1
PRPONUJE reinstal.. cs-a + amxx 1.76 + server pack sciagnij jakis.. i Tyle :)proponuje zrob tak.. jezeli nie to format i od nowa.. i bedzie ...
Trafność: 100%
2
amxx sobie zrób sam, bądź ściągnij jakiś server pack. Nazwa serwera - był taki temacior, i duży on był ...
Trafność: 100%
3
garnek91, usuń z server.cfg Kod: amx_pausecfg enable afkkicker2.amxx amx_pausecfg enable hpk.amxx amx_pausecfg enable ptb.amxx amx_pausecfg enable amx_chicken.amxx amx_pausecfg enable admin_spec_esp.amxx amx_pausecfg enable amxx_atac.amxx ...
Trafność: 66.67%
4
hmmm Jak to ma byc server pack dla klanowek to Spaliles Sprawe... Cytat: * War3FT 3.0 RC7 * SoccerJam v2.07 * sXe Injected * GunGame Mod * ChickenMod v1.0 * Admin Check * High Ping Kicker * Antirusher * Rzucanie nozami * Fun Mod * Auto Restart ...
5
Serwer stoi w niemieckej serwerownio wiec raczej napewno na linuxa, server pack tez chyba na ...
6
kruku445 ja ci mogę polecić fajna paczkę amxx AMX Mod X 1.76d pack v2.0.3 + DeathMatch Uploading.com bez HL Guard amxx Download ;) W tym paku wszystko dobrze działa pzdr jak pomogłem daj + Niby masz tego amxx co Ci polecam a ja mam tego i mi ...
7
Witam AMX Mod X 1.76d pack v2.0.3 + DeathMatch według mnie dobry pak amxx Download amxx Pak ...