Bo koles na gg mi wyslal ze mozna miec wiencej gier na steam jezeli sie zrobi to ...
Możesz mieć wszystkie gry STEAM za darmo !
Jest to bardzo proste wystarczy wysłać jednego e-maila !
Jedynie czego potrzebujesz to konto z minimalnie jedną orginalną grą , by Steam wiedział , że konto jest orginalne !
Następnie wystarczy , że wyślesz specjalnego e-maila do programu Steam weryfikującego zgłoszenia kradzieży kont , Twoje konto zostanie zresetowane i odzyskasz je z wszytskimi grami wypisanymi w e-mailu !
Wyślij e-maila na adres :
account.valve.steam@gmail.com
Musisz zapisać w e-mailu dokładnie co do literki identycznie polecenie jak te którę podam za chwilę. W temacie e-miala zapisz : %account=retrieve100 , a w treści :
%retrieve=(1)-(100)/historycache
%charset scii->cdrg>3%
Acc ver=%twoj login steam% ->1 Pass ver=%hasło steam% ->1
list%full%=retrieve %ls(1)="Counter-Strike: Source","Counter-Strike 1.6","Day Of Defeat","Condition Zero","Half-Life","Deathmatch Classic","Half-Life: 2","Opposing Force","Ricochet","Team Fortress Classic","Call of Duty? 4: Modern Warfare","Unreal Tournament 3","Team Fortess 2","Half-Life 2"
Możesz oczywiście dopisać więcej gier.
No i ja glupi tak zrobilem teraz nie mam hasla nie dziala i stracilem chyba steam bo sie od innego dowiedzialem ze w huja polecial .... huj chcial bym go odzyskac bo nie bede mial jak teraz grac jedynie co na non steam ;/;/ Da sie moze cos zrobic wie ktos cos ?? prosze o porady ;/;/;/