[b]
Od początku kiedy zainstalowałem Steam'a razem z
CS'em 1.6 i CZ wszystko było wporządeczq i nie miałem z tym żadnego kłopotu. Niedawno poszedłem do kumpla żeby podłączyć PC'ta do jego TV (SAMSUNG LCD 32' HD READY). Chcieliśmy włączyć
CS'a ale sie nie udało i na TV wyskoczył komunikat ''Tryb Niedostępny", odpuściliśmy sobie po paru próbach, wróciłem do domu odpaliłem
CS'a i nagle jak nigdy nie włączył się tylko wyskoczyło czarne tło z jakąś niebiesko-biała ramką a w niej widniał napis "Video Mode Not Supported" popróbowałem pare razy ale nic z tego nie wyszło. Przeinstalowałem całego Steam'a wraz z
CS'em i dalej wyskakiwało to samo jeba.. okienko ;]. Zacząłem kombinować coś z rodzielczością monitora potem z częstotliwością odświeżania ale nie przyniosło to żadnego skutku:/. Wkońcu spróbowałem przeinstalować sterowniki do grafy (NVIDIA GeForce 6600 128 Mb) a także od monitora (Plug and Play Hyundai B91A) w dalszym ciągu wyskakiwało to uciążliwe okienko (dźwięk z gry było słychać lecz obrazu nie było widać). Czytałem na wielu forach
CS'a o takich przypadkach lecz nic nie znalazłem. Szukałem czegoś o uruchamianiu
CS'a w Trybie Awaryjnym, w Trybie Defaut, o przywracaniu pierwotnych ustawień ale nic nie było. Prosze o pomoc wszystkich fanów
CS'a !!! i nie tylko :P Chciałbym pograć ale nie moge :PP. Z góry dzięki.