1
S± sposoby na wiêcej fps. Szukajka ;) Close. W dodatku nieprawid³owa nazwa ...
Trafno¶æ: 100%
2
:D:D:D:D:D Chyba dam se reinstall csa i instalacje plugina w podpisie to po³owa osob patrz±c na mój profil bedzie mai³a rozwi±zany ...
Trafno¶æ: 50%
3
szukam pluginu który na pocz±tku jest runda no¿owa (np przez 60 sek) potem respawn i muza co¶ jak na tym serverze Kod: 62.133.128.22:27017 w paczce z HJ2 w opis jest (auto_restart_knives.amxx // Kosy,res,muza <-- i pewnie chodzi oto) a potem w ...
4
Cytat: Napisa³ SoulsHunter szukam pluginu który na pocz±tku jest runda no¿owa (np przez 60 sek) potem respawn i muza co¶ jak na tym serverze Kod: 62.133.128.22:27017 w paczce z HJ2 w opis jest (auto_restart_knives.amxx // Kosy,res,muza <-- i ...
5
djpsp, a jak to mam zrobiæ? ¿e po³owa ma byæ jak wygra ct (losowanie który ma siê odtworzyæ), druga po³owa na terro czy ogólnie ma byæ losowanie jaki ma siê odtworzyæ, niezale¿nie od tego która dru¿yna wygra? [ Dodano: Sro 25 Lip, 2007 ] ...
6
Cytat: i kto tu neizna s³owa kampienie nie ja siedzia³em co runde w ejdnym miejscu ciagle.. I tu sie mylisz ;/ kampiæ to nie znaczy siedzieæ w jednym miejscu, tylko ukrywaæ sie na ...
7
to jest runda no¿owa cz³owieku :P a po rundzie ju¿ bedzie normalnie z giwerk± bedziesz ...