No to tak. Założyłem sobie server
cs 1.6 non-steam patch v23 z modami amx 1.76d metamoda itp. I jest tak ,że jak się bombę podłoży to czas czasem leci za szybko(ten niby lektor taki co odlicza) pozniej jest dobrze. Team który przegrywa nie może nic kupić. Tzn. jak wygra terro to gracze z ct nic kupić nie mogą tylko ci z terro. Dalej. Jak zrobić "ładnie wyglądające" staty tzn. rank , top15. Jak się to wpisze to jest takie fuj białe tło i literki normalne z notatnika i nic nie da się sprawdziź bo wszystko jest koło siebie zamiast jedno pod drugim. Jakim programem można robić muzyczkę do serva tzn. z mp3 na WMV. I taki 1 najważniejszy problem . Mój serv wymaga hamachi więc każdy kto chce grać ściąga instaluje dołącza do mojej sieci. Ja daje im moje ip serva a oni nie moga dodać go do listy serverów a nawet jak im się uda to wykazuje że serv jest off pomomo że ja jestem włączony i gram na tym servie. Jak obsługiwać się adminem w amx? Mam założone niby "konto i hasło" ale nie wiem gdzie to wpisać itp. Proszę o szybkie odpowiedzi oraz pomoc. Coś jeszcze wymyślę z pytań ;]