Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: akceptacja

Najbardziej trafne tematy dla "akceptacja"

1

Akceptacja

Witam, szukam pluginu akceptacja.amxx, ale takiego ze gdy Gracz zaakceptuje zasady to na SAY'u pojawi sie informacja ze Gracz Zaakceptowal zasady na ...

Odpowiedzi do Akceptacja :

2

Akceptacja zasad

...

Trafność: 100%

3

Akceptacja Regulaminu

Szukam Pluginu ,Po wejsciu na serwer trzeba akceptować regulamin guzikiem 1 lub 2 odrzucenie regulaminu powoduje kicka , kto pomoze dam ...

Odpowiedzi do Akceptacja Regulaminu :

4

Akceptacja

...

5

Akceptacja zasad

Witam, na moim serwerze mam plugin akceptacja zasad by strzelnica wrocław i mam teraz taki problem z tą akceptacją, że użytkownik po wejściu na serwer nie może wejść do terro, ponieważ jak naciśnie klawisz nr 1 to dostaje kicka, bo akceptacja zasad ...

Odpowiedzi do Akceptacja zasad :

6

Akceptacja zasad

Witam, na moim serwerze mam plugin akceptacja zasad by strzelnica wrocław i mam teraz taki problem z tą akceptacją, że użytkownik po wejściu na serwer nie może wejść do terro, ponieważ jak naciśnie klawisz nr 1 to dostaje kicka, bo akceptacja zasad ...

7

Akceptacja zasad

Odpowiedzi do Akceptacja zasad :

8

Akceptacja serverów...

Witam all ;) Moim zdaniem powinna wrócić akceptacja serverów , ponieważ znów robi się spamowisko z tematami takimi jak np ten . : http://www.forum.wiaderko.com/serwer...cza-walka.html Tylko teraz by musiał być wyznaczony moderator który by się ...

Odpowiedzi do Akceptacja serverów... :

9

Webspell - akceptacja konta przez administratora

Witam, szukałem na forum ale nie znalazłem konkretnej odpowiedzi na ten temat a mianowicie chodzi o akceptacje konta - jak ją wyłączyć... przeszukałem cały panel admina i nie znalazłem takiej opcji... więc proszę o pomoc ...

Odpowiedzi do Webspell - akceptacja konta przez administratora :

10

akceptacja zasad [plugin Seby]

...

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "akceptacja"

1

ocb?! jezeli to sa zasdy to polecam plugin public_rules lub akceptacja zasady

ocb?! jezeli to sa zasdy to polecam plugin public_rules lub akceptacja zasady tworzysz w pliku txt i nazywasz plik rules to jezeli chodzi o plugin ...

2

Cytat: Napisał NeeX1 Może mi ktoś zapodać linka do pluginu akceptacja

Cytat: Napisał NeeX1 Może mi ktoś zapodać linka do pluginu akceptacja ? ...

3

Cytat: http://www.amx-board.com/topics11/akceptacja-vt152.htm Łap ! Musisz się

Cytat: http://www.amx-board.com/topics11/akceptacja-vt152.htm Łap ! Musisz się tylko zarejestrować na tym ...

4

Spoko tamten działa. To mam jeszcze dwa pytania: 1chodzi mi o Akceptacja For MT

Spoko tamten działa. To mam jeszcze dwa pytania: 1chodzi mi o akceptacja For MT czyli akceptacja zasadtylko jak raz skompilowałem to puźniej już mi nie chce wprowadzić drugi raz zmian. Może mi ktoś ...

5

Cytat: 2) Jak zrobić w pluginie akceptacja żeby był w lewym górnym rogu a nie

Cytat: 2) Jak zrobić w pluginie akceptacja żeby był w lewym górnym rogu a nie tak po lewo na środku Edycja plugina akceptacja MT Cytat: 3) Link z instrukcją do podmiany noża. prosta sprawa , bierzesz np plugin bloody knife zmieniasz nazwwe modelu ...

6

F!$h, 1 . Bylo plugin akceptacja . ale masz

F!$h, 1 . Bylo plugin akceptacja . ale masz http://csnemore.ezbit.pl/viewtopic.php?t=8 pozycja . 89 wpisuje sobie w config.cfg setinf _pw "haslo" (haslo- te ktore podal typ jakie podał rejestracji nick'a na Admina mowa tu o takim czyms ...

7

nie chodzi o to ze rzadko, tylko sciagnie sie wlaczy, tzn akceptacja sciagania

nie chodzi o to ze rzadko, tylko sciagnie sie wlaczy, tzn akceptacja sciagania i jak nie zminimalizujesz csa to ci sie nie sciagnie, ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "akceptacja"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam