1
kruku445 ja ci mogę polecić fajna paczkę amxx AMX Mod X 1.76d pack v2.0.3 + DeathMatch Uploading.com bez HL Guard amxx Download ;) W tym paku wszystko dobrze działa pzdr jak pomogłem daj + Niby masz tego amxx co Ci polecam a ja mam tego i mi ...
Trafność: 66.67%
2
Witam AMX Mod X 1.76d pack v2.0.3 + DeathMatch według mnie dobry pak amxx Download amxx Pak ...
3
PRPONUJE reinstal.. cs-a + amxx 1.76 + server pack sciagnij jakis.. i Tyle :)proponuje zrob tak.. jezeli nie to format i od nowa.. i bedzie ...
4
AdiB96, musisz zadbac o serwer. najlepiej sciagnij gotowy pack amxx tp z tego forum i przerob go na swoje potrzeby a z tym antyrusherem to ...
5
amxx sobie zrób sam, bądź ściągnij jakiś server pack. Nazwa serwera - był taki temacior, i duży on był ...
6
DarkNess, jak masz jakiś gotowy pack to ściągnij czysty amxx. A najlepiej sprawdź czy z samym metamodem, bez amxx jest ...
7
Ten pack zawiera dużo błędów... pojebalocie.amxx <- to powinien być ten (chyba) P.S. mam nadzieje, że ten pack nie jest na tym serwie co podałeś w podpisie.. bo to raczej nie jest pack Team ...