| Propozycje, uwagi i sugestie co do serwisu wiaderko.com Tutaj można zgłaszać wszelkie uwagi odnośnie strony wiaderko.com. Tu jest miejsce na dyskusje, pomysły itp. dotyczące portalu. | | | | | Super Moderator
Doświadczenie: pali bongi
Spalił:
28 za 27 wypowiedzi
Postawił: 2 Zarejestrowany: Dec 2007 Wiek: 20 | i po co spamujecie jak jakieś lamki? tu mają być kandydatury na newsmanów, nie potrzeba niczyich opinii, ani przypomnień na gadu.
mosh wyraźnie napisał, że każdemu da szanse, jeśli tak napisał to nie trzeba niczego tu więcej spamować.
każda głupia wypowiedź zostanie przeze mnie nagrodzona :)
| |
| |  |  | | | | | Lamka
Doświadczenie: abstynent
Spalił:
0 za 0 wypowiedzi
Postawił: 0 Zarejestrowany: Apr 2008 | Witam.
Mógłbym się przyłączyć do Waszego grona Newsmen'ów.
1. Gram w CS'a ładne parę lat. (ok. ~7 - od gimnazjum)
2. Angielski na poziomie zaawansowanym - zaliczony kurs Oxford English Course organizowany na terenie całej Polski:) matura z anglika zdana na 90-parę %
3. Znam się na PHP, MySQL i pokrewnych stronom.
4. Studiuję dziennie informatykę na Politechnice Wrocławskiej - wydz. Podstawowych Problemów Techniki
5. Duże poczucie humoru.
6. Ilość czasu - co najmniej średnia (myślę, że wystarczająca, aby znaleźć i dodać newsa,^^)
7. Odpowiedzialny, pomagałem robić i prowadziłem stronę szkoły: www.zszil.pl
8. Brak dysleksji i dobra znajomość ortografii xD <--- dbałość o estetykę wpisów
9. 20 lat (8 maja xD), 188cm wzrostu, oczy piwne xD chyba starczy danych
10. Niedowiarkom mogę przesłać skan legimki studenckiej lub wpisu na semestr z indeksu, oraz zaświadczenie ukończenia i zdania kursu z angielskiego (ale to dopiero za jakiś tydzień jak pojadę do domu^^).
11. Inne języki: niemiecki (średnio zaawansowany), szwedzki (podstawowy), czeski (podstawowy).
Pozdrawiam  | |
| |  | | | | | Super Moderator
Spalił:
28 za 27 wypowiedzi
Postawił: 2 Zarejestrowany: Dec 2007 Wiek: 20 | widzę, że nie mieszkasz w akademiku  1 roczek? PPT dobry i trudny wydział naszej uczelni :P | |
| |  | | | | | Lamka
Spalił:
0 za 0 wypowiedzi
Postawił: 0 Zarejestrowany: Apr 2008 | Nio pierwszy^^ Wynajęliśmy mieszkanie na Gaju, ale jest dość kiepskie (wszystko się w nim psuje). Jeżeli nie znajdę nic lepszego bliżej Polibudy, to ewentualnie akademik   A Ty na czym jesteś? Który rok?:> | |
Spalił:
28 za 27 wypowiedzi
Postawił: 2 Zarejestrowany: Dec 2007 Wiek: 20 | nie offtopujmy już *głupi zacząłem*. 2 rok, elektroniki, akademik ^^
| |
| |  | | | | | Spamer z doświadczeniem
Spalił:
0 za 0 wypowiedzi
Postawił: 0 Zarejestrowany: Nov 2006 | widzę, że już sporo chętnych jest 
co mnie niezmiernie cieszy...
Nabór jak najbardziej cały czas jest otwarty...
Niestety oficjalne otwarcie działu "niusy"
troszkę się opóźni...
jak większość z Was znikam na majówkę,
tak więc myślę, że najpóźniej do 9 maja uda mi się zrobić dla Was panel itp
i ruszymy z kosem ;] | |
| |  | | | | | Banned
Doświadczenie: palił z lufki
Spalił:
4 za 3 wypowiedzi
Postawił: 2 Zarejestrowany: Jan 2008 | Dobrze nie ma sprawy, do tego czasu można się przygotować w tworzeniu newsów. :)
| |
| |  | | | | | Lamka
Spalił:
0 za 0 wypowiedzi
Postawił: 0 Zarejestrowany: Apr 2008 | Trzeba rozwinąć tę stronkę^^ Mam pewien pomysł jak zwiększyć ilość odwiedzin:))) Może za jakiś czas jakiś dobry sponsor się odezwie:))))
| |
Spalił:
7 za 7 wypowiedzi
Postawił: 3 Zarejestrowany: Nov 2007 | Cytat: |
Napisał Nickon Może za jakiś czas jakiś dobry sponsor się odezwie:)))) | Sponsor już jest :|
btw. Nie spamuj masz jakieś pomysły to załóż temat. Ole ! Kalisz Kocham Cię ! Tobie dałem serce swe , serce swoje jedyne ! Dałem swojej drużynie ! | |
| |  |  | | | | | Lamka
Spalił:
0 za 0 wypowiedzi
Postawił: 0 Zarejestrowany: Apr 2008 | Witam . A więdz tak, Nazywam sie Daniel i pochodze z Białegostoku, jestem w 1 liceum (w tym roku skończe 17 lat) . W CS gram ponad 6 lat (zaczynałem w 5 klasie podstawowej) . Znam Biegle Język Angielski w zakresie Zaawansowanym. Moje ośiągniecia związane z J. Angielskim? Główny Newser na Stronce www.shippuuden.pl (zajmowałem się przetłumaczaniem ze stronek Angielskich i Japonskich oraz edytowanie tego na stronie). Strona Wiaderko.com jest moją ulubioną stroną o CS więdz pomyślałem że dlaczego by niestartować :) mam sporą wiedze o Cs oraz znam biegle Angielski dlatego z chęcią obją bym to stanowisko ze względu na dużą ilość czasu . Od około 3 miesięcy wchodze na angielskie i niemieckie stronki na których jest mnóstwo news o Cs (szczególnie Cs1.6 i source) Umiem mówić i czytać (a zarazem przetłumaczać ) w językach Angielskim, Rosyjskim,niemieckim, japońskim(troche) . Dlatego myślę że sie nadam do tej pracy , a własny 24/7 server zawsze sie przyda by grało sie jeszcze fajniej :) Także Licze na pozytywną odpowiedz :P W razie czego email to thepolishstyle@o2.pl , GG macie u mnie w profilu . JBc na wasze pytania chętnie odpowiem. | |
| |  | | | | | Lamka
Spalił:
0 za 0 wypowiedzi
Postawił: 0 Zarejestrowany: Apr 2008 | Cytat: |
Napisał LuQ91 ośiągniecia | Cytat: |
Napisał LuQ91 Angielskim, Rosyjskim | Za to z polskim nie idzie Ci najlepiej xDDDD jOke oczywiście^^ pozdro | |
| |  | | | | | Lamka
Spalił:
0 za 0 wypowiedzi
Postawił: 0 Zarejestrowany: Apr 2008 | He He , nie poprostu klawiaturke miałem podłączoną starą bo tę co zawsze używam niechciał
komputer czytać xDD , Ale już ok i działa w 100% ^^
| |
| |  | | | | | Lamka
Spalił:
0 za 0 wypowiedzi
Postawił: 0 Zarejestrowany: Apr 2008 | Cytat: |
Napisał LuQ91 He He , nie poprostu klawiaturke miałem podłączoną starą bo tę co zawsze używam niechciał
komputer czytać xDD , Ale już ok i działa w 100% ^^ | Trzeba rozwinąć tę stronę^^ | |
| |  | | | | | Lamka
Spalił:
0 za 0 wypowiedzi
Postawił: 0 Zarejestrowany: Apr 2008 | luq91 jestes wielki dzieki ci wielki za wyjasnienie problemu z zalozeniem stronki na yoyo pl w temaciehttp://www.wiaderko.com/ cs-1.6/ciekawostki- cs/jak-zrobic,-zalozyc-strone-klanowa-dla-klanu-za-darmo-,1504. html | |
| |  |  NMZC ^^ | | | | | Lamka
Spalił:
0 za 0 wypowiedzi
Postawił: 0 Zarejestrowany: Apr 2008 | Nie ma za co :) Poprostu chciałem wam pomóc jak zobaczyłem że nie tyle co kilka, ale kilkanaście osób niemogło przez to przebrnąć, trzeba było wam rozwiać wątpliwości  | |
| |  | | | | | Lamka
Spalił:
0 za 0 wypowiedzi
Postawił: 0 Zarejestrowany: May 2008 | Witam,
Chciałbym zostać newsmanem.
Info o mnie:
Na imię mam Sebastian mam 17lat mieszkam w Katowicach
Znam Język Polski, Angielski i Niemiecki
moje GG 7651715
| |
| |  | | | | | Banned
Spalił:
4 za 3 wypowiedzi
Postawił: 2 Zarejestrowany: Jan 2008 | Mam pytanie? co z chętnymi? bo skoro pan Mosh jest to można byłoby już zacząć.
| |
Spalił:
28 za 27 wypowiedzi
Postawił: 2 Zarejestrowany: Dec 2007 Wiek: 20 | Panie Mosh - co z chętnymi? <sorki_ale_hahaha>
| |
Spalił:
31 za 29 wypowiedzi
Postawił: 6 Zarejestrowany: Jul 2007 Wiek: 16 | Nickon - widze ze on dodaje arty  to moze juz on bedzie na steałe ? | |
| |  | | | | | Spamer z doświadczeniem
Spalił:
0 za 0 wypowiedzi
Postawił: 0 Zarejestrowany: Nov 2006 | aktualnie nic nie zrobiłem nic z panelem dla niusmenów wiec
sprawa aktualnei wygląda tak
dodawajcie niusy do poczeklani tak jak Nickon,
po mojej akceptacji będą w odpowiednim miejscu
(patrzcie czy dany nius się już nie pojawił)
no i zgłaszajcie w tym temacie czego Wam brakuje w panelu
na razie jest:
- flagi - trzeba wrzucać jako zwykły img, ale bedzię coś w rodzaju i sposób dodawania jak emoty, czyli klik... ewentualnie niech ktoś podeśle link do flag to mi trochę ułatwi robotę | |
Doświadczenie: popala gibony
Spalił:
22 za 21 wypowiedzi
Postawił: 3 Zarejestrowany: Sep 2007 | Cytat: |
Napisał mosh wentualnie niech ktoś podeśle link do flag to mi trochę ułatwi robotę | Jakie rozmiaty tych flag , moga być takie shitowe z webspella czy potrzebujesz czegoś kozackiego ? Puchatek [RealMod - TP]80.238.112.244:27122 Prosze Podziel się i  | |
| |  |  | | | | | Lamka
Spalił:
0 za 0 wypowiedzi
Postawił: 0 Zarejestrowany: Sep 2007 | Witam. Chciałbym zostać newsmanem. Newsy były by związane z serwerami CSS CS 1.6 jak i CSCZ. (w swoim 5letnim graniu miałem 21 serwerów CS'a a łącznie jakieś 42 adminy i konfigurowałem ponad 60 serwerów - sprzedawałem na allegro konfigurację serwerów za 19.99zł i nie brakowało kupców~!!) na codzień piszę na portalu www.deagle.pl oraz www.algidy.pl oraz www.cs-algida.com jednak jest tam akurat mało newsów bo chwilowo zajmuję się grafiką strony (także sprzedaję moje usługi na allegro) Moje newsy były by związane z nowymi (co wychodzą) pluginami do serwerów oraz nowymi AMX oraz AMXX'ami. Znam angielski i mogę poczytać newsy na zagranicznych stronach i tłumaczyć je dla wiaderka. Jeżeli chcecie więcej info o mnie piszcie: problack@deagle.pl - Pozdro :-) (pomagałem na www.thehighters.pl) GG: 358716
[size=2][ Dodano: Pią 09 Maj, 2008 ][/size] Cytat: |
- flagi - trzeba wrzucać jako zwykły img, ale bedzię coś w rodzaju
| Mam flagi!! na kompie 63 flagi różnych krajów ;PP | |
| |  | | | | | Lamka
Spalił:
0 za 0 wypowiedzi
Postawił: 0 Zarejestrowany: May 2008 | Witam.
Pozdrawiam adminów, chciałem się dostać do ekipy neewsman-ów.
Gram w cs z 5 lat, mam ksywe Mario i nick też, studijuje informatyke programistyczną
i chciałbym się dostać bardzo do was, ponieważ jestem dostempny 15/7,często siedze na komputerze do studiów,umiem wiee żeczy na kompie (bo do szkoły) i codzienie dodawał bym neewsy.
Z góry dziękuje za odpowiedz.
Bardzo serrdecznie pozdrawiam.
Mario
[size=2][ Dodano: Sob 10 Maj, 2008 ][/size]
Znam angielski i potrafie prawie wszystko z AMX | |
Spalił:
28 za 27 wypowiedzi
Postawił: 2 Zarejestrowany: Dec 2007 Wiek: 20 | na urodziny proponuję słownik :P | |
| |  | | | | | Lamka
Spalił:
0 za 0 wypowiedzi
Postawił: 0 Zarejestrowany: May 2008 | jestem na kompie 10/7 znam angielski niemiecki i rosyjski ;p potrzebny tylko anglielski ale tak na wszelki wypadek napisze . Mam podręką słownik zawsze kiedy mi bedzie potrzebny z niego skorzystam
| |
| |  | |