Otomatik çeviri Afrikaans  [Download][PC][RapidShare] Test Drive Unlimited Gry sportowe i gry wyścigowe Albanian  [Download][PC][RapidShare] Test Drive Unlimited Gry sportowe i gry wyścigowe Arabic  [Download][PC][RapidShare] Test Drive Unlimited Gry sportowe i gry wyścigowe Bulgarian  [Download][PC][RapidShare] Test Drive Unlimited Gry sportowe i gry wyścigowe Chinese  [Download][PC][RapidShare] Test Drive Unlimited Gry sportowe i gry wyścigowe Croatian  [Download][PC][RapidShare] Test Drive Unlimited Gry sportowe i gry wyścigowe Czech  [Download][PC][RapidShare] Test Drive Unlimited Gry sportowe i gry wyścigowe Danish  [Download][PC][RapidShare] Test Drive Unlimited Gry sportowe i gry wyścigowe Dutch  [Download][PC][RapidShare] Test Drive Unlimited Gry sportowe i gry wyścigowe English  [Download][PC][RapidShare] Test Drive Unlimited Gry sportowe i gry wyścigowe Finnish  [Download][PC][RapidShare] Test Drive Unlimited Gry sportowe i gry wyścigowe French  [Download][PC][RapidShare] Test Drive Unlimited Gry sportowe i gry wyścigowe German  [Download][PC][RapidShare] Test Drive Unlimited Gry sportowe i gry wyścigowe Greek  [Download][PC][RapidShare] Test Drive Unlimited Gry sportowe i gry wyścigowe Hebrew  [Download][PC][RapidShare] Test Drive Unlimited Gry sportowe i gry wyścigowe Hungarian  [Download][PC][RapidShare] Test Drive Unlimited Gry sportowe i gry wyścigowe Indonesian  [Download][PC][RapidShare] Test Drive Unlimited Gry sportowe i gry wyścigowe Irish  [Download][PC][RapidShare] Test Drive Unlimited Gry sportowe i gry wyścigowe Italian  [Download][PC][RapidShare] Test Drive Unlimited Gry sportowe i gry wyścigowe Japanese  [Download][PC][RapidShare] Test Drive Unlimited Gry sportowe i gry wyścigowe Korean  [Download][PC][RapidShare] Test Drive Unlimited Gry sportowe i gry wyścigowe Latvian  [Download][PC][RapidShare] Test Drive Unlimited Gry sportowe i gry wyścigowe Lithuanian  [Download][PC][RapidShare] Test Drive Unlimited Gry sportowe i gry wyścigowe Norwegian  [Download][PC][RapidShare] Test Drive Unlimited Gry sportowe i gry wyścigowe Persian  [Download][PC][RapidShare] Test Drive Unlimited Gry sportowe i gry wyścigowe Polish  [Download][PC][RapidShare] Test Drive Unlimited Gry sportowe i gry wyścigowe Portuguese  [Download][PC][RapidShare] Test Drive Unlimited Gry sportowe i gry wyścigowe Russian  [Download][PC][RapidShare] Test Drive Unlimited Gry sportowe i gry wyścigowe Slovak  [Download][PC][RapidShare] Test Drive Unlimited Gry sportowe i gry wyścigowe Slovenian  [Download][PC][RapidShare] Test Drive Unlimited Gry sportowe i gry wyścigowe Spanish  [Download][PC][RapidShare] Test Drive Unlimited Gry sportowe i gry wyścigowe Swedish  [Download][PC][RapidShare] Test Drive Unlimited Gry sportowe i gry wyścigowe Turkish  [Download][PC][RapidShare] Test Drive Unlimited Gry sportowe i gry wyścigowe Ukrainian  [Download][PC][RapidShare] Test Drive Unlimited Gry sportowe i gry wyścigowe destekler Google

Duyuru
Yeni Yarışma Forumu Kepçe:
Bir yazı yazın ve ödül iddia!

Wróć   Forum Kova > Oyunlar > Bilgisayar Oyunları > Spor oyunları ve yarış oyunları

Spor oyunları ve yarış oyunları - Yorumlar, spor oyunları ve yarış oyunları tam sürümleri. RapidShare, indir, download (sadece yasal dosyalar).

Etiketler: , , ,

Zamknięty Temat
 Views tema: 53.565
Konu araçları

Re: [RapidShare] Test Drive Unlimited

eNNeR.! olmak Offline
Ünlüler

Upalenia Seviye:
XXX----- Tecrübe: kazık bongi

Test Drive Unlimited (2007) PL

-Yükle sigorta primi rapor!
-10% Veri Tamir
-100% Certainty
Taraf 100Mb at!

Kod:
 Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.

Sever94 olmak Offline
Olgun lamka

Upalenia Seviye:
-------- Tecrübe: abstinent

Test Drive Unlimited (2007) Full Rip TR

Quote:
SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
Minimum PC ŞARTLAR
Windows 2000/XP
2.4GHz Intel Pentium İşlemci Athlon 4/Amd
512MB RAM
8GB Hard Disk Space
256MB VRAM / Nvidia 6600 GT Video Card
DirectX 9.0c
DirectX 9.0 Uyumlu Ses Kartı
8X DVD-ROM Sürücü
1987 yılından beri yıldır Test Drive serisi Mevcut hayatta kadar takip, bunlar daha sonra yüzünü değişti onun çok sayıda. Mevcut üretimi ilk olarak Xbox 360 ve öncekilerden göre de bir görüntüsü, oluşturulan bu standart motor yarışı ayırt değişikliklerin çoğu içerir ...

DOWNLOAD:
Kod:

DawidMagnum olmak Offline
Lamka

Upalenia Seviye:

Bir bağlantı içinde herkes tüm oyun mu?

BooMeeTuM olmak Offline
Lamka

Upalenia Seviye:

B3rr.O UPA, gibonka koymak ama 10 mesaj, d yoksa için teşekkürler

Birisi INSTALLKI ateş ile problem yok (Ben bu hata: InstallScript motoru bu makinede yoktur. Varsa, ISSscript.msi, çalıştırın veya daha fazla yardım için destek personeline başvurun) evet musunuz
1. Insert oyun Test Drive Unlimited DVD sürücü
2. Windows masaüstünde, simgesini "Bilgisayarım üzerine çift tıklayın.
3. Sonra bir oyun DVD sürücüsünü seçin.
4. Tıklatın sürücünün simgesini sağ tıklayın ve "keşfetmek
5. Bulun adlı "ISSscript.msi klasör"
6. Çift tıklayın dosya "ISSscript.msi" sonra yükleme işlemini başlatın.
7. Sonra yükleme bilgisayarınızı yeniden başlatmanız gerekmektedir.
8. Kurulum oyun başladıktan sonra bilgisayar yeniden başlatılır.

Bu poradniczek gram.pl geliyor

BooMeeTuM Last edited by; üzerinde 21-10-2009 16:11.

B3rr.O olmak Offline
Moderatör

Upalenia Seviye:
XXXXXX-- Tecrübe: lolka sol el turnike

Kod:

daroz719 olmak Offline
Lamka

Upalenia Seviye:
X------- Tecrübe: lufki ile içmek

Quote:
Yazdı ZIOM5000 Zobacz post
Duymak,
Ben çok oyunculu oyunlar% 99 üzerinde profile am.

Çünkü kulüp ve son 10pkt: / arasında çoklu yarışı (3 bağlanamıyorum bir hata olduğunu ben oyunun sonuna kadar) gidemem. O sorun oyuncular arasında bilinen olduğunu biliyorum, ama belirli bir çözüm bulamıyorum. Olanlar% 100 olarak (ve seviyesi) söylemek ve crashu hakkında hiçbir şey konuşmak istemiyorum.

Ben oyun kaydedilmiş zcrashowaniu birkaç takichtam bajeczek görmüştüm, ama yedekleme (ile;)) yapılmış çalışmıyor.

Kimse nasıl% 100 oyunu bitirmek biliyor mu? Çünkü apart TLD ve sözleşme ile sunucu LAN osiedlowym birkaç kişi herhangi bir başka bir yol bilmiyorum. Ve bu benim için mümkün değildir. : /

Yardım için Gibbon koyacaktır.
Eğer ASA yapma ve oyun% 100 adil bir şekilde LAN veya iki veya daha fazla bilgisayarı tek bir yönlendirici içine bunu unutabilirsin bağlı değil gelir. Bu ASA, ve% 100 ve bazen sadece ASA Mayıs ve hiçbir% 100 oyun var bu sadece üzerinden ama bir kere bu yüzden bu önermiyoruz zrypac olabilir crash'a sava konuşma yaptığı yok her zaman çalışır ve oyun yapmaktır.
Başka yollar için ve oyun% 100 - ilk seçenek ASA yapacağız İngilizce adımda İnternet ne 10 puan% 100 tamamlamak için gerekli yapmak adım veya oyun de ücretsiz indirmek için program,% 3 den başlamak umorzliwia i. ... Bu yarışlarda zaten zaliczonymi size ASA gerekenler vardır - sadece tekrar bazı eski yaralanma bozan yeni bir savem bir oyun başlamak gerekir. Çünkü ve yakında olacak denedim ASA gerekir Bu program, bir arkadaşıyla kanıtlanmış oldu! :)
Eğer herkes bildirmek için bir şey daha bulmak istiyorum.

Benim nik TLD daro791 olduğunu
Xfire nik daro791 olduğunu

Quote:
Yazdı kgb1994 Zobacz post
Teşekkür ve ben ceza yerine grafik 128 MB olması 256 MB çok veya zacinało olacak?
Seni küçük ve külfetli olacak bir bakın kısaltır mısınız

B3rr.O Last edited by; üzerinde 18-12-2009 16:52. Sebep: oruç tutmaktır sonrası

daroz719 gibony beri yaktı:
ZIOM5000 (02-01-2010)

*Danger* olmak Offline
Spammer deneyimi

Upalenia Seviye:

Test Drive Unlimited
Diyaloglar da dahil olmak üzere Polonya tam sürümünü

Quote:
Parti 100MB
Miktar Partlar 35
3.37GB Boyut (bayt: 3 853 672 448)
Kurulum: Kurulum dosyası
Versiyonu Oyun. Diyalog ve altyaz Lehçe Tam sürüm
Alternatif olarak, tüm sunucular indirebilirsiniz

Kod:

LUB ( MOŻNA POBIERAĆ NA PRZEMIAN )

pepe7 olmak Offline
Spammer

Upalenia Seviye:

Test Drive Unlimited [PL] [PC]

Link Kurallar forumun ihlal edilmesi nedeniyle kaldırıldı.

Kod:

Bir dosya!
KANITLANMIŞ UPLOAD! : 5fantastic.pl
.
.

pepe7 gibony beri yaktı:
AJ_Styles (16-01-2010)

ZIOM5000 olmak Offline
Olgun lamka

Upalenia Seviye:

Quote:
Yazdı daroz719 Zobacz post
Eğer ASA yapma ve oyun% 100 adil bir şekilde LAN veya iki veya daha fazla bilgisayarı tek bir yönlendirici içine bunu unutabilirsin bağlı değil gelir. Bu ASA, ve% 100 ve bazen sadece ASA Mayıs ve hiçbir% 100 oyun var bu sadece üzerinden ama bir kere bu yüzden bu önermiyoruz zrypac olabilir crash'a sava konuşma yaptığı yok her zaman çalışır ve oyun yapmaktır.
Başka yollar için ve oyun% 100 - ilk seçenek ASA yapacağız İngilizce adımda İnternet ne 10 puan% 100 tamamlamak için gerekli yapmak adım veya oyun de ücretsiz indirmek için program,% 3 den başlamak umorzliwia i. ... Bu yarışlarda zaten zaliczonymi size ASA gerekenler vardır - sadece tekrar bazı eski yaralanma bozan yeni bir savem bir oyun başlamak gerekir. Çünkü ve yakında olacak denedim ASA gerekir Bu program, bir arkadaşıyla kanıtlanmış oldu! :)
Eğer herkes bildirmek için bir şey daha bulmak istiyorum.

Benim nik TLD daro791 olduğunu
Xfire nik daro791 olduğunu

Yardımınız, Gibbons sinekleri;) için teşekkürler.
Bu benim crashowaniem ile bir şey için jokey zorunda yazık bana zaliczyło bu% 1 çünkü ben de geri dönmek için P.% 3% 99 kaydedin
Ben kendimi bir yapmak, yeni ve başa çıkma.
Belki de bir kafede falan bazı arkadaşları konuşmaya çalışır. Başarılı olabilir.

Ama genellikle, THX

Aha! Ayrıca bir dizüstü bilgisayar ve çok yakında kablosuz internet bağlantısı satın alacak, böylece bu ırkların sayılır yönetilebilir. Ama sorun. Bu öyle böyle bir yarış, 1 kulüp için 4 oyuncu, 2 olmalıdır görünüyor. So muhtemelen hiçbir şey.

I CS davet ediyoruz-projekt.xaa.pl! Büyük sunucu ZM, idari, düşük ping üstesinden.

USP .45 + FAMAS = 4ever! OWNAGEEE! : D

ZIOM5000 Last edited by; üzerinde 02-01-2010 20:59.

daroz719 olmak Offline
Lamka

Upalenia Seviye:

Yani sizin en az 4 oyuncu veya 2 her kulüp !!!!!!!!!!!!! olması gerekir Ve eğer başka bir tercihe bile kötü bir fikir geldiğinde, I have 4 profiller bildiğim kadarıyla sizin 8 üzerinde olamaz kadar Ok eğer ASA "" Bu oyun geliyor bir kere çünkü specialnego sadece bu kadar dantel ve oyun% 100, sıfır dodadkow hemen batısında zaten "başka bir tercih ASA" üzerinde sahip hasarın tam size verir's konuşma her mücadele için değildir ve şimdi bu onun için serin olabileceğini biliyorum ama vermez - ama ok bazen diğerleri daha iyi hissediyorum hakkında:)
Sevgiler ve iyi şanslar !!!!!!!!!!!!!

Zamknięty Temat

Konu araçları

Benzer Threads
Konu Forumları
Indirin sınırsız dosyaları rapidshare, megaupload hotfile ve diğerleri ücretsiz
RsLinkGens - RS | MU | ES | HF | GS | Premium MV jeneratör merhaba tüm üyeler, SCREENSHOTS: http://i38.tinypic.com/ivxzm9.jpg
Programlar - yazılım
<<Problem Test Drive Unlimited>> Of>
Sana TDU necie play, I'm Aktif Oyuncu kayıtlı: Video Oyunları, PC, Xbox 360, PS3, Wii, DS, PSP ve www.gamespyid.com istediğiniz gibi ai ...
Tartışmaları, sorunları, oyun için yardım
Test Drive Unlimited ile Crack sorunu
Ben ve cracka çekti zaman Haritayı açmak ve bu yarışta açmak Test Drive Unlimited ile ben kurulu olmadan oynamak isteyen bir sorun olarak beni gösterir ...
Oyunlar ile teknik sorunlar
[Download] [PC] Sınırsız 2.010 Avcılık
http://i31.tinypic.com/f1fuhv.jpg bağlantı kurallar forumun ihlal edilmesi nedeniyle kaldırıldı.
Simülasyon oyunları
[Download] [PC] [RapidShare] Test Drive Unlimited
Free download / bedava indir - Test Drive Unlimited aşağıdaki açıklamalar ve oyun için bir bağlantı. Feel download ve özgür yorum için. Mevcut 1987 yılından beri ...
Spor oyunları ve yarış oyunları
[rapidshare] Test Drive 6
Free download / bedava Test Drive 6 olsun - Koejna sahne Sciganki sokaklarda araç odlotowytmi:) ...
Forum Archives
[RS] Test Drive Unlimited - Gold Edition
Test Drive Unlimited - Gold Edition benim açıklaması, benim yükle! ISO imge oyunun Lehçe baskısının temel üzerine bir (orijinal versiyonunu yaptım ...
Forum Archives
Script Rapidshare Tabii Ücret 2zł testi için yapılan
RAPIDSHARE SURE Ücret hesapları satın alma dönemi sona erdi bir sansasyonel zbogać size ücretsiz hesaplar yüzlerce verecek bir betik garanti RAPIDSHARE ...
Diğer
Test Drive Unlimited
Link Kurallar forumun ihlal edilmesi nedeniyle kaldırıldı.
Forum Archives
Test Drive Unlimited Download için araçları
TDU için siteleri birine bir bağlantıyı indirebilirsiniz araçları vardır?
Tartışmaları, sorunları, oyun için yardım

X İnsanlar bir forumda züppe, üye ol stuff'u wiaderkowego tam erişim kazanmak için ganja

reklamları göremiyorum kayıtlı

Copyright © 2006-2010 Forum Kova - Counter Strike, oyun, yazılım, müzik, mp3, film, indir, pobierz