Witajcie...
To znowu ja, jak zwykle z jakimś (pewnie prostym) problemem, ale niestety ja go nie mogę rozwiązać. Zacznę od tego, że ni stąd, ni zowąd, patrze, a na stronie nie mogę dodawać partnerów...Tzn mogę, ale wtedy wszystkie buttony zamieniają sie w jeden, i jak daje "usuń" usuwają się wszystkie... Próbowałem naprawić, nawet reinstalowałem Webspella [size=5]
8 RAZY[/size], parę godzin mi to zajęło. Aż w końcu wszystko dobrze zrobiłem, wgrywam bazę danych (która wcześniej utworzyłem z działającej poprawnie strony) a tu co ? Wchodzę na stronę i widzie tylko "Nieudane zapytanie!" :evil: :evil: :evil: :evil:, no to pomyślałem, że ta baza danych jest coś zepsuta, więc szybko zgrałem nową na dysk, wczytuję i co? ZNÓW TO SAMO ! Robie z tym od godziny 19:24 do teraz, 04:06. Głowa mnie boli i wszystkie pomysły mi się wyczerpały. Teraz liczę na Waszą szlachetną pomoc ! Mam nadzieje, że razem coś tutaj wskóramy...
Z góry przepraszam, jeżeli wypisałem jakieś głupoty, czy coś takiego, ale zrozumcie, że 9 godzin przez wgrywającym i usuwającym się webspellem, może trochę zmarnować człowieka :???:
Podsumowując: NIE MOGĘ WGRAĆ ŻADNEJ BAZY DANYCH WCZEŚNIEJ UTWORZONYCH I PROSZĘ WAS O POMOC !
Z góry SERDECZNIE DZIĘKUJĘ !
Vansher