Na Forum Wiaderko odbywają się następujące konkursy:
1. Konkurs na popularne tematy forum - zasady - ranking - koniec 30.06.2009r
2. Konkurs dla grafików zakończony - typuj 3 miejsce! 3. Turniej CS 1.6 5on5 z atrakcyjnymi nagrodami - szczegóły
Turniejowe HLTV:
hltv.pukawka.pl:27030
hltv.pukawka.pl:27040
hltv.pukawka.pl:27050
Problemy z Counter Strike 1.6 Non Steam - Tutaj zgłaszamy swoje problemy z naszym CS 1.6 NS. Jak coś Ci nie działa, coś się zepsuło, lub sam zepsułeś :P to tu jest miejsce na Twój topic :)
Witam. Właśnie zaczerpałem sobie config nie jakiego gracza Neo z klanu mYm.
Wygląda on tak:
Kod:
I tutaj pytanie, bo prze ściąganiem czytałem, że on polepsza celność daje mniejszy rozrzut itp.
Więc pytam które skrypty za to odpowiadają, i jeszcze pytanie w jego configu nie ma funkcji +jlook, a za co ta funkcja odpowiada? I jeszcze jeśli ktoś zna jakieś opcje do configu które dają jakieś super efekty piszcie tutaj :) I które części z configa Neo wkleić do swojego. Pozdrawiam.
Tu nie masz żadnych aliasów, tylko normalny CFG... Ktoś kto napisał, że
Kod:
był chyba w błędzie... Ten CFG to stary config Neo, kiedy grał jeszcze w PGS. Jak wiadomo, team ten grał (a teraz bandera mYm) w ESL, a tam reguły co do CFG są ustalone. Przede wszystkim nie wolno mieć żadnych skryptów ułatwiających grę (typu fast-zoom, fast awp, no-recoil, no-spread, rapid fire i inne. Dozwolony tylko jest skrypt na szybkie kupowanie). Co do drugiego pytania: +jlook to opcja dżojstika, ale nie wiem co ona dokładnie oznacza...
Ja tam, narazie nie gram w ESL, ale szukam skryptów ułatwiających gre, no to nie wiem w końcu czy ten celownik pomaga w celności czy nie, bo tutaj pisza, że tak:
Ale po co ci to?? Nie lepiej grać uczciwie??? BTW: skrypty są blokowane na popularnych serwerach w Polsce (typu HashJama) przez sXe Injected, więc i tak ich tam nie użyjesz... Na innych serwerach marki "wbijać all" może cię nie wyhaczą że jedziesz na aliasach, ale co to za satysfakcja pojechać kogoś z AK-47 na no-recoilu?? Co do rewelacji, które tu publikujesz odnośnie CFG od Neo: ping można sobie wyregulować ustawiając rate dla klienta serwera oraz przez programy optymalizujące łącze... Pozostałe "możliwości" CFG powered by Neo, to pewnie dopisek, który miał skłaniać do ściągania configa przez innych graczy... Ja osobiście uważam, że nie opłaca się ściągać CFG znanych graczy, bo to nie znaczy, że jak go sobie wrzucisz, to będziesz ciorał tak jak ten Pro Elo Player, którego był ten CFG. Najlepiej zmontować swój własny config i na nim grać. Jest to proste, bo są już nawet do tego programy (np. CFG Editor)
Skończyłem z CS-em
Ostatnio edytowane przez Drill ; 29-07-2008 o 09:20.
Ja nie wiem czy Ty sie bawiłeś w przerabianie tego configa bo ztego co wiem na ESL i tego typu ligach interp jaki jest wymagany to 0.01 a ja widzę u Ciebie 0.1 :/
"
fastsprites "0"
ex_interp "0.1";alias ex_interp
fps_max "60.00000";alias fps_max
fps_modem "0.0"
"
No chyba ,że to jakaś wyższa szkoła jazdy :D
wg mnie kazdy powinien miec cfg do swoich ustawien
ja nie mam zadnych skryptow (STEAM)
lecz inni mowia ze mam skrypta na BH
a mam skok na rolce
czy to skrypt ? Nie.
Witam mam pytanie.
Sciagnełem sobie aequitasa NEo z meczu i na skreenach widac jakie on ma litery np czy zabiciu kogos albo w "say". Z porowaniem do...
Mam mały problem z moim config w grze cs 1.6 :|,
gdy miałem stary config mogłem gadać prze micro w grze, gdy zacząłem bindować i tworzyć swój własny...
Witam mam problem z zmianą komendy w pliku: config.cfg. Mianowicie chcę zmienić funkcje klawisza home, end itp. itd. zarówno tych które są z numerami...
hej mam pytanie czy nie da sie wylaczyc albo cos zrobic z zmiennym ip. mam neo ale gdy stawiam codziennie serwa za kazdym razem mam inne ip :roll: i...