Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: amx_super

Najbardziej trafne tematy dla "amx_super"

1

[AMXX] AMX Super All-in-one

TUTAJ MASZ ZAWSZE NAJNOWSZĄ WERSJĘ amx super 3.7 :arrow: To jeden z najlepszych pluginów dla Admina na serwer CS Dodaje wiele możliwości "karania" n00b'ów i dzieci NEO :P :arrow: Plugin byl pisany dla amxx 1.76d (jeszcze nie zostal ...

Odpowiedzi do [AMXX] AMX Super All-in-one :

Trafność: 100%

2

AMX-Super

amx super – Co i jak Niedługo plugin w polskiej wersji ==================================== Instalacja: Ważne: Potrzebujesz najnowszej wersji amxX 1.8 aby uruchomić amx super 1. Ściągnij plugin 2. Plik amx_super.amxx umieść w twoim folderze ...

Odpowiedzi do AMX-Super :

3

eVo.Team # SERVER !! Super AMX

...

5

Serwer 24/7 - Wypas AMX MOD.

Witam wszystkich czytajacych!! Chciałem zaprosic wszystkich graczy do fragowania na serwerze klanu Max Intensive. Miła atmosferka, zero aima,zero wh.Na serwerze jest Halguard(program antycziterski) i amx najnowszy. Serwer stoi 24h/7. IP : ...

Odpowiedzi do Serwer 24/7 - Wypas AMX MOD. :

6

AMX Mod X | Deathmatch

Ave Zanim przejde do rzeczy, male info: Kod: Counter Strike 1.6 Non Steam Metamod amx mod X 1.76d CSDM 2.1 <inne niewazne pierdoly> ----------------------------------------------- plugins.ini <Pierdoly> loadingsongadvanced.amxx ...

Trafność: 50%

7

AMx nie wchodzi

Witam mam pytanie co jest źle w usters.ini (amx mod) bo nie moge sie zalogowac na serwerze jako admin pisze "password moje hasło" i nic oto usters.ini Kod: ; Users configuration file ; File location: ...

Odpowiedzi do AMx nie wchodzi :

8

amx mod

pytanko:P czy foldery z amx modem wrzuca sie do cstrike czy do jakiego ...

Odpowiedzi do amx mod :

9

SERWER CS NONSTEAM z modem AMX

...

10

Super stronka :)

www.white-wolves-clan.yoyo.pl super stronka wchodzcie :) ...

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "amx_super"

1

Super serwer Mili admini fajny amx Polecam !!

super serwer Mili admini fajny amx Polecam !! ...

2

Borat@pl, wyłącz amx super, i zalookaj wtedy.

Borat@pl, wyłącz amx super, i zalookaj wtedy. ...

3

XvAK, zainstalowałem twojego AMX wszystko chodzi super ale wyskakuje coś

XvAK, zainstalowałem twojego amx wszystko chodzi super ale wyskakuje coś takiego w konsoli Couldn't find a plugin matching "statscfg.amxx" Couldn't find a plugin matching "miscstats.amxx" Couldn't find a plugin matching ...

4

jest taki plugin w AMX SUPER v3.7 (topic przyklejony) albo

jest taki plugin w amx super v3.7 (topic przyklejony) albo poprostu ...

5

wylacz w amx super (admin listen w pliku konfiguracyjnym)

wylacz w amx super (admin listen w pliku konfiguracyjnym) ...

6

takie cos jest w amx super a konkretnie taki plugin ENTER/LEAVE MESSAGES v1.0

takie cos jest w amx super a konkretnie taki plugin ENTER/LEAVE MESSAGES v1.0 by by [Kindzhon] China Revised by Bmann_420 and X-olent tylko tam nie ma dzwieku i polskich slow (wszystko trzeba sobie ...

7

// AMX Super Configuration // // File location:

// amx super Configuration // // File location: addons/amxmodx/configs/amx_super.cfg // // Settings are loaded on every mapchange // from this cfg file // Version 3.7 echo [amx super] amx_super.cfg has been executed ////////////////// // amx super ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "amx_super"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam