Warning: fopen(/home/forum/www/kesz_szukaj2/7/9/796e0358d2325ea224baf084dbeca14f.txt) [function.fopen]: failed to open stream: Disk quota exceeded in [path]/szukaj2.php on line 480

Warning: fwrite(): supplied argument is not a valid stream resource in [path]/szukaj2.php on line 481

Warning: fclose(): supplied argument is not a valid stream resource in [path]/szukaj2.php on line 482

Warning: chmod() [function.chmod]: No such file or directory in [path]/szukaj2.php on line 485
akceptacja zasad amxx - forum.wiaderko.com
Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: akceptacja zasad amxx

Najbardziej trafne tematy dla "akceptacja zasad amxx"

1

Akceptacja zasad

...

Trafność: 66.67%

2

Akceptacja zasad

Witam, na moim serwerze mam plugin akceptacja zasad by strzelnica wrocław i mam teraz taki problem z tą akceptacją, że użytkownik po wejściu na serwer nie może wejść do terro, ponieważ jak naciśnie klawisz nr 1 to dostaje kicka, bo akceptacja zasad ...

Odpowiedzi do Akceptacja zasad :

3

Akceptacja zasad

Witam, na moim serwerze mam plugin akceptacja zasad by strzelnica wrocław i mam teraz taki problem z tą akceptacją, że użytkownik po wejściu na serwer nie może wejść do terro, ponieważ jak naciśnie klawisz nr 1 to dostaje kicka, bo akceptacja zasad ...

4

Akceptacja zasad

Odpowiedzi do Akceptacja zasad :

5

akceptacja zasad [plugin Seby]

...

8

[amxx] plugin csdm 2.1

Chcę uruchomić spawn editora, ale nie moge znaleźć komendy (jaka ona jest?) od razu mowie ze w plikach konfiguracyjnych odblokowalem ...

Odpowiedzi do [amxx] plugin csdm 2.1 :

9

Jak mozecie pomozcie.Chodzi o loadingsound.amxx

Czy wysttarczy tylko ten 1 plik wklejic do cstrike/addons/plugins i dopisac loadingsound.amxx do plugins.ini??czy jeszcze cos zrobic??prosze ...

Odpowiedzi do Jak mozecie pomozcie.Chodzi o loadingsound.amxx :

Trafność: 33.33%

10

problem amxx

Kiedy zakładam gre na Local server normalnie przez cs (nie przez hlds) to wszystko jest ok i po paru sek ekran robi sie czarny (tzn nie widze mapy ale jest ilosc hp i panczerz itp.) jak probuje zalozyc local server i właczam sXe Client to wogole nie ...

Odpowiedzi do problem amxx :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "akceptacja zasad amxx"

1

A bys mogl jeszcze go edytowac i zrobic zeby: Akceptacja zasad na dole tzn:

A bys mogl jeszcze go edytowac i zrobic zeby: akceptacja zasad na dole tzn: Akceptuje zasady Nie Akceptuje zasad (wtedy go wywala) I zeby zapisywalo ip albo nick osoby, ktora juz zaakceptowala zasady (juz mu sie nie beda ...

2

Zasady serwera - akceptacja zasad - gracz musi zaakceptować To nie można po

zasady serwera - akceptacja zasad - gracz musi zaakceptować To nie można po prostu tego przerobić ...

3

Sory za offtop. Akceptacja zasad jest bezsensu, nie polecam na serwie, wiem z

Sory za offtop. akceptacja zasad jest bezsensu, nie polecam na serwie, wiem z doświadczenia! Aha i najważniejsze - nie rób kilka takich samych topiców - grozi ...

4

Cytat: Napisał mosh http://netykieta.pl/netykieta=2 właśnie...znajomość zasad

Cytat: Napisał mosh http://netykieta.pl/netykieta=2 właśnie...znajomość zasad pisania postów co niektórym by się ...

5

Folder addons musisz mieć wrzucony do katalogu cstrike, a żeby amxx ładował się

Folder addons musisz mieć wrzucony do katalogu cstrike, a żeby amxx ładował się na początku mapy musisz mieć w katalogu cstrike wrzucony plik liblist.gam, bez niego amxx nie będzie ...

6

Musisz mieć wrzucony specjalny do blokowania broni. W amxx jest to np.

Musisz mieć wrzucony specjalny do blokowania broni. W amxx jest to np. restmenu.amxx. Zobacz w plugins.ini czy masz coś podobnego, jeśli jest to go ...

7

Plikow amxx nie otworzysz tylko pliki sma edytujesz (np notatnikiem) a

Plikow amxx nie otworzysz tylko pliki sma edytujesz (np notatnikiem) a potem ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "akceptacja zasad amxx"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam