1
Poczytaj sobie o zmniejszeniu pingu ->jak zmniejszyć ping - Szukaj w Google Napisz do headadmina by sobie zainstalował pliczek co wywala tych co mają powyżej ...
Trafność: 60%
2
Witam czy moglby mi ktos pomoc jak zalozyc serwer z amx ?? i czy wogole mogłbym go zalozyc z łączem 1mb neostrada prosze o odpowiedz na gadu gadu 8025460 bardzo prosze o ...
Trafność: 40%
3
Cytat: Na serwerze nie ma nigdy lagow a jak wpadne tam i beda lagi to ja cie zlapie spokojnie ale wtedy to bedziesz mial cieplo w gaciach :lol: ...
4
a ja mam maly ping ale mi laguje jak holera....;/ to chba dla tego ze moj homik sie stazeje i jush tak zybko nie biega xD ...
5
ps. jak ty naliczyles te 26 wierszy ? 8 przykazan na serwerze: Cytat: 1. Oczywiście nie można czitować, kara jest tylko jedna i bez ostrzeżenia BAN NA ZAWSZE!!! 2. Nie wolno przeklinać (ani przez majkrofona, ani na say'u) 3. Nie wolno obrażać innych ...
6
Dobra zapytam inaczej :P jak zrobic żeby amx działał na servie?? :D ...
7
Dobra... Mam wszystko :) Pluginy, Metamoda, amx... tylko jak zrobic zeby dzialal na servie??!! Mam ten folder "addons" w Glownym folderze CS (tam gdzie jest HLDS) i mam go w cstrike I nadal nie dziala :/ Proszę o ...