Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike > Counter Strike 1.6 > Szukam klanu CS 1.6 > Szukam klanu CS 1.6 Non Steam :D

Szukam klanu CS 1.6 Non Steam :D Tutaj chwalimy się swoimi umiejętnościami i szukamy klanu CS 1.6 NS ;)

Trix ;<

- Tagi: ,

Odpowiedz

LinkBack Narzędzia wątku

Trix ;<

stare
Trix is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent
  Wyślij wiadomośc poprzez AIM do Trix  

Nick: Tr!x
Skill: Sami ocencie na jakims trenolu...Bo to bezsensownie jest jak kazdy gada ze ma medium a pozniej wychodzi szydlo z worka
Steam/Non steam: Non steam , mam steam ale musze zainstalowac z plyty Counter ?Strike Antylogy 1 ale naped DVD mam zwalony :F
TeamSpeak: mam
gg:4288674
Przyswajam taktyke.Znam nawet taktyki na train inferno i nuke
Wymagania:
Czeste spary bylo by dobrze gdyby chociaz byl jakis server gry. Wiadomo bez serva spary trudno grac
Dobrze by bylo jakby klan mial stycznosc z teamspeak.Jakby co to mysle ze niebylo by problemy bo mam server ts na 50 slotow wlasny ;f
Czeste trenigi.
A i jeszcze bylo by dobrze gdyby w klanie bylo okolo 7 osob...Bo chodzi o zgrnie team'u
No i to cyba wszystko psiac propozycje na forum lub na gg pozdro

Odpowiedz

Narzędzia wątku

Zasady Postowania
Nie możesz zakładać nowych tematów
Nie możesz pisać wiadomości
Nie możesz dodawać załączników
Nie możesz edytować swoich postów

BB Code jest Włączony
EmotikonyWłączony
[IMG] kod jest Włączony
HTML kod jest Wyłączony
Trackbacks are Włączony
Pingbacks are Włączony
Refbacks are Wyłączony

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Najpopularniejsze zapytania na forum
Chmura zapytań powered by mosh
zetrix zdjęcie matrix photoshop zdjęcie jak w matrixie w photoshopie zdjęcia matrix rapidshare tutoriale photoshop matrix tutoriale photoshop - matrix tutoriale napis matrix tutoriale do ps tło z matrixa tutorial photoshop napis matrix tutorial photoshop matrix tutorial matrix ps tutorial matrix tutorial do photoshopa matrix the matrix serwer do cs 1.6 szukam pluginy z matrixa szukam pluginy matrix mod szukam pluginu z matrix mod skrypty do skok matrixa cs skrypt matrix shoot skrypt matrix jump]\ skoki matrix w cs skok matrixa cs 1.6 skok matrix w cs 1.6 skok matrix cs.1.6 serwery z matrix mod do cs 1.6 serwery z matrix mod serwery matrix w css serwery matrix mod do cs 1.6 serwery matrix mod serwery matrix do cs 1.6 non steam screensaver desktop fondo build personal converter Serwery CS 1.6 non-steam non steam counter strike 1.6