Warning: fopen(/home/forum/www/kesz_szukaj2/c/7/c71c14199fd7d86b0be2a0d4ee4c738f.txt) [function.fopen]: failed to open stream: Disk quota exceeded in [path]/szukaj2.php on line 480

Warning: fwrite(): supplied argument is not a valid stream resource in [path]/szukaj2.php on line 481

Warning: fclose(): supplied argument is not a valid stream resource in [path]/szukaj2.php on line 482

Warning: chmod() [function.chmod]: No such file or directory in [path]/szukaj2.php on line 485
amx dmm inne dzwieki - forum.wiaderko.com
Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: amx dmm inne dzwieki

Najbardziej trafne tematy dla "amx dmm inne dzwieki"

2

Inne Gry

Gracie w cos innego? Jakies gry mmrpg? Osobiscie gram od dwoch roku w Tibie ; d Tak wiem glupia gra, ale jesli sie zacznie to trudno jest przestac ; d www.tibia.org.pl Jesli nie gracie to wlasnie tam mozecie sie dowiedziec troszke wiecej o tej grze ...

Odpowiedzi do Inne Gry :

Trafność: 25%

4

Dzwieki

Siema mam takie pytanie czy jest mozliwosc wklejenia w serwer dzwiekow typu "multikill","ultrakill" itd. Bylo by fajnie jak by takie dzwieki byly.Duzo serwerow na 1.5 i 1.6 posiada takie cos, tylko czy to by nie obciazalo ...

Odpowiedzi do Dzwieki :

5

Serwer 24/7 - Wypas AMX MOD.

Witam wszystkich czytajacych!! Chciałem zaprosic wszystkich graczy do fragowania na serwerze klanu Max Intensive. Miła atmosferka, zero aima,zero wh.Na serwerze jest Halguard(program antycziterski) i amx najnowszy. Serwer stoi 24h/7. IP : ...

Odpowiedzi do Serwer 24/7 - Wypas AMX MOD. :

6

AMX Mod X | Deathmatch

Ave Zanim przejde do rzeczy, male info: Kod: Counter Strike 1.6 Non Steam Metamod amx mod X 1.76d CSDM 2.1 <inne niewazne pierdoly> ----------------------------------------------- plugins.ini <Pierdoly> loadingsongadvanced.amxx ...

7

AMx nie wchodzi

Witam mam pytanie co jest źle w usters.ini (amx mod) bo nie moge sie zalogowac na serwerze jako admin pisze "password moje hasło" i nic oto usters.ini Kod: ; Users configuration file ; File location: ...

Odpowiedzi do AMx nie wchodzi :

8

amx mod

pytanko:P czy foldery z amx modem wrzuca sie do cstrike czy do jakiego ...

Odpowiedzi do amx mod :

9

SERWER CS NONSTEAM z modem AMX

...

10

amx

poszukuje amx w calosci po polsku ...

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "amx dmm inne dzwieki"

1

hehehe AMX to ja juz mam tylko chodzi mi o te dzwieki :D P.S macie moze jakies

hehehe amx to ja juz mam tylko chodzi mi o te dzwieki :D P.S macie moze jakies fajne kawalki wavow na roundsound? ...

Trafność: 50%

2

dzwieki headshot , multi kill to ultimate sounds .... AMX By Atyll + Boty

dzwieki headshot , multi kill to ultimate sounds .... amx By Atyll + Boty http://www.speedyshare.com/815483133.html jezeli pomoglem daj pomogl , bede wdzieczny ...

3

seba, to wez go przerob zeby dzialal a ja se inne dzwieki nie z PNS'u załatwie,

seba, to wez go przerob zeby dzialal a ja se inne dzwieki nie z PNS'u załatwie, albo sam zrobie ...

4

Wystarczy sam amx + dzwieki + statsme, nic wiecej nie potrzeba dla serwerow

Wystarczy sam amx + dzwieki + statsme, nic wiecej nie potrzeba dla serwerow klanowych, nie robie z prywatnego ...

5

Wlasnie! chyba ze chcesz miec inne dzwieki bez sciagania to

Wlasnie! chyba ze chcesz miec inne dzwieki bez sciagania to podmieniasz ...

6

Cytat: Napisał Lo|Q chcesz miec inne dzwieki bez sciagania to podmieniasz

Cytat: Napisał Lo|Q chcesz miec inne dzwieki bez sciagania to podmieniasz scieszki lolq nudzi ci sie? shadow jak chcesz to sprobuj cos takiego dodac: for (new i = 0; i < Maxsounds; i++) precache_sound(soundlist[i]) tylko musisz do tego np ...

7

Ale to som dzwieki też Polskie radioale te inne widZiłame 2 rodzaje :)) Chodzi

Ale to som dzwieki też Polskie radioale te inne widZiłame 2 rodzaje :)) Chodzi mi o ten Jak Zucasz Granata Muwi Granat Gleba A Nie Uwaga Granat Ale ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "amx dmm inne dzwieki"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam