Witam. Jestem nowy i nie wiem za bardzo co mam zrobić. Na początku zainstalowałem grę (wersja Counter-Strike Source FULL DiGiTALZonE) po czym przy uruchomieniu wyskakiwały dwa komunikaty: "scripts/surfaceproperties.txt" i tuż po nim "0x0fed3e2c". Myślałem, że może coś z grafiką, ustawieniami, ale przecież powinno śmigać, bo sprzęt jest dość dobry jak na tę grę (Intel Centrino Duo 1,66 Ghz, 1 GB ram). No i od tej pory zacząłem szukać na tym forum tematów powiązanych z moim problemem. Ściągnąłem patch'e v1-v16, v17, v18 oraz v18 fixed. Początkowo spróbowałem v18 fixed, ale w grze zamiast menu ekran był czarny i leciała sama muzyka. Reinstalka
CSS'a i wgranie patch'y v17 i v18 fixed. Niestety dalej to samo. Zainstalowałem grę od nowa i wgrałem v1-v16, v17, v18 i v18 fixed. Pomogło, ale tylko częściowo, ponieważ w grze nie ma jeszcze menu, są dwie postacie (obraz), w dolnym rogu "loading", po chwili sam obraz i uruchamia się czarny ekran i po środku jakiś dziwny napis (coś jakby kursywa) i nic nie mogę zrobić. Czy ktoś wie na czym polega problem? Co należy jeszcze zrobić, żeby wszystko działało tak, jak powinno. Liczę na pomoc. Z góry Dzięki.