Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: bardzo duzo pluginow do amx

Najbardziej trafne tematy dla "bardzo duzo pluginow do amx"

2

Niezwykly server 16 slotow shooters !! Duzo Pluginow !!

Witam Chcialbym Zaprosic Do Nowo Otawrtego Server Non Steam !!! Nazwa: PiS=Potwory I Spółka Pingi: 10-25 ip: 62.181.5.8:27015 Admini POwyzej 17 lat !!! Do Wykupienia Admin Za 10 zl Na Serverze Jest duzo pluginow Np : Muzyczka Na Koniec Rundy , ...

Trafność: 50%

3

Serwer bez cziterow? Otóz tak!!Duzo pluginow ,super klimat!!

Witam , chcialbym przedstawic serwer klanu Actimel Team 24/7 (AT) Wymagany SXE injected , mozna go pobrac na stronie klanu!! Oczywiscie serwer bez Z A D N Y C H cziterow :):) Super admini. duzo pluginow!! Super klimat!! Super muzyczki!! gg na ktorym ...

5

Szkam bardzo dobrego amx na SERWER LAN

Witam, Szukam bardzo Dobrego amx na serwer LAN..(z pluginami itp.) Za wszelką pomoc wielkie dzięki ...

Odpowiedzi do Szkam bardzo dobrego amx na SERWER LAN :

6

17 pluginow bardzo potrzebuje.

Witam! Na starcie chcialem powiedziec ze nie moglem znalezc tych pluginow dzialajacych w spisie zadnym, i prosze o nie dawanie linkow do topicow tylko zamieszczanie tutaj pluginow. Dziekuje! A wiec tak, potrzebuję sprawdzonych dzialajacych pluginow: ...

Odpowiedzi do 17 pluginow bardzo potrzebuje. :

7

Zielony z amx, dodawaniem pluginów itp itd

Mam problem a mianowicie kiedy chciałem dać na serwa plugin seby z tego linku http://www.forum.wiaderko.com/topics...ina-vt3659.htm, pisze tam oby przed adminchat.amxx napisać std_admin_color_chat.amxx . Jednak ja nie mam w notatniku napisane tego ...

Odpowiedzi do Zielony z amx, dodawaniem pluginów itp itd :

8

szukam duzo pluginow

1, szukam pluga ze jak mam bron m4 to po lewej jest zielona miniaturka 2, jesli mam nozowke np. 35 sekund to chce zeby przez te 35s. leciala muza leci i jak jest do konca nozowki 3 seklundy to jest odliczanie i potem normlanie gramy bez muzy ...

Odpowiedzi do szukam duzo pluginow :

9

AMX problem z dodawaniem pluginów

Witam Czytałem wiele postów na forum próbowałem robić lecz nic mi nic nie wychodzi jestem zielony na temat amx wiec prosze byc wyrozumiałym wiec tak program mam zainstalowany wrzucam plugin do ...

Odpowiedzi do AMX problem z dodawaniem pluginów :

10

szukam dwoch bardzo popularnych pluginow!!

prosze o podanie nazw i linkow do sciagniecia pluginow: - pokazuje ilosc obrazen przy strzale (na niebiesko ile zadalismym, a na czerwono ile przuyjelismy) - przy HedShocie slychac dzwiek ...

Odpowiedzi do szukam dwoch bardzo popularnych pluginow!! :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "bardzo duzo pluginow do amx"

1

Bardzo fajny serwer mi sie podoba zero lag zawsze duzo osób fajny amx i pluginy

bardzo fajny serwer mi sie podoba zero lag zawsze duzo osób fajny amx i pluginy polecam ten ...

Trafność: 75%

2

Pluginow tego rodzaju jest bardzo duzo, ale wedlug mnie to na PGC 4fun

pluginow tego rodzaju jest bardzo duzo, ale wedlug mnie to na PGC 4fun najfajniejszy ...

Trafność: 75%

3

Mam tylko amx moda i metamoda bez żadnych pluginów robie serwer przez HLDS

Mam tylko amx moda i metamoda bez żadnych pluginów robie serwer przez HLDS (patch 23) ...

4

Bardzo duzo ciekawych informacji. Strone Polecam:):)

bardzo duzo ciekawych informacji. Strone Polecam:):) ...

5

www.fpsbanana.com - bardzo duzo map skinów itp

www.fpsbanana.com - bardzo duzo map skinów itp ...

6

Bardzo ci Dziekuje ihih :D Po 1 nie szukam pod amx tylko amxx Po 2

bardzo ci Dziekuje ihih :D Po 1 nie szukam pod amx tylko amxx Po 2 szukalem ...

7

B.duzo fajnych pluginow i mapek mili Admini Narazie jescze nikt nie dostal Bana

B.duzo fajnych pluginow i mapek mili Admini Narazie jescze nikt nie dostal Bana Tylko jest 1 - malo ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "bardzo duzo pluginow do amx"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam