Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Popularne słowa kluczowe: plugin na runde rozgrzewkowe na jakas bron

Wyniki szukania dla: [amxx]big plugins pack

Najbardziej trafne tematy dla "[amxx]big plugins pack"

1

[AMXX] Big Plugins Pack by Nemore 280 pluginów!!!

Bracia i Siostry szczególnie bracia. Przedstawiam wam długo oczekiwany pack. Stworzony przeze mnie. pack zawiera 288 pluginów + cvary + komendy + modele + spritres + dzwięki niektóre plugi są z podstawowe z samego amx-a. mala ilość ma sam skrypt ...

Odpowiedzi do [AMXX] Big Plugins Pack by Nemore 280 pluginów!!! :

Trafność: 100%

2

[AMXX]Server PAck by L!TW!Nek full plugin

zawarte jest wnim pelno pluginów oraz dla maniakow dziwękow w cs-ie dalem pluginu np jak rounsound z wlasnymi muzyczkami.. reszta zobaczcie poniczej co jest w nim zawarte..: :) niestety miektorychdo niektorych pluginow nie znalazel polskieo ...

Odpowiedzi do [AMXX]Server PAck by L!TW!Nek full plugin :

Trafność: 50%

3

AMXX Pack v2.0 [ problem ]

Zainstalowałem na swój serwer amxx pack v2.0 i zribiłem w users.ini siebie jako admina ale jak wpisuje w konsoli setinfo .... to i tak nie mam admina :/ a wcześniej przed wrzuceniem packa działało wszystko ..Pomocy albo najlepiej dajcie mi jakiegoś ...

Odpowiedzi do AMXX Pack v2.0 [ problem ] :

4

Server Pack by $zataN ||AMXX v1.8.0||

Witam! Chciałem wam przedstawić mój server pack :mrgreen: Posiada on wiele ciekawych pluginów . Polecam go dla osób , którzy chcą mieć serwer fuN Oto lista pluginów i opis jakie umieściłem w moim AMXie: admin_check - po wpisaniu "/admin" ...

Odpowiedzi do Server Pack by $zataN ||AMXX v1.8.0|| :

5

Amxx Pack TP by Wirtualna Mordownia

Witam. Na prośbę Jaca zamieszczam naszego packa Ale nie pełnego. Tylko 3 pluginy + konfiguracja Więc udostępniam wam naszą konfiguracje Sewera Wirtualnej Mordowni TP W paczce znajdziecie: Plugin: in_game_ads.amxx Kod SMA Antyrusher by Miczu 2.0: ...

Odpowiedzi do Amxx Pack TP by Wirtualna Mordownia :

6

AMXX PACK By [LilSebby]

Udostępniam gotowego AmxModXa w wersji 1.76c + Metamoda najnowszej wersji. Jest on przeznaczony do gry TP Działa na Linux i Windows Instalacja: Po rozpakowaniu archiwum, katalog cstrike nalezy wrzucic do: X:\Program Files\Valve\cstrike\ X- dysk na ...

Odpowiedzi do AMXX PACK By [LilSebby] :

7

Pack - AMXX 1.8.1 + Metamod 1.19p32 LINUX czysty! Ranking

amxx 1.8.1 + Metamod 1.19p32 LINUX Download - z dodanym addons dla Counter Strike, działa addons - taka gotowa paczka dla ludzi co chcą mieć cały działający amxx bez żadnego niepotrzebnego syfu ;] moduły już aktywowane. ...

Odpowiedzi do Pack - AMXX 1.8.1 + Metamod 1.19p32 LINUX czysty! Ranking :

8

Amxx Pack Sound by cs-mord.pl

amxx pack Sound by cs-mord.pl Opis pack Dźwięków pod koniec każdej rundy, oraz rundy rozgrzewkowej. Screeny: - Brak Instalacja: - Ściągamy pliki z załącznika ( w tym przypadku zip`a ) - Rozpakowywujemy - Łączymy się z FTP Serwera Plik ...

Odpowiedzi do Amxx Pack Sound by cs-mord.pl :

9

Amxx Pack Sound by cs-mord.pl

Gdy wrzucę jakąś nutę to nie działa, a w konsoli pisze np. warning: MP3_InitStream(40, sound\misc\fraground\takealookaround.mp3) ...

10

[GOTOWY] AMXX Pack by AvE

amxx pack by AvE_________________________Przedstawiam wam mój pierwszy pack pod amxx. Zamieściłem w nim prawie 100 pluginów jednak spora część domyślnie jest wyłączona. Paczkę można dostosować właściwie do każdego serwera, FFA, 4FuN, TP... Jednak ...

Odpowiedzi do [GOTOWY] AMXX Pack by AvE :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "[amxx]big plugins pack"

1

Liero, plugin (plik amxx) wklejasz do addons/amxmodx/plugins. Pliki

Liero, plugin (plik amxx) wklejasz do addons/amxmodx/plugins. Pliki standardmaps.ini, mapstoban.ini, mapchoice.ini do katalogu addons/amxmodx/config. Teraz otwórz plik addons/amxmodx/config/plugins.ini i na jego końcu dodajesz ...

2

; AMX Mod X plugins ; Admin Base - Always one has to be activated admin.amxx ;

; AMX Mod X plugins ; Admin Base - Always one has to be activated admin.amxx ; admin base (required for any admin-related) ;admin_sql.amxx ; admin base - SQL version (comment admin.amxx) ; Basic admincmd.amxx ; basic admin console commands ...

3

Dodajesz roundsound.amxx do folderu /plugins/,dopisujesz do pliczku plugins.ini

Dodajesz roundsound.amxx do folderu /plugins/,dopisujesz do pliczku plugins.ini w folderze /configs/ na końcu linijkę: roundsound.amxx i wzucasz muze do folderu sound/misc Btw. Musisz nadać nazwy dzwięków takie do jakich jest przystosowany plugin ...

4

ErwiN_, otwierasz plugins.ini i usuwasz ; przed miscstats.amxx. Teraz wchodzisz

ErwiN_, otwierasz plugins.ini i usuwasz ; przed miscstats.amxx. Teraz wchodzisz do menu, naciskasz 9->5 :P teraz kilknij chyba 2 razy na 8 i powłączaj to co chcesz ...

5

Notorious, a wpisz w konsoli serwa amxx plugins i wklej to co wyświetliło.

Notorious, a wpisz w konsoli serwa amxx plugins i wklej to co wyświetliło. ...

6

a dopisales takie linijki do plugins.ini??? Kod: ultimate_sounds.amxx

a dopisales takie linijki do plugins.ini??? Kod: ultimate_sounds.amxx roundsound.amxx ...

7

VitO, dopisz do plugins.ini statsx.amxx

VitO, dopisz do plugins.ini statsx.amxx ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "[amxx]big plugins pack"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam