Quote:
Yazdı ZIOM5000
Duymak,
Ben çok oyunculu oyunlar% 99 üzerinde profile am.
Çünkü kulüp ve son 10pkt: / arasında çoklu yarışı (3 bağlanamıyorum bir hata olduğunu ben oyunun sonuna kadar) gidemem. O sorun oyuncular arasında bilinen olduğunu biliyorum, ama belirli bir çözüm bulamıyorum. Olanlar% 100 olarak (ve seviyesi) söylemek ve crashu hakkında hiçbir şey konuşmak istemiyorum.
Ben oyun kaydedilmiş zcrashowaniu birkaç takichtam bajeczek görmüştüm, ama yedekleme (ile;)) yapılmış çalışmıyor.
Kimse nasıl% 100 oyunu bitirmek biliyor mu? Çünkü apart TLD ve sözleşme ile sunucu LAN osiedlowym birkaç kişi herhangi bir başka bir yol bilmiyorum. Ve bu benim için mümkün değildir. : /
Yardım için Gibbon koyacaktır.
|
Eğer ASA yapma ve oyun% 100 adil bir şekilde LAN veya iki veya daha fazla bilgisayarı tek bir yönlendirici içine bunu unutabilirsin bağlı değil gelir. Bu ASA, ve% 100 ve bazen sadece ASA Mayıs ve hiçbir% 100 oyun var bu sadece üzerinden ama bir kere bu yüzden bu önermiyoruz zrypac olabilir crash'a sava konuşma yaptığı yok her zaman çalışır ve oyun yapmaktır.
Başka yollar için ve oyun% 100 - ilk seçenek ASA yapacağız İngilizce adımda İnternet ne 10 puan% 100 tamamlamak için gerekli yapmak adım veya oyun de ücretsiz indirmek için program,% 3 den başlamak umorzliwia i. ... Bu yarışlarda zaten zaliczonymi size ASA gerekenler vardır - sadece tekrar bazı eski yaralanma bozan yeni bir savem bir oyun başlamak gerekir. Çünkü ve yakında olacak denedim ASA gerekir Bu program, bir arkadaşıyla kanıtlanmış oldu! :)
Eğer herkes bildirmek için bir şey daha bulmak istiyorum.
Benim nik TLD daro791 olduğunu
Xfire nik daro791 olduğunu
Quote:
Yazdı kgb1994
Teşekkür ve ben ceza yerine grafik 128 MB olması 256 MB çok veya zacinało olacak?
|
Seni küçük ve külfetli olacak bir bakın kısaltır mısınız