Na Forum Wiaderko odbywają się następujące konkursy:
1. Konkurs na popularne tematy forum - zasady - ranking - koniec 30.06.2009r
2. Konkurs dla grafików zakończony - typuj 3 miejsce! 3. Turniej CS 1.6 5on5 z atrakcyjnymi nagrodami - szczegóły
Turniejowe HLTV:
hltv.pukawka.pl:27030
hltv.pukawka.pl:27040
hltv.pukawka.pl:27050
Problemy z Counter Strike 1.6 Non Steam - Tutaj zgłaszamy swoje problemy z naszym CS 1.6 NS. Jak coś Ci nie działa, coś się zepsuło, lub sam zepsułeś :P to tu jest miejsce na Twój topic :)
A wiec. Mam taki problem juz od dluzszego czasu co baaaardzo denerwuje. Gdy gram w cs mam tak , ze lapie zawieche ( tak jakby zscin gry) a pozniej wywala mnie do pulpitu... Przez pewien czas dalej jestem w grze a w ogole nie gram (jestem na windowsie) Robiłem format, instalwoalem od nowa cs'a. Moze ktos z was spotkal sie z czyms takim i wie co zrobic?;>
Granie 5 minut i wchodzenie potem znowu na ccsa to naprawde wkurza ... Dorobie sie dobrych statówm np i zwiecha , pulpit i koniec gry - -
Najpierw sprawdź jakie masz uruchomione procesy (Ctrl+Alt+Del). Może akurat jakiś AdWare, SpyWare, lub inne śmiecie ingerują w Twój system. Jeśli tam nic nie zauważysz, lub się na tym nie znasz, polecam bardzo dobre narzędzie do diagnostyki: Process Explorer. Malutki program wydawany przez Microsoft wyświetla procesy w formie drzewa. Dodatkowo widać, który proces jest wydany przez którą korporację (Company Name). Na samym dole powinny być Uruchomione przez twojego użytkownika, a od góry są te ważne, systemowe.
Polecam przyjrzeć się bliżej procesom bez tzw. "Company Name" i szczególnie tym na dole...
Witam. Po zainstalowaniu patcha v23 widze 3 roznice :2 b. dobre i 1 b. zla...
1 dobra - w grze juz na mapie celownik hest o wiele mniejszy i latwiej...