Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Popularne słowa kluczowe: gdzie sie dodaje mapy w amx

Wyniki szukania dla: automatyczne dodawanie map do maps.ini

Najbardziej trafne tematy dla "automatyczne dodawanie map do maps.ini"

1

Problem z maps.ini !!

Dodałem mapki do maps.ini i na amxmodmenu nie ma wszystkich. a oto mój maps.ini Kod: ; maps configuration file ; File location: $moddir/addons/amxmodx/configs/maps.ini ; To use with maps Menu plugin ; Add in your mod's maps here ; Delete this file ...

Odpowiedzi do Problem z maps.ini !! :

Trafność: 50%

2

Your map [maps/de_nuke.bsp.] differs from server's

Witam otóż wyskakuje mi takie coś :mrgreen: :mrgreen: Your map [maps/de_nuke.bsp.] differs from server's Co mam robić :cry: Ten napis przekazuje mi do zrozumienia ze w tą mapke nie mogę grać :cry: :cry: Lecz duzo jest serwków z tą mapką a ja czekam ...

Odpowiedzi do Your map [maps/de_nuke.bsp.] differs from server's :

4

Dodawanie nowych map na serwer / Stały mapcycle

[1] dodawanie map na serwer 1. Pierw, jak się domyślasz... musisz mieć mapy. Możesz je ściągać z http://fpsbanana.com . Gdy już je ściągniesz, wypakuj do dowolnego folderu. 2. Połącz się na FTP Twójego serwera oraz wrzuć rozpakowane mapy (pliki ...

7

Dodawanie dodatków do map ?

Chodzi mi o to jak dodać podgląd mapy jako minmapę która widza specty i umarli... Oraz jak dodać inne elementy... Dzwięk ...

Odpowiedzi do Dodawanie dodatków do map ? :

8

Rodzaje Map

Taktyka gry w CS'a Hostage Rescue Ten tryb rozgrywany jest na mapach cs_xxxxx (np. cs_militia). Zadaniem antyterrorystów jest odbicie zakładników przetrzymywanych w bazie terrorystów i doprowadzenie ich do punktu ratunkowego. Terroryści natomiast ...

Odpowiedzi do Rodzaje Map :

Trafność: 25%

9

Dodawanie własnych dzwiękow np.hello itp.

Otóż chcialbym dodac własne dzwięki do listy wraz z tymi hello, muve itp. Wiem ze sposoby puszczanie tych krodkich dzwieków jest kilkanaście. Od tygonia szukam po forach i nic z tego help A przy okazji bardzo zalezy mi na dobrych muzyczkach na ...

10

Tag - Tworzenie i dodawanie

Jak zrobić własnego tak który wszyscy będą mogli podziwiać? Są 2 sposoby. 1. Pobieramy Half-Life Logo Creator ze strony http://www.cstrike-planet.com/files?dl=29 (trzeba chwile poczekać ;)) Instalujemy program i uruchamiamy go. Klikamy Open i ...

Odpowiedzi do Tag - Tworzenie i dodawanie :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "automatyczne dodawanie map do maps.ini"

1

bongo11, w maps.ini dopisane nazwy map wszystkie?

bongo11, w maps.ini dopisane nazwy map wszystkie? ...

Trafność: 75%

2

pilu, hmm, nie mam pojęcia ale mapchosser poprostu losuje 5 map z maps.ini

pilu, hmm, nie mam pojęcia ale mapchosser poprostu losuje 5 map z maps.ini ...

Trafność: 75%

3

a dopisales mape do maps.ini?W meniu zgadzani gracza pod numerem 8 masz tryb do

a dopisales mape do maps.ini?W meniu zgadzani gracza pod numerem 8 masz tryb do wyboru i tam jest uderz gracza o 0 dmg i potem go ...

4

presley, gdybyś nei miał maps to być map nie miał, po prostu zboty nie

presley, gdybyś nei miał maps to być map nie miał, po prostu zboty nie współpracują z ...

5

Edas, map[y wgrywasz do cstrike>maps i potem ich nazwy musisz dodac do pliku

Edas, map[y wgrywasz do cstrike>maps i potem ich nazwy musisz dodac do pliku maps.ini ...

6

dopisz je je w cstrike/addons/amx/config/maps.ini

dopisz je je w cstrike/addons/amx/config/maps.ini ...

7

OK THX A DODAJE je jeszcze w pliki map.ini ????

OK THX A DODAJE je jeszcze w pliki map.ini ???? ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "automatyczne dodawanie map do maps.ini"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam