Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: amx warcraft 3 jak dodać admina

Najbardziej trafne tematy dla "amx warcraft 3 jak dodać admina"

1

Jak dodac komuś admina na serwrze z amx

jak dodac komuś admina na serwrze z amx? To proste. 1. Wchodzimy do FTP i logujemy sie na nasz serw. 2. Wchodzimy do pliku cstrike pozniej addons pozniej amxmodmenu pozniej confings . 3. Kopjujemy na pulpit plik "users". 4. Otwieramy go ...

Odpowiedzi do Jak dodac komuś admina na serwrze z amx :

4

ej jest cos takiego jak amx do cs sorca

chodzi mi o to ze by wpisywac jak sie nacisnie y np voteban i pojawia sie ista uzytkowników na których moge dac głos na ...

Odpowiedzi do ej jest cos takiego jak amx do cs sorca :

5

Jak zainstalować AMX MOD X? HELP :)

Witam 4ll. Mam pytanie :) jak zainstalować amx MOD X?? Raz słyszałem ze trzeba instalować jeszcze metamoda, a nieraz że niee :/ jak trzeba opiszcie tez dokładnie jak mogę to wszystko zainstalować :/ Bo nie moge skumać :/ mam CS 1.6 NonSteam v.19 :P ...

Odpowiedzi do Jak zainstalować AMX MOD X? HELP :) :

Trafność: 40%

6

JAK DODAĆ ULTIMATE SOUNDS ????????

j.w dodalem plugin dzwieki wstawilem do sounds/misc ale nie dzialaja co robic ??? [ Dodano: Czw 16 Sie, 2007 ] aha i jak mozna zrobic to ze jak ktos pisze w sayu timeleft to pisze zostalo jeszcze w huj czasu... albo jak ktos pisze w sayu nextmap to ...

Odpowiedzi do JAK DODAĆ ULTIMATE SOUNDS ???????? :

8

Jak dodać podstrony ?

Mam taki problem (strona na yoyo.pl) Robie menu, chce dodać podstrone, a moge dodać tylko moduły, a ja chce zwykła podstrone z tekstem. Z góry dziex dam ...

Odpowiedzi do Jak dodać podstrony ? :

9

Jak dac admina?

Siemka...Mam pytanko jak zrobic admina?Bo kolega mi tam zrobil amx czy jak to sie zwie i chce dac admina.. ...

Odpowiedzi do Jak dac admina? :

10

Jak zrobic ADMINA!!!!!!!

Kod: "192.168.0.10" "haslo" "abcdefghijklmnopqrstu" "ad" Admin jest dany na IP:192.168.0.10 oraz dodatkowo sprawdzane jest hasło. Przy błędnym haśle gracz zostanie wykopany z serwera. Kod: ...

Odpowiedzi do Jak zrobic ADMINA!!!!!!! :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "amx warcraft 3 jak dodać admina"

1

jak zrobic tego admina? ja mam taki problem ze zainstalowalem amx i metamoda

jak zrobic tego admina? ja mam taki problem ze zainstalowalem amx i metamoda ale jak stawiam server dedykowany to nie moge wejsc na niego, laduje sie i po chwili znika okienko ladowania i jestem dalej w menu:/ please ...

Trafność: 60%

2

Dobra wszystko poinstalowane tylko jak teraz mam dodać admina ? Kiedy wpisuje w

Dobra wszystko poinstalowane tylko jak teraz mam dodać admina ? Kiedy wpisuje w konsole amxmodmenu wyświetla sie .... że nie mam dostepu do tej komendy.jak mam sie dodać na adma ...

3

Moja rada przeinstaluj amx i jak bedziesz mial prbolem z wgrywaniem np. Admina

Moja rada przeinstaluj amx i jak bedziesz mial prbolem z wgrywaniem np. admina to tu sa posty na teamt robienia admina ...

4

Nikt nie będzie Ci tłumaczyć jak dodać admina - masz na to kilka poradników ;)

Nikt nie będzie Ci tłumaczyć jak dodać admina - masz na to kilka poradników ;) zrób wszystko wg. nich i będzie działać. PS. Napis "przywileje ustalone" pokazuje się ...

5

Dobra uporałem się z tym ale teraz nie wiem jak dodać admina na mani admin

Dobra uporałem się z tym ale teraz nie wiem jak dodać admina na mani admin plugin / source mod...jakby ktoś miał jakiś pomysł to proszę o ...

6

HeHe Pytaż jak dodać sponsorów itp. to jest proste wchodzisz a panel admina jak

HeHe Pytaż jak dodać sponsorów itp. to jest proste wchodzisz a panel admina jak dobrze pamiętambloki i tam masz partnerzy przestaw na kod HTML i tam wklejj kody HTML od partnerów jak cos to pisz na gg bawiłe sie z tym ok. 2 miechy i coś kojarze ...

7

wybiram 3 tak mi wyskakuje jak chcem wejsc na admina na server kolegi

wybiram 3 tak mi wyskakuje jak chcem wejsc na admina na server kolegi ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "amx warcraft 3 jak dodać admina"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam