Wyniki szukania dla: akceptacja zasad |
Najbardziej trafne tematy dla "akceptacja zasad"
2
Witam, na moim serwerze mam plugin akceptacja zasad by strzelnica wrocław i mam teraz taki problem z tą akceptacją, że użytkownik po wejściu na serwer nie może wejść do terro, ponieważ jak naciśnie klawisz nr 1 to dostaje kicka, bo akceptacja zasad ...
Odpowiedzi do Akceptacja zasad :
3
Witam, na moim serwerze mam plugin akceptacja zasad by strzelnica wrocław i mam teraz taki problem z tą akceptacją, że użytkownik po wejściu na serwer nie może wejść do terro, ponieważ jak naciśnie klawisz nr 1 to dostaje kicka, bo akceptacja zasad ...
Trafność: 100%
4
Odpowiedzi do Akceptacja zasad :
6
Witam, szukam pluginu akceptacja.amxx, ale takiego ze gdy Gracz zaakceptuje zasady to na SAY'u pojawi sie informacja ze Gracz Zaakceptowal zasady na ...
Odpowiedzi do Akceptacja :
7
Szukam Pluginu ,Po wejsciu na serwer trzeba akceptować regulamin guzikiem 1 lub 2 odrzucenie regulaminu powoduje kicka , kto pomoze dam ...
Odpowiedzi do Akceptacja Regulaminu :
9
Witam all ;) Moim zdaniem powinna wrócić akceptacja serverów , ponieważ znów robi się spamowisko z tematami takimi jak np ten . : http://www.forum.wiaderko.com/serwer...cza-walka.html Tylko teraz by musiał być wyznaczony moderator który by się ...
Odpowiedzi do Akceptacja serverów... :
10
Witam, szukałem na forum ale nie znalazłem konkretnej odpowiedzi na ten temat a mianowicie chodzi o akceptacje konta - jak ją wyłączyć... przeszukałem cały panel admina i nie znalazłem takiej opcji... więc proszę o pomoc ...
Odpowiedzi do Webspell - akceptacja konta przez administratora :
Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "akceptacja zasad"
1
A bys mogl jeszcze go edytowac i zrobic zeby: akceptacja zasad na dole tzn: Akceptuje zasady Nie Akceptuje zasad (wtedy go wywala) I zeby zapisywalo ip albo nick osoby, ktora juz zaakceptowala zasady (juz mu sie nie beda ... Trafność: 100%
2
zasady serwera - akceptacja zasad - gracz musi zaakceptować To nie można po prostu tego przerobić ... Trafność: 100%
3
Sory za offtop. akceptacja zasad jest bezsensu, nie polecam na serwie, wiem z doświadczenia! Aha i najważniejsze - nie rób kilka takich samych topiców - grozi ... Trafność: 100%
4
Cytat: Napisał mosh http://netykieta.pl/netykieta=2 właśnie...znajomość zasad pisania postów co niektórym by się ... Trafność: 50%
5
Nom napisać tych zasad, bo w notatniku nie da się tego zrobić ;D ... Trafność: 50%
6
ocb?! jezeli to sa zasdy to polecam plugin public_rules lub akceptacja zasady tworzysz w pliku txt i nazywasz plik rules to jezeli chodzi o plugin ... Trafność: 50%
7
Jak sie nie przestrzega zasad serwera to sie dostaje bany zal ... Trafność: 50%
Tagi powiązane z tematami szukania dla "akceptacja zasad"
|

Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u
zalogowani nie widzą reklam
Copyright © 2007-2008 Counter Strike wiaderko.com
|