Na Forum Wiaderko odbywają się następujące konkursy:
1. Konkurs na popularne tematy forum - zasady - ranking - koniec 30.06.2009r
2. Konkurs dla grafików zakończony - typuj 3 miejsce! 3. Turniej CS 1.6 5on5 z atrakcyjnymi nagrodami - szczegóły
Turniejowe HLTV:
hltv.pukawka.pl:27030
hltv.pukawka.pl:27040
hltv.pukawka.pl:27050
LAN servers are restricted to local clients (class C)- rozwiązanie
Problemy z Counter Strike 1.6 Non Steam - Tutaj zgłaszamy swoje problemy z naszym CS 1.6 NS. Jak coś Ci nie działa, coś się zepsuło, lub sam zepsułeś :P to tu jest miejsce na Twój topic :)
LAN servers are restricted to local clients (class C)- rozwiązanie
witam. pewnie większość zna problem o którym pisze w temacie czyli wystepowanie problemu w cs'ie 1.6 przy próbie połączenia do serwera:(. gdy próbuje płączyć się do jakiegokolwiek serwera pokazuje mi się wiadomośc : LAN servers are restricted to local clients (class C) po czym przestaje łączyć dalej. wpisywałem już w consoli sv_lan 1 ; sv_lan 0 - na próżno:(. może wie ktoś jak temu zaradzić żeby dobrze działało??? (ja mam cs 1.6 non steam). bardzo mi zależy na pomocy ponieważ wiem że jakoś da się to naprawić bo widziałem że łączy z serwerami na komputerach moich znajomych. jeśli chodzi o zapory to mam wszystko odblokowane na 100%. w wyjątkach wpisałem cs'a firrewala nawet wyłączyłem a i tak dalej nie działa. więc bardzo prosze o pomoc.
z góry dziękuje i pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez blasiak22 ; 02-07-2008 o 12:18.
zainstalowałem patha v23 i dalej nic :((. już nie wiem co mam zrobić. czy nie ma innego rozwiązania niż kupienie oryginału???jak ktoś umie to zrobić to bardzo prosze o kontakt. mi bardzo zależy na tym.
jeśli mowa i path'u to na 100% dobrze go zainstalowałem. Próbowałem różnych pathów z różnych stron ale problem wystepował ten sam:(. a jesli chodzi o serwery to nawet jak chciałem się z kolegą pograć w cs'a i wpisałem w komendzie ,,connect" i wpisałem jego IP hamachi to pisało to samo. próbowałem też wpisać jego IP komputera- na marne:(. Jeszcze dodam że próbowałem sie połączyć z 15 serwerami i błąd był ten sam.szukałem nawet serwerów z poza ,,find serwer" z cs'a (czyli w internecie) i potem próbowałem się połączyć przez console. to tez nic nie pomogło:(. i jak już mowa o kupnie wie ktoś gdzie na internecie moge kupić steam'a :D ale w ZŁ, a nie w dolarach ($) bo szukam wszędzie i nie moge znaleźć.
a i na gram.pl nie ma steama, jest tylko Counter-Strike Anthology oraz Counter-Strike: Source. ale nie ma steama. może to ja jestem taki głópi i nie odrózniam tego ale nie rozumie :D:D:D
Ale gdy grasz z kumplami i gdy kozystają oni z tego samego routera , nie musisz stawiac serwa na lanie (jeżeli masz wew IP) , stawiasz go na internet a kumple będą go mieli na lan dlatego tak wygląda ten problem ponieważ serw stawiany jest na router
No tok i pokazuje Class C ale to niezaleznie czy steam czy non steam ja zakladalem na routerze i niie mogli sie polaczyc bo pokazywalo ip zewnetrzne musialm dac wewenetrzne zeby grac.
Witam mam problem z HLDS....gdy network mam ustawione na internet wyskakuje mi STEAM validation rejected a gdy dam lan to ja moge wejść a kumple nie...
:angry2: Ponownie problem z serwerem. Wszystko bylo OK. Dopóki, w mapcyle nie wybraliśmy niestandardowej mapki. Kiedy probowalo zmienic, byl zawias....