Zarejestruj siê U¿ytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróæ   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: aplikacja nieprawid³owa

Najbardziej trafne tematy dla "aplikacja nieprawid³owa"

1

Nieprawid³owa Aplikacja

Gdy w³±czam cs wyskakuje mi ¿e cs nie jest prawid³ow± aplikacja sysyemu32. Wcze¶niej mia³em ma³y problem z ustawieniammi wiedo a po reinstall wyskoczylo ...

Odpowiedzi do Nieprawid³owa Aplikacja :

6

nieprawidlowa aplikacja systemu Win32.

Gram w cs juz jakis czas. Dzisaj popaludniu bylo normalnie cs sie wlonczyl pogralem potem napisalem rozprawke itp. i chcialem pograc w cs ale kiedy wlanczam troche komp zamula troszke poczekam i wyskakuje blad C:/Program Files/Valve/hl.exe jest ...

Odpowiedzi do nieprawidlowa aplikacja systemu Win32. :

7

Prawid³owa konfiguracja serwera

Witam! Mam taki problem mianowicie niektorym jak dam ip ze steama to nie moga wejsc na serwer bo tak jkaby bana mieli albo wogole im nie laczy wiem ze to bylo ale nie moge znalesc tego tematu oco chodzi ? Pozatym jak wzuce mape jakas to mi blad ...

Odpowiedzi do Prawid³owa konfiguracja serwera :

9

3 s³owa zabawa

ka¿dy dopisuje 3 s³owa ja zaczne :roll: :mrgreen: by³ sobie cziter ...

Odpowiedzi do 3 s³owa zabawa :

Trafno¶æ: 50%

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "aplikacja nieprawid³owa"

1

S± sposoby na wiêcej fps. Szukajka ;) Close. W dodatku nieprawid³owa

S± sposoby na wiêcej fps. Szukajka ;) Close. W dodatku nieprawid³owa nazwa ...

Trafno¶æ: 100%

2

:D:D:D:D:D Chyba dam se reinstall csa i instalacje plugina w podpisie to po³owa

:D:D:D:D:D Chyba dam se reinstall csa i instalacje plugina w podpisie to po³owa osob patrz±c na mój profil bedzie mai³a rozwi±zany ...

3

szukam pluginu który na pocz±tku jest runda no¿owa (np przez 60 sek) potem

szukam pluginu który na pocz±tku jest runda no¿owa (np przez 60 sek) potem respawn i muza co¶ jak na tym serverze Kod: 62.133.128.22:27017 w paczce z HJ2 w opis jest (auto_restart_knives.amxx // Kosy,res,muza <-- i pewnie chodzi oto) a potem w ...

4

Cytat: Napisa³ SoulsHunter szukam pluginu który na pocz±tku jest runda no¿owa

Cytat: Napisa³ SoulsHunter szukam pluginu który na pocz±tku jest runda no¿owa (np przez 60 sek) potem respawn i muza co¶ jak na tym serverze Kod: 62.133.128.22:27017 w paczce z HJ2 w opis jest (auto_restart_knives.amxx // Kosy,res,muza <-- i ...

5

djpsp, a jak to mam zrobiæ? ¿e po³owa ma byæ jak wygra ct (losowanie który ma

djpsp, a jak to mam zrobiæ? ¿e po³owa ma byæ jak wygra ct (losowanie który ma siê odtworzyæ), druga po³owa na terro czy ogólnie ma byæ losowanie jaki ma siê odtworzyæ, niezale¿nie od tego która dru¿yna wygra? [ Dodano: Sro 25 Lip, 2007 ] ...

6

Cytat: i kto tu neizna s³owa kampienie nie ja siedzia³em co runde w ejdnym

Cytat: i kto tu neizna s³owa kampienie nie ja siedzia³em co runde w ejdnym miejscu ciagle.. I tu sie mylisz ;/ kampiæ to nie znaczy siedzieæ w jednym miejscu, tylko ukrywaæ sie na ...

7

to jest runda no¿owa cz³owieku :P a po rundzie ju¿ bedzie normalnie z giwerk±

to jest runda no¿owa cz³owieku :P a po rundzie ju¿ bedzie normalnie z giwerk± bedziesz ...

Tagi powi±zane z tematami szukania dla "aplikacja nieprawid³owa"

X Przegl±dasz forum jako go¶æ, zarejestruj siê aby uzyskaæ pe³en dostêp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widz± reklam