Witam
Troche będzie tego dużo... jednak są to pytania które mnie nurtują od dłuższego czasu...
Potrzebuje pomocy jak rozwiązać dane kwestie:
1.Amx_vote na więcej możliwości, tzn że zadaje pytanie i mogę dać więcej odpowiedzi do wyboru
2.Autobalance który by balansował od razu w tej rundzie w której jest róznica a nie czekał zawsze jednej rundy "Autobalance next round". Ponadto jeżeli drużyna przegrywa to żeby nowo dołączający sie gracz (gdy wcześniej jest parzysta ilość graczy) dochodził do tej drużyny slabszej a nie silniejszej. Czy jest jakiś inny plugin niż PTB?
3.Coś przeciwko statsiarzom, oczywiście bez rozwiązania w stylu wyłącz statsy:P. Myśle że no_retry jest malo skuteczne.
4.Każdy może zrobić prywatny mute na VOICE innego gracza. (Tam w player list się nie pokazują gracze do zmutowania)
5.AFK który wpierw przenosi na specta a dopiero pózniej kickuje.
6.Jeżeli jest mało graczy (powiedzmy tak do 8 ) to do wyboru były by tylko aimy i fy.
Na wiekszą ilość graczy same de,
cs. Chodzi mi o sytuacje że gdy mam na serwerze 20 ludzi a do wyboru się pokazuje jakiś aim...
7.Coś mi szwankuje admin listen. Nie widzę bedąc na spect jako admin co piszą żywi gracze...
8.Przenoszenie graczy do innej drużyny bez zabijania, bo standartowe amxx zabija..
9.Po zmianie mapki często zostają nicki osób które już wyszły/nie połączyły sie ponownie i tylko widać caly czas ich nick w tabeli, tylko bez pingu jest.
10.Każdy może się przenieść na specta w czasie gry(dając "M" widzę tylko do dyspozycji CT albo T). Dla admina jest to denerwujące jeżeli chce w spokoju na spec pozałatwiać pare spraw a musi sie reconectować bo nie da się przejść na tego specta... mp_limitteams jest ustawiony na 1.
11.Jeżeli mapa jest jeszcze nie wybrana przez admina, ani wybrana przez graczy to żeby pokazywał "Mapa jeszcze nie zostawała wybrana". Ponadto przy votemapie admina żeby plansza która wygra zastępowała tą którą jest wybrana przez mapchoosera. Dotychczas robiłem tak że pausowałem sobie bindem mapchooser (amx_mapusecfg pause mapchooser) i wybieralem samemu mapy z adminowego votemap. Ale powiedzmy że nie chcialem jeszcze zmieniać jej tylko poczekać do końca to musiałem za każdym razem wpisywać długą komendę np. "amx_cvar amx_nextmap de_aztec" ...
12.Aby przy adminowym votemap gdy gracze wybiorą mapę, a mi się wyświetli "czy chcesz zmienić mapę, a dam NIE, to żeby się nie wyświetlało "Rezultat odrzucony"
13.Mam zmienne ip, a chciałbym aby serwer wykrywał że jestem adminem jeżeli podam prawidłowe hasło do rcona. Chodzi mi głównie o wykorzystanie tego w pluginie admin freelok żebym mógł oglądać innych graczy z przeciwnego teamu nie bedąc na nicku admina (jeżeli np. cheater widzi że admin jest w grze to może mieć się na baczności, a jeżeli będe na innym nicku, to to uśpi jego czujność).
Serwer jest non-steam.
Pozdrawiam i czekam na jakąś odpowiedź.
~Duszek