Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: akceptacja zasad

Najbardziej trafne tematy dla "akceptacja zasad"

1

Akceptacja zasad

...

Trafność: 100%

2

Akceptacja zasad

Witam, na moim serwerze mam plugin akceptacja zasad by strzelnica wrocław i mam teraz taki problem z tą akceptacją, że użytkownik po wejściu na serwer nie może wejść do terro, ponieważ jak naciśnie klawisz nr 1 to dostaje kicka, bo akceptacja zasad ...

Odpowiedzi do Akceptacja zasad :

3

Akceptacja zasad

Witam, na moim serwerze mam plugin akceptacja zasad by strzelnica wrocław i mam teraz taki problem z tą akceptacją, że użytkownik po wejściu na serwer nie może wejść do terro, ponieważ jak naciśnie klawisz nr 1 to dostaje kicka, bo akceptacja zasad ...

4

Akceptacja zasad

Odpowiedzi do Akceptacja zasad :

5

akceptacja zasad [plugin Seby]

...

6

Akceptacja

Witam, szukam pluginu akceptacja.amxx, ale takiego ze gdy Gracz zaakceptuje zasady to na SAY'u pojawi sie informacja ze Gracz Zaakceptowal zasady na ...

Odpowiedzi do Akceptacja :

7

Akceptacja Regulaminu

Szukam Pluginu ,Po wejsciu na serwer trzeba akceptować regulamin guzikiem 1 lub 2 odrzucenie regulaminu powoduje kicka , kto pomoze dam ...

Odpowiedzi do Akceptacja Regulaminu :

8

Akceptacja

...

Trafność: 50%

9

Akceptacja serverów...

Witam all ;) Moim zdaniem powinna wrócić akceptacja serverów , ponieważ znów robi się spamowisko z tematami takimi jak np ten . : http://www.forum.wiaderko.com/serwer...cza-walka.html Tylko teraz by musiał być wyznaczony moderator który by się ...

Odpowiedzi do Akceptacja serverów... :

10

Webspell - akceptacja konta przez administratora

Witam, szukałem na forum ale nie znalazłem konkretnej odpowiedzi na ten temat a mianowicie chodzi o akceptacje konta - jak ją wyłączyć... przeszukałem cały panel admina i nie znalazłem takiej opcji... więc proszę o pomoc ...

Odpowiedzi do Webspell - akceptacja konta przez administratora :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "akceptacja zasad"

1

A bys mogl jeszcze go edytowac i zrobic zeby: Akceptacja zasad na dole tzn:

A bys mogl jeszcze go edytowac i zrobic zeby: akceptacja zasad na dole tzn: Akceptuje zasady Nie Akceptuje zasad (wtedy go wywala) I zeby zapisywalo ip albo nick osoby, ktora juz zaakceptowala zasady (juz mu sie nie beda ...

2

Zasady serwera - akceptacja zasad - gracz musi zaakceptować To nie można po

zasady serwera - akceptacja zasad - gracz musi zaakceptować To nie można po prostu tego przerobić ...

3

Sory za offtop. Akceptacja zasad jest bezsensu, nie polecam na serwie, wiem z

Sory za offtop. akceptacja zasad jest bezsensu, nie polecam na serwie, wiem z doświadczenia! Aha i najważniejsze - nie rób kilka takich samych topiców - grozi ...

4

Cytat: Napisał mosh http://netykieta.pl/netykieta=2 właśnie...znajomość zasad

Cytat: Napisał mosh http://netykieta.pl/netykieta=2 właśnie...znajomość zasad pisania postów co niektórym by się ...

5

Nom napisać tych zasad, bo w notatniku nie da się tego zrobić ;D

Nom napisać tych zasad, bo w notatniku nie da się tego zrobić ;D ...

6

ocb?! jezeli to sa zasdy to polecam plugin public_rules lub akceptacja zasady

ocb?! jezeli to sa zasdy to polecam plugin public_rules lub akceptacja zasady tworzysz w pliku txt i nazywasz plik rules to jezeli chodzi o plugin ...

7

Jak sie nie przestrzega zasad serwera to sie dostaje bany zal

Jak sie nie przestrzega zasad serwera to sie dostaje bany zal ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "akceptacja zasad"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam