Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Popularne słowa kluczowe: jak mozna komus sprawdzic ip amx ?/, jak zobaczyć ip na forum, kogos ip, ip kogoś z forum, jak skonfigurować swojego serwa amx mod, jaki jest kogoś ip

Wyniki szukania dla: amx jak zobaczyć kogoś ip

Najbardziej trafne tematy dla "amx jak zobaczyć kogoś ip"

1

ej jest cos takiego jak amx do cs sorca

chodzi mi o to ze by wpisywac jak sie nacisnie y np voteban i pojawia sie ista uzytkowników na których moge dac głos na ...

Odpowiedzi do ej jest cos takiego jak amx do cs sorca :

2

Jak zainstalować AMX MOD X? HELP :)

Witam 4ll. Mam pytanie :) jak zainstalować amx MOD X?? Raz słyszałem ze trzeba instalować jeszcze metamoda, a nieraz że niee :/ jak trzeba opiszcie tez dokładnie jak mogę to wszystko zainstalować :/ Bo nie moge skumać :/ mam CS 1.6 NonSteam v.19 :P ...

Odpowiedzi do Jak zainstalować AMX MOD X? HELP :) :

Trafność: 50%

5

Jak ktoś zabije kogoś nożem wywala mnie z serwera i CS'a

Wbije na serwer ktoś zabije kogoś nożem i wyrzuca mnie z serwer i od razu z CS'a nie wiem co jest z tym:/ :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: ...

Odpowiedzi do Jak ktoś zabije kogoś nożem wywala mnie z serwera i CS'a :

6

/rank /top15 od podstaw. Jak zrobić top15(amx 1.76d)

Witam wszystkich:) od niedawna stałem sie jednym z forumowiczów ,,wiaderka,,:) Pare dni temu zrobiłem serwer w grze counter strike 1.6(nonsteam :mrgreen: ) Zainstalowałem ,amxmodx-installer-1.76d, no i jakoś mi sie udało zrobić ze jestem adminem- co ...

Odpowiedzi do /rank /top15 od podstaw. Jak zrobić top15(amx 1.76d) :

7

Jak zrobic na serwerze HLDS bez AMX tekst powitalny?

Tak jak w temacie. jak zrobic na serwerze HLDS bez amx tekst powitalny jak ktos wchodzi na serwer ?? Pomocy :) Jezeli ktos pomoze klikne pomogl ...

Odpowiedzi do Jak zrobic na serwerze HLDS bez AMX tekst powitalny? :

10

Jak wylaczyc amx?

Witam. Poprzednio mielismy serwer w gamepad.pl i mielismy na nim amx Mod X. Komenda amx_off w konsoli działała Teraz zakupilismy serwer w netgamer.pl i mamy na nim amx Mod. Probujemy wylaczyc tego amx'a tak jak w amxx wpisujac komende rcon amx_off, ...

Odpowiedzi do Jak wylaczyc amx? :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "amx jak zobaczyć kogoś ip"

1

Jeżeli ktoś chce zobaczyć jak ten amx działa prosze kierować sie na serwer pod

Jeżeli ktoś chce zobaczyć jak ten amx działa prosze kierować sie na serwer pod moim ...

Trafność: 75%

2

Witam czy moglby mi ktos pomoc jak zalozyc serwer z amx ?? i czy wogole mogłbym

Witam czy moglby mi ktos pomoc jak zalozyc serwer z amx ?? i czy wogole mogłbym go zalozyc z łączem 1mb neostrada prosze o odpowiedz na gadu gadu 8025460 bardzo prosze o ...

3

jak bym miał już kogoś uspokajać to was... na serwie jak i na forum jest

jak bym miał już kogoś uspokajać to was... na serwie jak i na forum jest chamstwo... zajeżdża dziećmi neo na 100km tak więc zgadzam się z nim i też będę zwalczał z chamstwem na ...

4

Dobra zapytam inaczej :P Jak zrobic żeby AMX działał na servie?? :D

Dobra zapytam inaczej :P jak zrobic żeby amx działał na servie?? :D ...

5

Dobra... Mam wszystko :) Pluginy, Metamoda, AMX... tylko jak zrobic zeby

Dobra... Mam wszystko :) Pluginy, Metamoda, amx... tylko jak zrobic zeby dzialal na servie??!! Mam ten folder "addons" w Glownym folderze CS (tam gdzie jest HLDS) i mam go w cstrike I nadal nie dziala :/ Proszę o ...

6

najlepiej zrób jak pisze Masterox zgraj sobie od kogoś te mapy :D

najlepiej zrób jak pisze Masterox zgraj sobie od kogoś te mapy :D ...

7

Masz amx moda? (cstrike/)mapcycle.txt tu masz zapisane mapy jak nie masz amx ,

Masz amx moda? (cstrike/)mapcycle.txt tu masz zapisane mapy jak nie masz amx , a jak masz amx to sie nazywa (amxmodx/configs/)maps.ini chyba :D Musisz dopisać mapy Mapis.ini: Kod: ; Maps configuration file ; File location: ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "amx jak zobaczyć kogoś ip"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam