Автоматичний переклад Afrikaans  [RS] Trening siłowy bez sprzętu Książki Albanian  [RS] Trening siłowy bez sprzętu Książki Arabic  [RS] Trening siłowy bez sprzętu Książki Bulgarian  [RS] Trening siłowy bez sprzętu Książki Chinese  [RS] Trening siłowy bez sprzętu Książki Croatian  [RS] Trening siłowy bez sprzętu Książki Czech  [RS] Trening siłowy bez sprzętu Książki Danish  [RS] Trening siłowy bez sprzętu Książki Dutch  [RS] Trening siłowy bez sprzętu Książki English  [RS] Trening siłowy bez sprzętu Książki Estonian  [RS] Trening siłowy bez sprzętu Książki Finnish  [RS] Trening siłowy bez sprzętu Książki French  [RS] Trening siłowy bez sprzętu Książki German  [RS] Trening siłowy bez sprzętu Książki Greek  [RS] Trening siłowy bez sprzętu Książki Hebrew  [RS] Trening siłowy bez sprzętu Książki Hungarian  [RS] Trening siłowy bez sprzętu Książki Indonesian  [RS] Trening siłowy bez sprzętu Książki Irish  [RS] Trening siłowy bez sprzętu Książki Italian  [RS] Trening siłowy bez sprzętu Książki Japanese  [RS] Trening siłowy bez sprzętu Książki Korean  [RS] Trening siłowy bez sprzętu Książki Latvian  [RS] Trening siłowy bez sprzętu Książki Lithuanian  [RS] Trening siłowy bez sprzętu Książki Norwegian  [RS] Trening siłowy bez sprzętu Książki Persian  [RS] Trening siłowy bez sprzętu Książki Polish  [RS] Trening siłowy bez sprzętu Książki Portuguese  [RS] Trening siłowy bez sprzętu Książki Russian  [RS] Trening siłowy bez sprzętu Książki Slovak  [RS] Trening siłowy bez sprzętu Książki Slovenian  [RS] Trening siłowy bez sprzętu Książki Spanish  [RS] Trening siłowy bez sprzętu Książki Swedish  [RS] Trening siłowy bez sprzętu Książki Turkish  [RS] Trening siłowy bez sprzętu Książki Ukrainian  [RS] Trening siłowy bez sprzętu Książki підтримує Google

Оголошення
Новий конкурс Форуму ковша:
Напишіть статтю і стверджують, ваш приз!

Wróć   Форум ковша > Loose pogaduchy > Книги

Книги - Все про книжки в будь-якій формі.

Мітки: , , ,

Zamknięty Temat
 Переглядів теми: 5325
Пристосування для нарізання

[RS] Силові тренування без обладнання

B3rr.O бути Онлайн
Модератор

Повідомлення: 5,183

Upalenia Рівень:
XXXXXX-- Досвід роботи: Lolka ліва рука перетворюється
Вік: 18

Одна з книг, багато можливостей ...
Цей підручник написано таким чином, що може скористатися кожен читач, незалежно від цілей, які він встановлює або від їх первісного рівня фізичної підготовки. Для цього виділено три категорії одержувачів. Перевірити який входить група.
До першої групи можуть входити особи, які регулярно Навчання в тренажерному залі, з досвідом роботи у вправах з гантелями і машини siłowymi. Вправи розроблені Олів'є Lafaye дозволить диверсифікувати аудиторію і зробити щоденні тренування. Не вимагає володіння будь-яким професійним обладнанням, тому вони можуть виконувати, в принципі, скрізь: вдома, на відпочинку в готелі, в перемикачі ... Дозволити формування м'язів і використання нових способів стимуляції.
Друга група може включати в себе всі ті, які не мають часу або бажання для систематичного навчання. У цю категорію входять люди nieoczekujące спортивних видимих результатів. До цієї групи, повинні знайти своє місце одержувачам, які не мають намір суворо дотримуватися конкретною програмою вправ, але час від часу без необхідності закуповувати практика підготовки аксесуари.
Читачі отримали право на перше або другої категорії, в принципі не треба читати інші введення, тому що для них будуть корисні до наступної частини книги. Ці люди не повинні розробити для всеосяжні методи навчання, ви можете одразу перейти на сторінку 134, де Ви знайдете пропозиції різних вправ.
До третьої групи входять ті, хто хоче швидко отримати видимий результат. У цьому випадку необхідно професійно підготовлених підготовки методом. Ця розроблена Олів'є, дає читачеві розпорядженні 110 вправи і навчитися ефективно виконувати їх. Для людей, які претендувати на цю категорію, книга є неподільним цілим набором необхідної інформації, що дозволяє нарощувати м'язи і скорочення жирової тканини в найближчому майбутньому. Усі, хто потрапляє в цю групу одержувачів, повинна ознайомитися з іншою частиною введення до з'ясувати Протея-Систем ", яка є метод навчання розроблена Lafay.
Що таке Протея-системи?
Назва методу походить від назви Proteus (французька Protea), божества з грецької міфології, що мало можливість змінювати свою форму. Протея-системи (тобто, буквально, "Протей Система") є самим інструментом, який дозволяє вам свободу змінювати свій зовнішній вигляд. У запропонованому методі в той же час підняти ваше фізичне здоров'я, досягти відчутних результатів для спорту і поліпшенню вашого здоров'я. Застосування пропонованих рекомендацій та інноваційних методів експлуатації пластичністю людського тіла, буде йти насильницьким метаморфоза.
Протея-системного методу є результатом п'ятнадцяти років досліджень і досвіду роботи автора у формуванні м'язів. На самому початку Олів'є Lafay хотів створити навчальну програму, яка не вимагає використання спеціальних машин і гантелі сили. Під час прокладки з декількох наборів вправи Lafay почали розуміти, що створений метод дозволяє набагато швидше й ефективніше, ніж використання скульптури тренування м'язів класичний бодібілдінг.
Протея система дуже проста для розуміння. Вона заснована на прогресивних навчання, які можуть бути адаптовані до кожного клієнта, незалежно від цілей, прийнятих ним або його професійного навчання. Пропоновані заходи можуть бути проведені без труднощів і очікуваних результатів і прогресу, не доведеться довго чекати. Протея-процесорну систему, базується в основному на використання ваги тіла людей практики, і тому його можна використовувати скрізь, і ви просто хочете, щоб це подобалося. Вам не потрібно буде або гантелі або лавці. Не потрібно також стояти в черзі перед вибраним пристроєм в тренажерному залі. Таким чином, Протея-система поєднує в собі ефективність і незалежність.
Workouts коротке і не вимагають частого застосування. Особи, які бажають відновити тільки до форми або поліпшення фізичного здоров'я, практика на практиці дві-три години на тиждень. Цього буде достатньо для збільшення сили і підвищення гнучкості тіла. Хоча ті, хто залежить від розвитку передових м'язисті, досягти набагато кращих результатів в розробці трьох годин на тиждень, коучинг Lafay ніж через шість-вісім годин на традиційному спортивному залі.

Kod:
 Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.

Zamknięty Temat

Пристосування для нарізання

Подібні нитки
Тема Форум
CW / Навчання Pack v1.2
CW / Навчання Pack v1.2 від Onyx ХВ / Навчання Pack являє собою набір необхідного плагінів і скриптів і команд об'єднані в один, щоб зробити це простіше ...
Pack'i AMX / AMXX
Навчання без інструментів
Можливо, хтось podrzucić прикладів вправ, які ви можете зробити себе як вдома, без документів? В даний час я займаюся aerobiczna 6 Вейдера, і насос ......
Бодібілдінг
[Покупки] Обладнання
Я маю намір купити мишу і клавіатуру Razer: Razer Lycosa Razer Lachesis Якщо у вас був контакт або володіти цими продуктів, будь ласка, О. ..
Загальна дискусія про обладнання
[Інші] Wypowiedzcie бути на моєму обладнанні.
1.procesor AMD Athlon X2 4800 2.5GHz ~ 2,2 ГБ ОЗУ 3.twardy диска 200GB 4.grafika MSI rx2600pro (ATI HD 2600Pro) 5.karta звуку HD realatek ...
Обладнання Форум Архів
FPS вичавити цього обладнання
Я новачок, і я хотів би знати, Max FPS стискаючи моє обладнання Процесор: AMD Athlon 3500 + (1 ядро) Відеокарта: GeForce 7600GT z. ..
Проблеми з CS 1.6
Що карта для цього обладнання?
Потім знову я ... Я втомився і я дивлюся на моїх графічних карт устаткування, таке, що КС пішов як по маслу. Вимоги: Ціна: 140zł Інше: Нехай матч ...
Обладнання Форум Архів
Навичка навчання
Здравствуйте. Я хотів би дізнатися вашу думку і відгуки про те, як найкраще поїздом майстерністю. Не пиши "ігри, ігри і знову ігри", тому що вона є ...
Установка ігор і бази
Питання про обладнанні.
Гей! Cs на низькому кадрів, і я хочу запитати, чи можу я тягнути кадрів на моєму пристрої (приблизно). Тому що у мене 2 драйвера графічної карти, і він може бути ...
Проблеми з CS 1.6

X Перегляд в форумі чувак, Реєстрація Для отримання повного доступу до wiaderkowego stuff'u ganja

зареєстровано не можете побачити реклами

Copyright © 2006-2010 форум ковша - Counter Strike, ігри, софт, музика, mp3, фільми, скачати, Pobierz