Automatyczne tłumaczenie Afrikaans  Czcionka w shoutboxie Tworzenie - projektowanie stron www Albanian  Czcionka w shoutboxie Tworzenie - projektowanie stron www Arabic  Czcionka w shoutboxie Tworzenie - projektowanie stron www Bulgarian  Czcionka w shoutboxie Tworzenie - projektowanie stron www Chinese  Czcionka w shoutboxie Tworzenie - projektowanie stron www Croatian  Czcionka w shoutboxie Tworzenie - projektowanie stron www Czech  Czcionka w shoutboxie Tworzenie - projektowanie stron www Danish  Czcionka w shoutboxie Tworzenie - projektowanie stron www Dutch  Czcionka w shoutboxie Tworzenie - projektowanie stron www English  Czcionka w shoutboxie Tworzenie - projektowanie stron www Finnish  Czcionka w shoutboxie Tworzenie - projektowanie stron www French  Czcionka w shoutboxie Tworzenie - projektowanie stron www German  Czcionka w shoutboxie Tworzenie - projektowanie stron www Greek  Czcionka w shoutboxie Tworzenie - projektowanie stron www Hebrew  Czcionka w shoutboxie Tworzenie - projektowanie stron www Hungarian  Czcionka w shoutboxie Tworzenie - projektowanie stron www Indonesian  Czcionka w shoutboxie Tworzenie - projektowanie stron www Irish  Czcionka w shoutboxie Tworzenie - projektowanie stron www Italian  Czcionka w shoutboxie Tworzenie - projektowanie stron www Japanese  Czcionka w shoutboxie Tworzenie - projektowanie stron www Korean  Czcionka w shoutboxie Tworzenie - projektowanie stron www Latvian  Czcionka w shoutboxie Tworzenie - projektowanie stron www Lithuanian  Czcionka w shoutboxie Tworzenie - projektowanie stron www Norwegian  Czcionka w shoutboxie Tworzenie - projektowanie stron www Persian  Czcionka w shoutboxie Tworzenie - projektowanie stron www Polish  Czcionka w shoutboxie Tworzenie - projektowanie stron www Portuguese  Czcionka w shoutboxie Tworzenie - projektowanie stron www Russian  Czcionka w shoutboxie Tworzenie - projektowanie stron www Slovak  Czcionka w shoutboxie Tworzenie - projektowanie stron www Slovenian  Czcionka w shoutboxie Tworzenie - projektowanie stron www Spanish  Czcionka w shoutboxie Tworzenie - projektowanie stron www Swedish  Czcionka w shoutboxie Tworzenie - projektowanie stron www Turkish  Czcionka w shoutboxie Tworzenie - projektowanie stron www Ukrainian  Czcionka w shoutboxie Tworzenie - projektowanie stron www wspiera Google

Ogłoszenie
Nowy Konkurs na Forum Wiaderko:
Napisz artykuł i zgarnij nagrodę !

Wróć   Forum Wiaderko > Programy i sprzęt > Webmastering > Tworzenie - projektowanie stron www

Tworzenie - projektowanie stron www - Wszystko o tworzeniu stron internetowych - kodowanie w php, mysql, html, xhtml, css, js, java

Tagi: ,

Odpowiedz
 Odsłon tematu: 783
Narzędzia wątku

Czcionka w shoutboxie

FoRzA WislA is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

Witam. Mam pewien problem ponieważ na mojej stronce Street Boys Clan w shoutboxie jest biała czcionka i białe tło. I nie widać co się pisze Proszę o pomoc jak zmienić kolor czcionki w SB.

Odp: Czcionka w shoutboxie

Major is Offline
Moderator

Poziom upalenia:
XXXXX--- Doświadczenie: pali wiadra

w stylach odszukaj

.form_text {
background-color: #eeeeee;
border: 1px solid #333333;
background-repeat: no-repeat;
background-position: left top;
}

i dodaj color:#000;

czyli powinno byc

.form_text {
background-color: #eeeeee;
border: 1px solid #333333;
background-repeat: no-repeat;
background-position: left top;
color:#000;
}

i powinno dzialac

_Major_pl
My Web Generator statusu STEAM
Nie dyskutuje z debilami, najpierw sprowadzi mnie do swojego poziomu, by następnie pokonać doświadczeniem

Pokoje goscinne piwniczna
Scio me nihil scire.
- Sokrates

Odpowiedz

Narzędzia wątku