1
Koyak wyluzuj to ja ci dalem bana za nicka ale nie perma!!! dostales go tylko na 30 min wiec sie nie przejmuj=] mam dosyc zwracania uwagi kazdemu po kolei za wulgaryzmy itd nauczcie sie ! teraz juz pewnie niz zrobisz takiego nicka=] bo nastepnym ...
Trafność: 50%
2
pox ale widzisz to nie tylko ja dostałem banana :o dostal go również respect i ktoś jeszcze ale juz nicka nie pamietam ... z resztą nie ważne , irytuje mnie jedynie fakt ze ktoś sapie mi nad karkiem. -> może zrozumiecie moze nie co mialem na ...
3
no ale skąd go mam ściągnąć tylko nie piszcie że google bo szukałem i nie znalazłem jeśli możecie to napiszcie konkretną ...
4
mam chyba cos takiego ale muzyczka nie jest w formacie mp3 tylko w wav wiec jesli bardzo ci zalerzy na nim moge ci wyslac (ps. muzyczke do tego plugina sam wybieralem:P) ...
5
nie chcodzi o temat, ale o zamkniete ... mam tylko 20 pkt na 35 ... KURvvA !! A tak poza tym zaproszenie na disco pozegnalne i wypracowanko ze znalazles zwierze ^,^ Licze na 40-70% czyli hujowo w porownaniu do probnej 80 ...
6
no ale jak chce kilka screnow zrobic to nie bede sie bawil tak tylko chce odrazu je miec ...
7
hmm... ale czy reinstalacja CS pomorze... jeżeli tylko na H2 nie mogę grać ??? ...