1
jak zrobic tego admina? ja mam taki problem ze zainstalowalem amx i metamoda ale jak stawiam server dedykowany to nie moge wejsc na niego, laduje sie i po chwili znika okienko ladowania i jestem dalej w menu:/ please ...
Trafność: 60%
2
Dobra wszystko poinstalowane tylko jak teraz mam dodać admina ? Kiedy wpisuje w konsole amxmodmenu wyświetla sie .... że nie mam dostepu do tej komendy.jak mam sie dodać na adma ...
3
Moja rada przeinstaluj amx i jak bedziesz mial prbolem z wgrywaniem np. admina to tu sa posty na teamt robienia admina ...
4
Nikt nie będzie Ci tłumaczyć jak dodać admina - masz na to kilka poradników ;) zrób wszystko wg. nich i będzie działać. PS. Napis "przywileje ustalone" pokazuje się ...
5
Dobra uporałem się z tym ale teraz nie wiem jak dodać admina na mani admin plugin / source mod...jakby ktoś miał jakiś pomysł to proszę o ...
6
HeHe Pytaż jak dodać sponsorów itp. to jest proste wchodzisz a panel admina jak dobrze pamiętambloki i tam masz partnerzy przestaw na kod HTML i tam wklejj kody HTML od partnerów jak cos to pisz na gg bawiłe sie z tym ok. 2 miechy i coś kojarze ...
7
wybiram 3 tak mi wyskakuje jak chcem wejsc na admina na server kolegi ...
Trafność: 40%