Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: amx jak ustawić rezerwacja slotów

Najbardziej trafne tematy dla "amx jak ustawić rezerwacja slotów"

1

ej jest cos takiego jak amx do cs sorca

chodzi mi o to ze by wpisywac jak sie nacisnie y np voteban i pojawia sie ista uzytkowników na których moge dac głos na ...

Odpowiedzi do ej jest cos takiego jak amx do cs sorca :

2

Jak zainstalować AMX MOD X? HELP :)

Witam 4ll. Mam pytanie :) jak zainstalować amx MOD X?? Raz słyszałem ze trzeba instalować jeszcze metamoda, a nieraz że niee :/ jak trzeba opiszcie tez dokładnie jak mogę to wszystko zainstalować :/ Bo nie moge skumać :/ mam CS 1.6 NonSteam v.19 :P ...

Odpowiedzi do Jak zainstalować AMX MOD X? HELP :) :

Trafność: 40%

4

Jak ustawić muzyka na mapie.

Nie wiem czy to odpowiednie miejsce ale dobra.Chciałbym aby na jakieś mapie była wbudowana muzyka np.: na de_westwood na początku jest dzwięk. To ja bym chciał aby tak był na innej mapie i np.: jak wejde do wody to będzie słychać co innego niż na ...

Odpowiedzi do Jak ustawić muzyka na mapie. :

5

/rank /top15 od podstaw. Jak zrobić top15(amx 1.76d)

Witam wszystkich:) od niedawna stałem sie jednym z forumowiczów ,,wiaderka,,:) Pare dni temu zrobiłem serwer w grze counter strike 1.6(nonsteam :mrgreen: ) Zainstalowałem ,amxmodx-installer-1.76d, no i jakoś mi sie udało zrobić ze jestem adminem- co ...

Odpowiedzi do /rank /top15 od podstaw. Jak zrobić top15(amx 1.76d) :

7

Jak zrobic na serwerze HLDS bez AMX tekst powitalny?

Tak jak w temacie. jak zrobic na serwerze HLDS bez amx tekst powitalny jak ktos wchodzi na serwer ?? Pomocy :) Jezeli ktos pomoze klikne pomogl ...

Odpowiedzi do Jak zrobic na serwerze HLDS bez AMX tekst powitalny? :

8
10

Jak ustawić rate!!!

Pewnie wiele osób z was zastanawia się jak ustawić rate bo userzy z różnych for dyskusyjnych odpisują "Ustaw sobie rate".Wtym artykule opisze wam jak to zrobić krok po kroku: 1. Wchodzisz na strone http://www.speakeasy.net/speedtest/ Po ...

Odpowiedzi do Jak ustawić rate!!! :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "amx jak ustawić rezerwacja slotów"

1

Na serwerze jest coś takiego jak rezerwacja slotów dla ważnych osób i pewnie

Na serwerze jest coś takiego jak rezerwacja slotów dla ważnych osób i pewnie jak serwer ma 15 osób to jest 14/15 i nie możesz wejść bo jeden slot jest zarezerwowany więc musisz czekać aby były 2 sloty wolne aby ...

Trafność: 60%

2

Witam czy moglby mi ktos pomoc jak zalozyc serwer z amx ?? i czy wogole mogłbym

Witam czy moglby mi ktos pomoc jak zalozyc serwer z amx ?? i czy wogole mogłbym go zalozyc z łączem 1mb neostrada prosze o odpowiedz na gadu gadu 8025460 bardzo prosze o ...

3

Dobra zapytam inaczej :P Jak zrobic żeby AMX działał na servie?? :D

Dobra zapytam inaczej :P jak zrobic żeby amx działał na servie?? :D ...

4

Dobra... Mam wszystko :) Pluginy, Metamoda, AMX... tylko jak zrobic zeby

Dobra... Mam wszystko :) Pluginy, Metamoda, amx... tylko jak zrobic zeby dzialal na servie??!! Mam ten folder "addons" w Glownym folderze CS (tam gdzie jest HLDS) i mam go w cstrike I nadal nie dziala :/ Proszę o ...

5

No to widocznie wina dostawcy, spróbuj sobie ustawić rate tak jak Tobie

No to widocznie wina dostawcy, spróbuj sobie ustawić rate tak jak Tobie napisałem kilka postów wyżej i wtedy zobacz czy coś się poprawi ...

6

Masz jescze na sprzedasz te serwery ?? Jak tak to napisz mi cene 8 slotów za

Masz jescze na sprzedasz te serwery ?? jak tak to napisz mi cene 8 slotów za dwa miech z gory !! i formy platnosci!! moje gg ...

7

Masz amx moda? (cstrike/)mapcycle.txt tu masz zapisane mapy jak nie masz amx ,

Masz amx moda? (cstrike/)mapcycle.txt tu masz zapisane mapy jak nie masz amx , a jak masz amx to sie nazywa (amxmodx/configs/)maps.ini chyba :D Musisz dopisać mapy Mapis.ini: Kod: ; Maps configuration file ; File location: ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "amx jak ustawić rezerwacja slotów"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam