunikat, ze nikogo nie trafiliśmy (you hit 0 times with 0 shots i tak dalej). Poza tym jest też włączona statystyka ogólna (top15) - jednak ta bardzo często sama się kasuje.
2. Któryś z zainstalowanych pluginów (lub któraś z włączonych opcji) jest odpowiedzialny za wyświetlanie na ekranie tego, ile obrażeń danym strzałem zadaliśmy danemu graczowi (załóżmy że strzelimy w niego, a on strzeli w nas - na środku ekranu pojawiają się dwie cyfry - niebieska informująca ile HP zabraliśmy jemu oraz czerwona ile on nam [jeżeli to tłumaczenie jest mało obrazowe postaram się zrobić screena]) - chciałbym to wyłączyć, jednak nie wiem jak - ponieważ nie wiem który z pluginów (czy tam która z opcji) jest za to odpowiedzialna. Na pewno nie jest to żaden odrębny plugin - przypuszczam że to ma coś wspólnego ze statystykami - nie mniej jednak szukałem i nie znalazłem dlatego pytam
Czy ktoś potrafi rozwiązać mój problem?
Z góry dzięki za wszystkie odpowiedzi
Pozdrawiam