Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Popularne słowa kluczowe: amx pack pod serwer z gamepad.pl, gun game do amxx 1.7

Wyniki szukania dla: [amxx]server pack

Najbardziej trafne tematy dla "[amxx]server pack"

1

[AMXX]Server PAck by L!TW!Nek full plugin

zawarte jest wnim pelno pluginów oraz dla maniakow dziwękow w cs-ie dalem pluginu np jak rounsound z wlasnymi muzyczkami.. reszta zobaczcie poniczej co jest w nim zawarte..: :) niestety miektorychdo niektorych pluginow nie znalazel polskieo ...

Odpowiedzi do [AMXX]Server PAck by L!TW!Nek full plugin :

Trafność: 100%

2

Server Pack by $zataN ||AMXX v1.8.0||

Witam! Chciałem wam przedstawić mój server pack :mrgreen: Posiada on wiele ciekawych pluginów . Polecam go dla osób , którzy chcą mieć serwer fuN Oto lista pluginów i opis jakie umieściłem w moim AMXie: admin_check - po wpisaniu "/admin" ...

Odpowiedzi do Server Pack by $zataN ||AMXX v1.8.0|| :

3

server pack ?

milo by bylo jak by ktos wzucil link do server packa i juz skonfigorawenych modow takich jak ZM , GG , War itp itd. z gory THX ...

Odpowiedzi do server pack ? :

4

AMXX Pack v2.0 [ problem ]

Zainstalowałem na swój serwer amxx pack v2.0 i zribiłem w users.ini siebie jako admina ale jak wpisuje w konsoli setinfo .... to i tak nie mam admina :/ a wcześniej przed wrzuceniem packa działało wszystko ..Pomocy albo najlepiej dajcie mi jakiegoś ...

Odpowiedzi do AMXX Pack v2.0 [ problem ] :

Trafność: 66.67%

5

Server Pack Team Play

Przedstawiam wam małego packa na server Tp.. server pack Informuje że należy sobie zedytować wszystkie wiadomości..jakie sie pojawiają prosze je z edytować sobie na wlasne oupodobanie Cytat: ; AMX Mod X plugins ; Admin Base - Always one has to be ...

Odpowiedzi do Server Pack Team Play :

6

[AMXX] Big Plugins Pack by Nemore 280 pluginów!!!

Bracia i Siostry szczególnie bracia. Przedstawiam wam długo oczekiwany pack. Stworzony przeze mnie. pack zawiera 288 pluginów + cvary + komendy + modele + spritres + dzwięki niektóre plugi są z podstawowe z samego amx-a. mala ilość ma sam skrypt ...

Odpowiedzi do [AMXX] Big Plugins Pack by Nemore 280 pluginów!!! :

7

Server shooters i problem z amxx

No dobra przejde odrazu do rzeczy.Mam 11 slo server na shooters.pl ale jest problem bo amxx cos niedziala.Na ftp niby jest ale na servie ani znaku.amxx chyba linuxowy ale niewiem nieznam sie na tym.Proszę o pomoc. ...

Odpowiedzi do Server shooters i problem z amxx :

8

Shooters :P Server pack :P

Hmmm niewiem bo jestem zielony ale chcial bym zdobyc serverpacka[tp] ale niewiem czy taki server pack do amxx windows moze byc czy musi byc specjalny linuxowy serverpack :P Prosze o pomoc :P jak ktos ma niech da link. PS: Mam server na ...

Odpowiedzi do Shooters :P Server pack :P :

9

Pack Server TeamPlay

Hej. Mój klan zakupił serwer, chciałem na niego dać amxa jak najbardziej TP, ale nie mogę nigdzie znaleść takie super pack servera :D Mam prośbę czy mógłby ktoś podać dla mnie jakiś fajny pack steam taki najbardziej TP. Z góry dzięki i ...

Odpowiedzi do Pack Server TeamPlay :

10

Server Pack

Sory za tyle postów ale na ten miesiąc to mój ostatni! A wiec tak: szukam serverpacka do amx mod x 1.76b. Bez CSDM I WC3 itp:. Ale same plugi! Dam ...

Odpowiedzi do Server Pack :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "[amxx]server pack"

1

PRPONUJE reinstal.. cs-a + amxx 1.76 + server pack sciagnij jakis.. i Tyle

PRPONUJE reinstal.. cs-a + amxx 1.76 + server pack sciagnij jakis.. i Tyle :)proponuje zrob tak.. jezeli nie to format i od nowa.. i bedzie ...

2

AMXX sobie zrób sam, bądź ściągnij jakiś server pack. Nazwa serwera - był taki

amxx sobie zrób sam, bądź ściągnij jakiś server pack. Nazwa serwera - był taki temacior, i duży on był ...

3

garnek91, usuń z server.cfg Kod: amx_pausecfg enable afkkicker2.amxx

garnek91, usuń z server.cfg Kod: amx_pausecfg enable afkkicker2.amxx amx_pausecfg enable hpk.amxx amx_pausecfg enable ptb.amxx amx_pausecfg enable amx_chicken.amxx amx_pausecfg enable admin_spec_esp.amxx amx_pausecfg enable amxx_atac.amxx ...

4

hmmm Jak to ma byc server Pack dla klanowek to Spaliles Sprawe... Cytat: *

hmmm Jak to ma byc server pack dla klanowek to Spaliles Sprawe... Cytat: * War3FT 3.0 RC7 * SoccerJam v2.07 * sXe Injected * GunGame Mod * ChickenMod v1.0 * Admin Check * High Ping Kicker * Antirusher * Rzucanie nozami * Fun Mod * Auto Restart ...

5

Serwer stoi w niemieckej serwerownio wiec raczej napewno na linuxa, server pack

Serwer stoi w niemieckej serwerownio wiec raczej napewno na linuxa, server pack tez chyba na ...

6

kruku445 ja ci mogę polecić fajna paczkę amxx AMX Mod X 1.76d Pack v2.0.3 +

kruku445 ja ci mogę polecić fajna paczkę amxx AMX Mod X 1.76d pack v2.0.3 + DeathMatch Uploading.com bez HL Guard amxx Download ;) W tym paku wszystko dobrze działa pzdr jak pomogłem daj + Niby masz tego amxx co Ci polecam a ja mam tego i mi ...

7

Witam AMX Mod X 1.76d Pack v2.0.3 + DeathMatch według mnie dobry pak amxx

Witam AMX Mod X 1.76d pack v2.0.3 + DeathMatch według mnie dobry pak amxx Download amxx Pak ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "[amxx]server pack"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam