Witam, chciałbym was zachęcić do korzystanie z CMS'a klanowego jest o wiele lepszy od WebSpell
Co może zainteresować w Clansphere ?
Jako jedyny spotkany przeze mnie CMS dla klanów posiada tzw. logi. Kto dłużej siedzi w temacie, będzie wiedział jakie to daje korzyści. Posiada on bardzo rozbudowany panel admina, poziomy dostępu. Teraz możesz dać użytkownikowi uprawienia do pisania newsów i artykułów, nie martwiąc się, że usunie on mecze czy dotknie się do ankiet. Możesz podzielić użytkowników na grupy i potem tymże grupom nadawać uprawnienia do administracji określonymi modułami. Tak, modułami. Clansphere dzieli się na moduły, które bardzo łatwo da się edytować. Można również dodawać swoje moduły. Sposób, w jaki jest napisany kod Clansphere zadowoli każdego kodera. Skryptowałem wiele layoutów i zawsze polecałem clansphere. Clansphere, w odróżnieniu od webspella, przechodzi standardowo wszystkie testy w3c - xhtml,
css. Webspell ma z tym nie lada problemy - od 160 błędów w górę. Cały Clansphere jest pisany obiektowo. Zainteresuje to pewnie wielu programistów.
WIĘCEJ INFORMACJI NA STRONIE