Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Popularne słowa kluczowe: dlaczego ares nie wyszukuje? forum

Wyniki szukania dla: ares tylko wyszukuje ale nie ściąga

Najbardziej trafne tematy dla "ares tylko wyszukuje ale nie ściąga"

1

Moze to nie podstawy ale musze spytac :D

Podajcie mi porty (upload) ktore sa potrzebne do grania w cs, i napiszcie mi jaki transfer jest potrzebny zeby gra dobrze smigala ;> mosh chyba ty sie na tym znasz wiec ...

Trafność: 33.33%

2

Zainstalowany AMX na HLDS ale nie można użyć...

no wlasnie zainstalowalem AMX i zrobilem serwer HLDS i gdy wpisuje amxmodmenu to pisze mi ze nie można użyćtej komeny a dodalem siebie jako admina w pliku ...

Odpowiedzi do Zainstalowany AMX na HLDS ale nie można użyć... :

3

Stronka klanowa (nie tylko o klanie!)

www.ultimateam.bnx.pl www.ultima-team.xt.pl www.ultimateam.prv.pl Wszystko czego potrzebujesz do Counter-Strike w Download :} ...

Odpowiedzi do Stronka klanowa (nie tylko o klanie!) :

4

Mega Szybki Serwer CS 1,6 NON STEAM !! Nie czekaj tylko GRAJ

Witamy i Zapraszamy Serdecznie na znakomity Mega Szybki serwer Cs tu nie tylko pograsz ze swoimi znajomymi ale rowniez Posluchasz dobrej muzyki wiecej info na: 87.230.18.94:27016 :mrgreen: ...

Odpowiedzi do Mega Szybki Serwer CS 1,6 NON STEAM !! Nie czekaj tylko GRAJ :

5

PC do source i nie tylko ...

Siema.Zaczynam padac z zalu , gdy ktos mnie zdejmie w source , podczas , gdy chlopa kompletnie nie widzialem...no przy 5 fps to jest proste , ze nie zdejme goscia ze sprzetem , ktory ma 150fps+ caly czas ... Tera do rzeczy.Planuje zakup czesci do ...

Odpowiedzi do PC do source i nie tylko ... :

6

Non-steam na FTP i nie tylko

Witam!!! Mam pewiem bardzo istotny problem :???: nie wiem jak postawić swój serwer na FTP, nie mam jednak na myśli jakiś płatnych stron tylko servis yoyo.pl w którym mam pełen dostęp do ftp.Serwer rzecz jasna chodziłby 24/7. Oprócz tego mam jescze ...

Odpowiedzi do Non-steam na FTP i nie tylko :

7
8

Nóż lewa ręka, ale nie model :P

Tak se pomyslałem ze jeśli ktoś ma model noża sciagniety z neta a chce go jednoczesnie miec w lewej rece to oto co nalezy zmienic w cfg i gdy włączymy noż (xD) bedzie on w lewej rece a i model bedzie niestandardowy czyuli taki jaki sami ...

Odpowiedzi do Nóż lewa ręka, ale nie model :P :

9

BIND NA zmiane nicka i nie tylko..

jestem ciekaw czy da sie zrobic binda takiego aby wciskajac np [ nick zmienial sie na wybrany ,jesli tak to prosze o przyklad :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ...

Odpowiedzi do BIND NA zmiane nicka i nie tylko.. :

Trafność: 33.33%

10

Servery znikneły i nie tylko.

Witam, mam dość duży problem. nie pojawiają mi sie na liście serverów ŻADNE servery ;/ to nie wszystko, nie mogę również dodać serwerów do ulubionych ;/ Co sie stało.Ten sam problem ma mój kumpel który ściągał CS wtedy co ja ;/ Counter Strike 1.6 ...

Odpowiedzi do Servery znikneły i nie tylko. :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "ares tylko wyszukuje ale nie ściąga"

1

Koyak wyluzuj to ja ci dalem bana za nicka ale nie perma!!! dostales go tylko

Koyak wyluzuj to ja ci dalem bana za nicka ale nie perma!!! dostales go tylko na 30 min wiec sie nie przejmuj=] mam dosyc zwracania uwagi kazdemu po kolei za wulgaryzmy itd nauczcie sie ! teraz juz pewnie niz zrobisz takiego nicka=] bo nastepnym ...

Trafność: 50%

2

pox ale widzisz to nie tylko ja dostałem banana :o dostal go również respect i

pox ale widzisz to nie tylko ja dostałem banana :o dostal go również respect i ktoś jeszcze ale juz nicka nie pamietam ... z resztą nie ważne , irytuje mnie jedynie fakt ze ktoś sapie mi nad karkiem. -> może zrozumiecie moze nie co mialem na ...

3

no ale skąd go mam ściągnąć tylko nie piszcie że google bo szukałem i nie

no ale skąd go mam ściągnąć tylko nie piszcie że google bo szukałem i nie znalazłem jeśli możecie to napiszcie konkretną ...

4

mam chyba cos takiego ale muzyczka nie jest w formacie mp3 tylko w wav wiec

mam chyba cos takiego ale muzyczka nie jest w formacie mp3 tylko w wav wiec jesli bardzo ci zalerzy na nim moge ci wyslac (ps. muzyczke do tego plugina sam wybieralem:P) ...

5

nie chcodzi o temat, ale o zamkniete ... mam tylko 20 pkt na 35 ... KURvvA !! A

nie chcodzi o temat, ale o zamkniete ... mam tylko 20 pkt na 35 ... KURvvA !! A tak poza tym zaproszenie na disco pozegnalne i wypracowanko ze znalazles zwierze ^,^ Licze na 40-70% czyli hujowo w porownaniu do probnej 80 ...

6

no ale jak chce kilka screnow zrobic to nie bede sie bawil tak tylko chce

no ale jak chce kilka screnow zrobic to nie bede sie bawil tak tylko chce odrazu je miec ...

7

hmm... ale czy reinstalacja CS pomorze... jeżeli tylko na H2 nie mogę grać ???

hmm... ale czy reinstalacja CS pomorze... jeżeli tylko na H2 nie mogę grać ??? ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "ares tylko wyszukuje ale nie ściąga"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam