Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: amx jak zmniejszyć ping na serwerze cs

Najbardziej trafne tematy dla "amx jak zmniejszyć ping na serwerze cs"

1

Jak zrobic na serwerze HLDS bez AMX tekst powitalny?

Tak jak w temacie. jak zrobic na serwerze HLDS bez amx tekst powitalny jak ktos wchodzi na serwer ?? Pomocy :) Jezeli ktos pomoze klikne pomogl ...

Odpowiedzi do Jak zrobic na serwerze HLDS bez AMX tekst powitalny? :

2

Jak zmienic zeby ludzi powyzej 100 ping wyzucal amx?

Mam probvlem bo nie wiem co trzeba zmienic zeby amx wyrzucal ludzi z serwera powyzej 100 pingu ...

Odpowiedzi do Jak zmienic zeby ludzi powyzej 100 ping wyzucal amx? :

3

Jak zmiejszyć ping na Serwerze

Zauważyłeś że pomimo dobrego sprzętu twój serwer ma wysoki ping? Zastanawiałeś się co może być przyczyną tego ? Możliwości jest kilka : - wysoki stan procesu aplikacji HLDS - nie dostosowane rate - słabe łącze Opiszę wam po kolei jak sobie z tym ...

Odpowiedzi do Jak zmiejszyć ping na Serwerze :

4

Ping na serwerze HLDS

moj kolega ma serwer hlds ale jak graja 3 osoby to zaczynaja sie lagii i duzy ping. czy da sie cos z tym zrobic??? sorki jezeli juz byl taki ...

Odpowiedzi do Ping na serwerze HLDS :

Trafność: 40%

5

ej jest cos takiego jak amx do cs sorca

chodzi mi o to ze by wpisywac jak sie nacisnie y np voteban i pojawia sie ista uzytkowników na których moge dac głos na ...

Odpowiedzi do ej jest cos takiego jak amx do cs sorca :

6

Jak zainstalować AMX MOD X? HELP :)

Witam 4ll. Mam pytanie :) jak zainstalować amx MOD X?? Raz słyszałem ze trzeba instalować jeszcze metamoda, a nieraz że niee :/ jak trzeba opiszcie tez dokładnie jak mogę to wszystko zainstalować :/ Bo nie moge skumać :/ mam CS 1.6 NonSteam v.19 :P ...

Odpowiedzi do Jak zainstalować AMX MOD X? HELP :) :

8

/rank /top15 od podstaw. Jak zrobić top15(amx 1.76d)

Witam wszystkich:) od niedawna stałem sie jednym z forumowiczów ,,wiaderka,,:) Pare dni temu zrobiłem serwer w grze counter strike 1.6(nonsteam :mrgreen: ) Zainstalowałem ,amxmodx-installer-1.76d, no i jakoś mi sie udało zrobić ze jestem adminem- co ...

Odpowiedzi do /rank /top15 od podstaw. Jak zrobić top15(amx 1.76d) :

9

Jak postawić HLTV na serwerze?

jak POSTAWIĆ HLTV? HLTV, w skrócie, czyli Half Life TV. Jest to „telewizja”, dzięki której mamy szansę oglądać mecze w Counter-Strike 1.6, Day of Defeat, Counter-Strike Condition Zero czy Counter-Strike Source. jak widać CS dominuje, ...

Odpowiedzi do Jak postawić HLTV na serwerze? :

10

Jak zrobić zeby adminowi niebyl ping sprawdzany?

jak zrobić zeby adminowi niebyl ping sprawdzany???ALbo jak zwiekaszyc na servie ze od wiekszego pingu jest kick?bo na servie od 125 ping kick a jak to moge zwikeszyc ze od 200 naprzykład. prosze o pomoc piszcie tu na forum i na moje gg ...

Odpowiedzi do Jak zrobić zeby adminowi niebyl ping sprawdzany? :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "amx jak zmniejszyć ping na serwerze cs"

1

Poczytaj sobie o zmniejszeniu pingu ->jak zmniejszyć ping - Szukaj w Google

Poczytaj sobie o zmniejszeniu pingu ->jak zmniejszyć ping - Szukaj w Google Napisz do headadmina by sobie zainstalował pliczek co wywala tych co mają powyżej ...

Trafność: 60%

2

Witam czy moglby mi ktos pomoc jak zalozyc serwer z amx ?? i czy wogole mogłbym

Witam czy moglby mi ktos pomoc jak zalozyc serwer z amx ?? i czy wogole mogłbym go zalozyc z łączem 1mb neostrada prosze o odpowiedz na gadu gadu 8025460 bardzo prosze o ...

3

Cytat: Na serwerze nie ma nigdy lagow a jak wpadne tam i beda lagi to ja cie

Cytat: Na serwerze nie ma nigdy lagow a jak wpadne tam i beda lagi to ja cie zlapie spokojnie ale wtedy to bedziesz mial cieplo w gaciach :lol: ...

4

a ja mam maly ping ale mi laguje jak holera....;/ to chba dla tego ze moj homik

a ja mam maly ping ale mi laguje jak holera....;/ to chba dla tego ze moj homik sie stazeje i jush tak zybko nie biega xD ...

5

ps. jak ty naliczyles te 26 wierszy ? 8 przykazan na serwerze: Cytat: 1.

ps. jak ty naliczyles te 26 wierszy ? 8 przykazan na serwerze: Cytat: 1. Oczywiście nie można czitować, kara jest tylko jedna i bez ostrzeżenia BAN NA ZAWSZE!!! 2. Nie wolno przeklinać (ani przez majkrofona, ani na say'u) 3. Nie wolno obrażać innych ...

6

Dobra zapytam inaczej :P Jak zrobic żeby AMX działał na servie?? :D

Dobra zapytam inaczej :P jak zrobic żeby amx działał na servie?? :D ...

7

Dobra... Mam wszystko :) Pluginy, Metamoda, AMX... tylko jak zrobic zeby

Dobra... Mam wszystko :) Pluginy, Metamoda, amx... tylko jak zrobic zeby dzialal na servie??!! Mam ten folder "addons" w Glownym folderze CS (tam gdzie jest HLDS) i mam go w cstrike I nadal nie dziala :/ Proszę o ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "amx jak zmniejszyć ping na serwerze cs"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam