Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: amxmodx by

Najbardziej trafne tematy dla "amxmodx by"

1

Cs i AmXModX Forum

...

Trafność: 100%

3

Amxmodx

Witam. wie ktos jak wrzucic radio internetowe i ludzie po przez komende /play beda wlanczac http://.................:8080/listen.pls [ Dodano: Sob 18 Sie, 2007 ] powiesz seba ...

Odpowiedzi do Amxmodx :

4

Strona poswiecona amxmodx

...

5

AMXMODX PROBLEM !!! - PILNE !!!!

Mam problem, wczoraj zainstalowałem amxmodx wszystko działało dzisiaj rano zrobiłem serwer i grałem z bratem też wszystko działało ale przed chwilą zainstalowałem jakiś patch wchodzę do cs'a a tam jest nowa tapeta z cs 1.5 robię biorę jakąś mapę ...

Odpowiedzi do AMXMODX PROBLEM !!! - PILNE !!!! :

6

Admin W AMXMODX na shooters.pl

Mój problem polega na tym iż nie moge ustawić admina na nick gracza, chociaż podczas ustawiania na IP jest wszystko wporządku... Nie wiem dlaczego tak jest? Ten problem, powstał podczas przeinstalowania gry, wcześniej miałem na odwrut... Serwer jest ...

Odpowiedzi do Admin W AMXMODX na shooters.pl :

8

Gotowy(mały)packa amxmodx z DM,GG,Warcraft ,

jak w temaacie potrzebny jest mi jakiś pack amxx może to być jakis mały z DM , GG i warcaftem i jeszcze inne jak ktoś ma bede wdzięczny ! ...

Odpowiedzi do Gotowy(mały)packa amxmodx z DM,GG,Warcraft , :

9

Problemy amxmodx

witam mam taki problem wchodze w menu adma amxmodx wybieram staystyki i zmieniam przykladowo show killer, show killer hp zapisuje to 8 niby wszystko ok dziala elegancko ale po zmianie mapy sa znowu inne ustawienia. [/b]prosze mi nie pisac ze to juz ...

Odpowiedzi do Problemy amxmodx :

10

Pare pytań odnośnie AMXMODX

Mam pare pytań co do serwera z AMXX 1. Co napisać w konsoli aby zalogować się jako admin. To znaczy jaka jest komenda na hasło które podałem przy tworzeniu admina w users.ini? 2. Nie mogę rozmawiać z kolegami przez mikrofon, nie słyszymy się. Gdzie ...

Odpowiedzi do Pare pytań odnośnie AMXMODX :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "amxmodx by"

1

pliki sma znajduja sie addons\amxmodx\scripting i po otworzeniu sa to pliki

pliki sma znajduja sie addons\amxmodx\scripting i po otworzeniu sa to pliki textowe.Jesli przerobiles tak jak chciales to naciskasz compile.exe i sie kompiluje ,a zkomplowaen pliki znajduja sie w ...

2

Liero, plugin (plik amxx) wklejasz do addons/amxmodx/plugins. Pliki

Liero, plugin (plik amxx) wklejasz do addons/amxmodx/plugins. Pliki standardmaps.ini, mapstoban.ini, mapchoice.ini do katalogu addons/amxmodx/config. Teraz otwórz plik addons/amxmodx/config/plugins.ini i na jego końcu dodajesz ...

3

plugin wklejasz do addons/amxmodx/plugins w plugins ini(addons/amxmodx/config)

plugin wklejasz do addons/amxmodx/plugins w plugins ini(addons/amxmodx/config) dopisujesz na samym dole nazwa_plugina.amxx waze zeby dodac te amxx chyba ze masz amx to wtedy piszesz ...

4

niepamietam amxmodx.org na forum poszukaj

niepamietam amxmodx.org na forum poszukaj ...

5

otwórz amxmodx\data\WinCSX.exe i wyczysc wszystkie staty jakie tam masz i save.

otwórz amxmodx\data\WinCSX.exe i wyczysc wszystkie staty jakie tam masz i save. I zobacz czy dalej masz taki ...

6

jak to zapodaj cały katalog addons? No w addons mam amxmodx metamod i statsme

jak to zapodaj cały katalog addons? No w addons mam amxmodx metamod i statsme ...

7

http://www.amxmodx.org/dl.php?filena...ller-1.76d.exe Ten pierwszy link.

http://www.amxmodx.org/dl.php?filena...ller-1.76d.exe Ten pierwszy link. ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "amxmodx by"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam