ogorek ile masz lat synku ?? bo dzieci w wieku 10 lat umia edytowac posty !! a ty to spam siejesz na forum nic wiecej :evil: dodam sobie ip 193.218.155.50:27249 i sprawdze jakich macie tam skillowcow ^^ puki co uwazam Cie ze bota ktorego objechac moze najwieksza w twoich oczach lama IW ^^ i prosze idz juz spac bo mi garnki z szafek uciekaja a jutro chce sobie obiad zrobic ?
[size=5]
Ja zaraz padne ^^ sxei zle skonfigurowany ^^ dodalem sobie ogora serwer 193.218.155.50:27249 do hlsw ;] sprawdzam konfiguracje jego sxei i jest tak samo :roll: czy ty slaby matole wiesz co piszesz ? :lol: smich co bociak ^^
[/size]
seba po to zeby bylo jak nie wiesz po co ^^ :lol: leze hahaha :lol:
ogorek wracajac do ciebie jest godzina 1;18 ;p patrze na moj serwer ffa jest 15/18 ggraczy :P na towoim serwie jest 5/20 graczy ;p na moim tp jest 5/18 na 4fun jest 2/16 bo na nich
robilem resy cos dodawalem :] czym ty blyszczysz ?:>
admin forum mosh:
Kod:
1. Serwery dodajemy pojedyńczo !!!! - JEDEN SERWER = JEDEN TEMAT(TOPIC)
2. W temacje piszemy [kraj] nazwa, IP
3. W treści piszemy resztę info o serwerze.. jeżeli jakieś mamy ;) ... własne opinia na temat serwera zawsze mile widziana :D
4. Jeżeli ktoś grał/gra na serwerze który już widnieje na tym forum i ma na temat tego serwera wyrobioną opinię, miło będzie jak się nią podzieli - w odpowiedzi na odpowiedni temat ofkoz
1. dodalem 3 w 1 temacie

2 i 3 opisalem :)
4. hmy wyrobiona opinie ;] dziwnym trafem skiller, seba i ogorek ^^ nie sa widziani zbyt czesto na serwach :] a jednak wyrobili opinie po 1 wejsciu ??:> mysle ze to kolesie skrzywdzeni przez rygorycznych adminow ktorzy maja i trzymaja wladze ;P
lubie to ;P 1;32 ;d ogorka serwer 4/20 iw ffa 17/18 ??:o co jest ?

extreme rzadzi tak mi sie wydawalo ?? do jutra ^^ odwiedze to wasze padlo z botami