1
Cytat: Napisał add Niestety serwer musi byc non-steam czyli Ty jako serwer niemozesz go stawiac na swoim oryginalnym STEAM'ie ,musisz go stawiac z ns'a niemusi ;] masz 2 mozliwosci 1 . - kup server w games net lub w innej firmie i wyłoncz VAC2 ...
Trafność: 100%
2
A kiedy ja robię serwer poprzez add server to czy kiedy gram( na tym moim servie) to musze go widzieć w zakładce Internet. Bo ja go tam nie widzę. Mój kumpel też tak samo zakładał (poprzez add server) [ Dodano: Sob 09 Lut, 2008 ] proszę ...
3
Zal stary wejdzw find serwer i favorite i add server ...
4
włacz cs kliknij w find server i favourites i wtedy wez na dole add serwer i wpisz ip ...
5
Cytat: Napisał add dzieci... macie problem... jak gracie na czitach jestescie zajebisci tylko niech ktos wylaczy czita i 1 on 1 to bedzie pozamiatane.KURWA JAK JA NIENAWIDZE CZITOW Ja nie używam czitów i moge 1 vs ...
Trafność: 50%
6
Kiedyś jakiś admin na serwerze powiedział, że mógłby postawić serwer na swoim kompie, i chyba miał być to serwer z MODEM WAR3 :) Pozdro, ...
7
LOL :D Po prostu serwer jest offline lub któryś z serwerów w liście nie jest ...