Warning: fopen(/home/forum/www/kesz_szukaj2/8/d/8dcb04b68493df0fa955415dae5f80f4.txt) [function.fopen]: failed to open stream: Disk quota exceeded in [path]/szukaj2.php on line 480

Warning: fwrite(): supplied argument is not a valid stream resource in [path]/szukaj2.php on line 481

Warning: fclose(): supplied argument is not a valid stream resource in [path]/szukaj2.php on line 482

Warning: chmod() [function.chmod]: No such file or directory in [path]/szukaj2.php on line 485
amx jak robic glosowanie - forum.wiaderko.com
Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: amx jak robic glosowanie

Najbardziej trafne tematy dla "amx jak robic glosowanie"

1

ej jest cos takiego jak amx do cs sorca

chodzi mi o to ze by wpisywac jak sie nacisnie y np voteban i pojawia sie ista uzytkowników na których moge dac głos na ...

Odpowiedzi do ej jest cos takiego jak amx do cs sorca :

2

Jak zainstalować AMX MOD X? HELP :)

Witam 4ll. Mam pytanie :) jak zainstalować amx MOD X?? Raz słyszałem ze trzeba instalować jeszcze metamoda, a nieraz że niee :/ jak trzeba opiszcie tez dokładnie jak mogę to wszystko zainstalować :/ Bo nie moge skumać :/ mam CS 1.6 NonSteam v.19 :P ...

Odpowiedzi do Jak zainstalować AMX MOD X? HELP :) :

Trafność: 50%

4

/rank /top15 od podstaw. Jak zrobić top15(amx 1.76d)

Witam wszystkich:) od niedawna stałem sie jednym z forumowiczów ,,wiaderka,,:) Pare dni temu zrobiłem serwer w grze counter strike 1.6(nonsteam :mrgreen: ) Zainstalowałem ,amxmodx-installer-1.76d, no i jakoś mi sie udało zrobić ze jestem adminem- co ...

Odpowiedzi do /rank /top15 od podstaw. Jak zrobić top15(amx 1.76d) :

5

Jak zrobic na serwerze HLDS bez AMX tekst powitalny?

Tak jak w temacie. jak zrobic na serwerze HLDS bez amx tekst powitalny jak ktos wchodzi na serwer ?? Pomocy :) Jezeli ktos pomoze klikne pomogl ...

Odpowiedzi do Jak zrobic na serwerze HLDS bez AMX tekst powitalny? :

8

Jak wylaczyc amx?

Witam. Poprzednio mielismy serwer w gamepad.pl i mielismy na nim amx Mod X. Komenda amx_off w konsoli działała Teraz zakupilismy serwer w netgamer.pl i mamy na nim amx Mod. Probujemy wylaczyc tego amx'a tak jak w amxx wpisujac komende rcon amx_off, ...

Odpowiedzi do Jak wylaczyc amx? :

9

Jak robic spawn bez mozliwosci kupienia broni w VHE

Mam problem. Zrobilem juz pare mapek, ale po raz pierwszy naszla mnie chec storzenie mapki gdzie bronie leza na ziemi i mozliwosc kupienia broni na respie jest zablokowana. Wiem jak zrobic by bron lezala na ziemi, jednak pojawil sie problem kiedy ...

Odpowiedzi do Jak robic spawn bez mozliwosci kupienia broni w VHE :

10

Jak dodac komuś admina na serwrze z amx

jak dodac komuś admina na serwrze z amx? To proste. 1. Wchodzimy do FTP i logujemy sie na nasz serw. 2. Wchodzimy do pliku cstrike pozniej addons pozniej amxmodmenu pozniej confings . 3. Kopjujemy na pulpit plik "users". 4. Otwieramy go ...

Odpowiedzi do Jak dodac komuś admina na serwrze z amx :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "amx jak robic glosowanie"

1

Witam czy moglby mi ktos pomoc jak zalozyc serwer z amx ?? i czy wogole mogłbym

Witam czy moglby mi ktos pomoc jak zalozyc serwer z amx ?? i czy wogole mogłbym go zalozyc z łączem 1mb neostrada prosze o odpowiedz na gadu gadu 8025460 bardzo prosze o ...

2

Dobra zapytam inaczej :P Jak zrobic żeby AMX działał na servie?? :D

Dobra zapytam inaczej :P jak zrobic żeby amx działał na servie?? :D ...

3

Dobra... Mam wszystko :) Pluginy, Metamoda, AMX... tylko jak zrobic zeby

Dobra... Mam wszystko :) Pluginy, Metamoda, amx... tylko jak zrobic zeby dzialal na servie??!! Mam ten folder "addons" w Glownym folderze CS (tam gdzie jest HLDS) i mam go w cstrike I nadal nie dziala :/ Proszę o ...

4

Masz amx moda? (cstrike/)mapcycle.txt tu masz zapisane mapy jak nie masz amx ,

Masz amx moda? (cstrike/)mapcycle.txt tu masz zapisane mapy jak nie masz amx , a jak masz amx to sie nazywa (amxmodx/configs/)maps.ini chyba :D Musisz dopisać mapy Mapis.ini: Kod: ; Maps configuration file ; File location: ...

5

jak zrobic tego admina? ja mam taki problem ze zainstalowalem amx i metamoda

jak zrobic tego admina? ja mam taki problem ze zainstalowalem amx i metamoda ale jak stawiam server dedykowany to nie moge wejsc na niego, laduje sie i po chwili znika okienko ladowania i jestem dalej w menu:/ please ...

6

ok wszystko dziala, amx dziala. tylko powiedzcie mi jak zrobic tak zeby np po

ok wszystko dziala, amx dziala. tylko powiedzcie mi jak zrobic tak zeby np po nacisnieciu klawisza "o" otwieralo sie menu w grze w ktorym np moge ludzi ...

7

tak, wszystko jest tak jak byc powinno. dodalem linijke high_ping_kicker.amx

tak, wszystko jest tak jak byc powinno. dodalem linijke high_ping_kicker.amx w ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "amx jak robic glosowanie"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam